查看完整版本: 暴雪開既魔獸平台(翻版都玩到)

G0t5 2017-9-13 16:06

暴雪開既魔獸平台(翻版都玩到)

[b][size=4]d_z.1_6_3.c_o_m
[color=#ff0000]yahoo email同香港電話可以註冊
[/color]人多
所有魔獸版本可以一齊玩(會自動幫你升/降版本)
[color=#ff0000]接近零mh[/color]
[color=#ff0000]自動破8mb/40mb[/color]
好多地圖都有階級系統
自帶改鍵加快速施法
[color=#ff0000]斷線重連[/color][/size][/b]

[[i] 本帖最後由 G0t5 於 2017-9-16 23:34 編輯 [/i]]

95584666 2017-9-13 16:24

無大陸手機註冊唔到,唔支援香港手機註冊

G0t5 2017-9-13 16:33

[quote]原帖由 [i]95584666[/i] 於 2017-9-13 16:24 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6369381&ptid=637935][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
無大陸手機註冊唔到,唔支援香港手機註冊 [/quote]
yahoo email可以註冊
香港電話可以認証
dz.163.c_o_m

[[i] 本帖最後由 G0t5 於 2017-9-13 18:59 編輯 [/i]]

hoikei000 2017-9-13 17:11

你解決到疾機/delay問題先算啦,大陸果個平台冇vlan咁順(有d人好疾 有d人就冇咁疾)
間中會疾成幾秒,玩都玩得冇咁好,玩難果d圖又死硬
同埋e個平台只係打到簡體,香港又用開繁體,入到去又打唔到繁體,(就算打到繁體, d人又睇唔到)用開繁體果d人又打唔到某d字,唔通你要佢打簡體咩,咁煩又邊有人玩
上面都講左,註冊又煩,又要去搞埋大陸email ac

btw [軍團戰爭,戰就戰,火影,秒齊人開場 過百人玩]  用番你之前個post果句[vlan仔玩黎玩去都係個幾張圖,悶燃死人咩],你去e到講有e d圖又有鬼用,係咪要我地上去個大陸平台都係玩番一樣果d game,笑話
無亂碼?  你次次玩都重開war3就好難有架啦
[自動檢察你張圖係咪bug圖,如果係會修正]咩bug啊又
你宣傳完gxx, 就宣傳大陸平台,你搞咩
你都係自己去gxx 玩啦,去咩vlan開post晒時間, d人想轉就會自己轉架啦  洗你提
其實我都唔知個平台係唔係真係無亂碼同自動檢察你張圖係咪bug圖+修正

G0t5 2017-9-13 18:06

[quote]原帖由 [i]hoikei000[/i] 於 2017-9-13 17:11 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6369384&ptid=637935][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
你解決到疾機/delay問題先算啦,大陸果個平台冇vlan咁順(有d人好疾 有d人就冇咁疾)
間中會疾成幾秒,玩都玩得冇咁好,玩難果d圖又死硬
同埋e個平台只係打到簡體,香港又用開繁體,入到去又打唔到繁體,(就算打到繁體, d人 ... [/quote]
其實最主要既重點係
多人
無mh
自動破8m40m
優化
以上都比vlan好10倍
vlan 越做就越西,唔肯更新,破8破40又唔得
身為一個遊戲平台黎講
vlan is shit

[[i] 本帖最後由 G0t5 於 2017-9-13 19:07 編輯 [/i]]

Happy_Fsa 2017-9-13 20:21

回復 5# 的帖子

先唔講打唔到繁體字既問題
大陸個官方平台只係可以玩到佢認證左既圖
所以好多香港/台灣/外國整既圖都未必玩到
而且繁體字既地圖會俾個平台食哂D繁體字

不過無240上限呢點真係齊人快好多
同埋可以直接search 個地圖名搵game

jesse17 2017-9-13 21:03

vlan係玩到 40mb以上既圖嫁-.- 不過麻煩d 先開場比人dl左先 會卡係某個數字既
之後再將40mb補丁放入去war3到 再開場就玩到  40mb補丁有2舊野WarcraftIII_bsl_124_and_above淨係放呢舊入去 另一舊vlan會當成係外掛 開唔到
點解要唔打補丁先開場比人dl先既原因係 打完補丁 無圖既人dl到99就會自動被踢

x00900 2017-9-13 22:05

回復 1# 的帖子

Z_Z 最近都有去網易玩 不過 唔好係到尻講當秘級 秒速齊人開場好明顯係誇大晒
WAR3會唔會亂碼係同字型+解像度有關 通常強拉16:9會令到更快亂碼  唔關網易事

回復 6# 的帖子
網易可以玩到自己圖 不過係開場果陣要LOAD一LOAD等佢傳上伺服器
如果係話唔支援既話 可能張圖用左D佢唔接受既野 例如RB 或者一D較強既地圖加密
詳細可能要睇番網易果邊既上傳規定
至於食晒D字既問題 係字型檔既問題 由於大陸係用簡體 會自動載入WAR3入面一個叫做dfst-m3u.ttf既字型 而VLAN或者K.Y.O係載入dffn_b31.ttf
而原身既dfst-m3u.ttf係只得簡體字 所以咪食晒D字(原身既dffn_b31.ttf只睇到繁體)

另外 vlan廢就人人都知架啦... 有咩計姐 香港最順就係佢 咁就緊係用佢架啦
G.G.C 個防外掛就廢既 唔理你咩Q外掛都封 搞到D好用野都用唔到 仲要限死250MS 玩條毛
網易就睇運氣架姐 可以好順 可以好疾 應該同當時多唔多人係伺服器有關

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2017-9-13 22:09 編輯 [/i]]

Acropole 2017-9-13 23:11

唔係遊戲大廳既圖基本上唔會有人入

33hj123 2017-9-14 11:05

我係從網易轉嚟Vlan的 點講呢 兩者都有好與壞吧 我之所以轉Vlan係因為有好多圖喺網易係冇 上傳又要等 唔似Vlan咁 咩圖都可以玩到(只要你有圖就得) 而網易好處就係如果有人斷線或者網絡唔好 其他玩家都唔會受到影響(等待要丟棄玩家嗰個界面)同埋入房唔洗等人dl圖 因為係先獨立dl好圖先可以加入玩家建立嘅房 呢樣嘢確實做得好嘅 而Vlan除咗可以玩到任何你想玩嘅圖之外 就係情懷了...我基本玩嘅都係10年前嘅圖 同埋經典嘅等待玩家dl圖嘅進度數字跳動 大廳度有好多人建立嘅房間 最初嘅程式設定 (我喺南美) :)

keithsky 2017-9-15 19:31

唔好喺度賣廣告

XRAY99 2017-9-24 16:01

樓主賣廣告做乜 要賣就去FB既交易社團啦
頁: [1]
查看完整版本: 暴雪開既魔獸平台(翻版都玩到)