查看完整版本: 有冇人有興趣玩雪地倖存者?

WILLIAM0708 2019-1-19 12:22

有冇人有興趣玩雪地倖存者?

真心一直都好想爆機 但一來冇人開 二來冇人肯玩 三來冇人會keep住挑戰 好似綠外 守金咁

willis22c 2019-1-20 15:37

我可以玩  但係 你玩邊個版=.=''
原作者: 八不戒  的1.10
還是其他改圖版本..

[[i] 本帖最後由 willis22c 於 2019-1-20 21:23 編輯 [/i]]

御用肥料 2019-1-20 16:08

ok ah, PM我contact ++一齊玩?

同FD可以兩人過真實 (1.10板)

一直都同想過魔幻

willis22c 2019-1-20 21:00

魔幻....
無6個人 唔洗唸爆魔幻==
先不說last boss, 第5日虫后 跟 第6日遺忘者  都已經夠哂難打
(最少要有5個「實力足夠2人現實通關」才能挑戰魔幻吧)
我晚上多半在綜合02 (但可能玩其他圖) 有緣一起玩吧
((肥料 剛剛玩完神鬼果陣 其實可以玩 =.=''))

順帶一提:
此地圖有2個bug 會令人崩潰
第1 不要進入在地圖正上方的邊界位置 (會彈game) 原因不明
第2 建造火堆的人身上有屍體時,不要開啟右鍵自動燒肉,原因是會英雄消失(燒肉變消英)
       原因:
       火堆自動燒肉時,會把建造者身上的屍體拿下來燒,
       如果建造者剛好在火堆燒肉的邊界上,放下的屍體卻在火堆有效範圍外,就會發生此bug

因為天真跟現實,玩家不需特別去撿屍體,所以消英bug不容易發生,
但魔幻夜晚襲擊的是非生物,要撿屍體回家,所以很容易發生這bug
特別是白天撿屍體回家的時侯,回到家中附近就消英了

[[i] 本帖最後由 willis22c 於 2019-1-20 21:17 編輯 [/i]]

-KniGht-_des 2019-1-22 00:24

得閒一齊玩 一係你定個時間

小弟有幸爆過2次魔幻 第一次比人帶第二次同FD一齊爆 開場開多D就有人入嫁啦 加佢好友下次叫埋佢一齊玩就可,或者你可以帶佢地玩 我見好多人都想玩但都唔太識玩,可以帶佢地打現實練下手先,之後組團打洛去魔幻 我都係咁樣搵人番黎一齊爆機的XD

willis22c 2019-1-26 20:47

肥料  岩岩見倒你係02
一齊入左個天真場
之後見你走左    我即刻出黎開場  但唔見你入黎 T.T

bobo1470 2019-1-27 21:01

好想玩

好想玩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
幾時玩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人有興趣玩雪地倖存者?