查看完整版本: (卡戰) 點解仲有呢d咁無品 土立 圾既玩家 影衰Vlan

EteR_小狼哥. 2017-7-16 17:10

(卡戰) 點解仲有呢d咁無品 土立 圾既玩家 影衰Vlan

無玩咁耐卡戰 一回卡就有咁無品 又係得把死人口既玩家 戀次都叫新英 真係唔知講咩好以下玩家 大家關注下啦:handshake

keithsky 2017-7-17 13:01

又是哪兩個走場狗  打輸了就話人用狗英

︳戰神呂布 2017-7-19 16:03

2個垃  圾仔 連小狼都唔知邊個 唔好玩卡戰啦 返屋企打飛機啦:handshake

OOBOOG 2017-7-19 16:42

廢 J 2條又係得把死人口 :D :D

犯賤小子 2017-7-20 21:17

回復 1# 的帖子

放緊暑假,原諒人啦小狼.....

極死_段空 2017-7-21 00:24

小狼有冇打LOL?一齊打反場:lol ?

bb544 2017-7-22 16:19

走場狗

走場狗  走場狗  走場狗  走場狗  走場狗

極死_段空 2017-7-26 06:05

小狼反來打卡戰~?:victory: :victory: :victory: :victory:

EteR_小狼哥. 2017-7-26 07:07

回復 7# 的帖子

有啊 加我啦 傻瓜火車頭 得閒一齊玩:lol

EteR_小狼哥. 2017-7-26 07:08

回復 9# 的帖子

一時時 陪朋友玩幾場咁 不過呢家玩多數都係GG C玩 :handshake

EteR_小狼哥. 2017-7-26 07:08

回復 6# 的帖子

2個得把口 真係唔少唔得:lol :handshake

犯賤小子 2017-7-27 12:43

回復 12# 的帖子

你實力如何有玩卡戰既都知啦...佢兩條友其實講咩都冇用,由得佢地囉

極死_段空 2017-8-2 03:53

回復 10# 的帖子

加左啦:loveliness: :loveliness:   我係我是UKS

barangh3023 2017-8-4 16:58

走場狗走場狗走場狗

走場狗走場狗走場狗走場狗走場狗走場狗走場狗
頁: [1]
查看完整版本: (卡戰) 點解仲有呢d咁無品 土立 圾既玩家 影衰Vlan