查看完整版本: [黑名單]400蚊雙打

G0t5 2017-8-28 23:27

[黑名單]400蚊雙打

走場狗,冇品狗:handshake

keithsky 2017-8-28 23:49

畀人踢咗唔爽   之後淨係識得唱衰人   成個___

laimingchun 2017-8-28 23:54

回復 1# 的帖子

哇**不良詞語**你咁**粗口**多 負評一定系走場常客啦 笑死仲comments話人走場

肥料出動 2017-8-29 00:09

詳細D有冇? 好難分析邊個啱邊個錯wor,定係你唔夠人黎又唔夠人講起度含血噴人啊定係有D咩委屈? 需唔需要幫助?

黑暗§幻月 2017-8-29 19:48

果然暑假真係多低能,係咪輸唔起上黎唱衰人?唔好咁小學.雞啦樓主:loveliness:

[[i] 本帖最後由 黑暗§幻月 於 2017-8-29 19:51 編輯 [/i]]

紅茶_BB 2017-8-29 23:02

你唔好**侮辱成份**

人地走兩次場就POST **不良字眼**人 咁**粗口**小氣

凍死☠ 2017-8-29 23:04

有冇證據先?:lol

keithsky 2017-8-29 23:47

唔鬧唔識大    唔好又要威又要戴頭盔

到底神功 2017-8-30 06:16

其實400蚊條垃圾好**粗口**鍾意自己走場就屈人走場
之後就77下咁唱衰人

急凍冰鮮牛 2017-8-31 01:14

回復 1# 的帖子

做咩要狗吠呢? 好好看門口咪幾好

laimingchun 2017-8-31 18:46

致樓主

夠膽開post罵人無膽回應?你俾咁多人圍插 平時個人都唔好得去邊啦

黑乂焱 2017-9-2 23:00

回復 9# 的帖子

[size=2]LV6?在線時間5小時?[/size][size=2]
[/size][size=2]開個[font=arial, sans-serif]分身出[/font][/size][font=arial, sans-serif][size=2]嚟嘈有意思?[/size][/font]
夠膽罵人唔夠膽開正身?
定係你正身係樓主?
你話佢唱衰人 你咪又係到唱衰佢;P;P;P

[[i] 本帖最後由 黑乂焱 於 2017-9-2 23:08 編輯 [/i]]

黑乂焱 2017-9-2 23:11

致樓主

你玩rpg開刷裝圖
玩鬼捉人開加速
玩守城仲走場
有曬replay
要唔要睇下?
你呢D先叫走場狗,冇品狗下話:handshake:handshake

[[i] 本帖最後由 黑乂焱 於 2017-9-3 18:30 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: [黑名單]400蚊雙打