查看完整版本: 買技自守新版 -all v 遊戲模式攻略

我是神手風 2018-5-9 17:38

買技自守新版 -all v 遊戲模式攻略

WOW
最近見多佐人玩買技自守,小弟得閑,諗住用自己簡陋知識寫少少俾新手參考一下 :0)
以下只係小弟玩佐幾個月既心得,歡迎各位高手提供意見

其實新版同舊買技自守差唔多,只不過我地玩開-all v 模式 姐係所有野都係v出黎打
可能你會話有咩好玩 其實咪同htd一樣又係v野多元化左同場場都有唔同情況咁玩

首先講玩法
第一件事用所有木去買技 無技你點守ar?
你可以用哂d木去買7招技黎學左先(只能v )
但5木一招
而你要升技都只可以靠random黎升 所以呢隻game只有v技同買裝,
但d技係all v mode係遺忘唔到

最後講句 up技>買裝

好啦咁你d錢點黎呢
1.打怪
2.pvp
[color=#ff0000][b]重點玩法就係pvp果陣留錢去買邊個會贏pvp >>決定你幾時發達而唔係打怪[/b][/color]
所以你首幾rd係睇邊個技勁 記住邊個會贏~ 同埋留錢去到pvp

暫時講到呢度先

[[i] 本帖最後由 我是神手風 於 2018-5-9 17:51 編輯 [/i]]

qaz1918 2018-5-9 18:02

1.想靠賭錢發達 你只會十場入邊有八場打完第一場PVP就可以走
2.買技>買裝僅限於你有兩招或以上神技(e.g.火雞,流星雨)個陣可以升 如果起手7招廢技請直接木換錢買裝 好多時可以捱到最尾
3.30$吸血水對前期生存好有幫助
4.盡量唔好玩分身杖 因為無引

jasonwong0807 2018-5-9 18:12

WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOOWOWOWOW

AOM1.4~22 2018-5-9 18:21

買技自守自選版攻略

狙擊斑炮 charles & shaggy
第一次pvp前keep住有 2lv精準之光 1個重生 1支吸血水
pvp中兩次出到6000 加1lv慾火焚身
如果無其他人用狙擊斑炮就唔再賭錢
要有20lv精準之光  20lv熱血戰魂 1lv慾火焚身
裝一把1000 1把6000 其他出5500 有多餘錢買經書
final pvp前出20lv魔水 包場場贏

名乂哀。 2018-5-9 18:35

有人分享教學-0-(滾動T_T
未玩過既快啲下載黎試試啦^^~
[url=http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=639937]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=639937[/url]

拧開 2018-5-15 09:51

我想問D裝系應該出咩好同出邊樣先?咩技勁同咩技較廢?咁如果V哂7招都系廢技有無可能最尾會win?召喚技之中系咪火凰最強?招手指技一下秒殺系咪玩哂,可以點破?
頁: [1]
查看完整版本: 買技自守新版 -all v 遊戲模式攻略