查看完整版本: 中土戰爭屈人BUG既4條友(已上載REPLAY同當日戰績紀錄)

殘暴嬰兒 2018-6-10 19:15

中土戰爭屈人BUG既4條友(已上載REPLAY同當日戰績紀錄)

肥文的狗狗 肥文的貓貓 獸牶藍戰士  *樑仔
以上4人睇完REPLAY就唔該你地還番個道歉比我 由其是(貓文的貓貓) 開波比人秒**粗口**左就話人用-MM 一班人開波第1回合收入11都冇 玩得勁小小就話人BUG 真係火都黎!!!

[align=left][font=Helvetica,Arial,sans-serif][size=14px]E個就係當日REPLAY 將佢放係Autosaved 再係魔獸按 單一玩者->觀看重播 搵番個REPLAY就睇到 [/size][/font][/align]

[[i] 本帖最後由 殘暴嬰兒 於 2018-7-3 00:39 編輯 [/i]]

不思議之旅 2018-6-11 23:16

哇 好想玩中土之戰/_\ 神圖

loulouloy 2018-6-14 02:56

唉,果鋪望住成堆老屈,我又吾識係war3打字

無奈  好地地仲有排打都吾知堆友發乜x野神經,又喊bug又喊re
我bug好左個門口等睇戲la,结果班友連花生都吾比我食,走鬼矖場:Q

youpeter 2018-6-16 16:42

0.0 MY BABY SAD

肥文的貓貓 2018-6-23 18:35

??????????????????

獸拳藍戰士 2018-6-25 23:23

用bug會破壞遊戲平衡 請你唔好再用

殘暴嬰兒 2018-6-26 00:59

藍戰士 死人渣又廢又賤  3個FD(你+肥貓+肥9)再加1個路人軒4打1稱之為賤 4個加埋都唔夠打稱之為廢 唔認自己廢仲屈人BUG稱之為人渣

★樑仔 2018-6-26 11:26

用Bug仲夠膽上黎開po ;P ;P ;P ;P
人唔笑狗都吠啦 仲要贏唔到 ;P ;P ;P :lol

barangh3023 2018-6-26 11:49

我記得有3個連卡戰都唔識玩

重要次次卡戰模式一開始都係亂按

肥文的媽媽 2018-7-2 14:09

已證實樓主用BUG :@ :@ :@ :@

殘暴嬰兒 2018-7-3 00:01

想知真相既就黎睇

大家 E個就係當日REPLAY 將佢放係Autosaved 再係魔獸按 單一玩者->觀看重播 搵番個REPLAY就睇到 我真係廢事同你地幾個嘈 幾個FD夾埋屈我就係?

[[i] 本帖最後由 殘暴嬰兒 於 2018-7-3 00:20 編輯 [/i]]

殘暴嬰兒 2018-7-3 00:14

肥文一族的忠告

係要人放出黎 自己認下錯唔得? 仲話證實? 我ED就證據

[[i] 本帖最後由 殘暴嬰兒 於 2018-7-3 00:15 編輯 [/i]]

殘暴嬰兒 2018-7-3 00:34

當日既戰鬥紀錄

當日既戰鬥紀錄***
班廢物唔識控兵就屈人BUG!!! 重點睇粉同綠既生產部隊同殺死部隊***

肥文的老婆 2018-7-3 18:41

講真 你玩bug有意思咩 你實贏架

肥文的狗狗 2018-7-4 23:27

死垃圾 BUG狗

殘暴嬰兒 2018-7-5 00:13

點解可以咁無賴? REPLAY都upload左 好明顯果場係你地幾個冇腦攻我先比我以小勝多 中土1守幾個新手真係唔難 最後你地搵個代表向我認錯就算 跟住E個話題就STOP

darklemon 2018-7-5 00:41

因應肥文的99既要求 睇左REPLAY 係冇用BUG 重點係最後佢打左-rn都冇變名 如果係加密BUG圖(加密BUG圖可以無視-RN) 要主場先用到(要打一個指令)  同埋開BUG係唔會有REPLAY既出現 事實上就係一場新手場先會搞出黎既鬧劇~

肥文的貓貓 2018-7-5 16:16

[quote]原帖由 [i]殘暴嬰兒[/i] 於 2018-7-5 00:13 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6380552&ptid=643773][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
點解可以咁無賴? REPLAY都upload左 好明顯果場係你地幾個冇腦攻我先比我以小勝多 中土1守幾個新手真係唔難 最後你地搵個代表向我認錯就算 跟住E個話題就STOP ... [/quote]

你用BUG要人道歉? 傻左?

殘暴嬰兒 2018-7-5 17:52

replay upload左 你自己睇!!! 認句錯真係咁難?  我再講多次 冇用BUG! 係你地技不如人! 認句錯有幾難? 你地肥文家族就係因為E個態度先搞到個名臭哂!!! 話極都係咁 真係無藥可救!

肥文的貓貓 2018-7-5 20:02

[quote]原帖由 [i]殘暴嬰兒[/i] 於 2018-7-5 17:52 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6380572&ptid=643773][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
replay upload左 你自己睇!!! 認句錯真係咁難?  我再講多次 冇用BUG! 係你地技不如人! 認句錯有幾難? 你地肥文家族就係因為E個態度先搞到個名臭哂!!! 話極都係咁 真係無藥可救! ... [/quote]

你呢D叫做不知廉恥

loulouloy 2018-7-5 21:24

樓主分明就地主豪强,可以推出去斃了

咁講道理,而家文革咩:Q:Q  :Q

youpeter 2018-7-7 16:37

MY BADY I SUPPORT YOU!

肥文的貓貓 2018-7-8 16:41

睇左replay了 殘暴嬰兒係條死bug狗

殘暴嬰兒 2018-7-8 18:46

睇完replay? 你個腦冇野吓嘩?之前冇睇replay都可以話因為你地新手 E+睇完仲明屈?
我都唔奢求你地講道歉~ 只希望你地肥文可以反省一下~ 唔好再顛倒是非~

肥文的貓貓 2018-7-8 19:18

你收嗲啦死BUG狗 用BUG仲聲大夾惡

肥文的哥哥 2018-7-8 19:29

你博我地唔識睇REPLAY? 開BUG 都好意思係到開POST

殘暴嬰兒 2018-7-8 19:44

你自己睇清楚啦! 另外張圖根本就唔係BUG圖! 點BUG? -rn都打左 有BUG就一早踢左你地啦! 如果開BUG就一早OFF左個錄影 留比你地睇?

肥文的老婆 2018-7-10 00:05

公道自在人心  有冇用bug自己心照啦 bug狗

肥文的哥哥 2018-7-15 19:24

唔敢講野喇咩 bug狗嬰兒

a876157486841 2018-7-18 18:16

恭祝肥文闔家

:)有多富貴得多富貴
頁: [1] 2
查看完整版本: 中土戰爭屈人BUG既4條友(已上載REPLAY同當日戰績紀錄)