查看完整版本: 我叫國王TD之神

cok_l 2017-6-21 05:10

我叫國王TD之神

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

cok_l 2017-6-21 22:18

防守專家 2017-6-21 22:42

5.12有技術可言?識玩既就知道真係人品GAME 鬥人品+尻留木就可了....(V中光子毒龍~對面無光子/毒龍既情況下~未輸過一場)識玩既V中光子/毒龍係=贏左1半... 仲有果一半係人地都V中光子/毒龍+識玩 咁就要睇隊友了...宜加更新左WAR3 更加無腦~一堆用魔英有BUG...真係已經無興趣再玩LTD...(LTD1.31果陣已經有玩)

防守專家 2017-6-21 22:47

呢2隻兵~上木既速度比起其他根本快到同開掛無分別(唔好話第2關崩毒L 識玩識防既係崩唔到~升完一隻毒L間生出到7/15仲要可以1000多戰力幫隊友穩埋7波.... 光子就更**侮辱成份** 如果4V4 自己隊兩邊各一個光子.. 識玩既完全可以4家7/15入PK 見到都絕望....

cok_l 2017-6-21 23:03

防守專家 2017-6-21 23:11

岩~識唔識玩在於識唔識睇兵打人

cok_l 2017-6-21 23:17

cok_l 2017-6-21 23:19

FM101 2017-6-21 23:31

cok_l 2017-6-21 23:32

回復 9# 的帖子

cok_l 2017-6-21 23:41

最愛乂雯雯 2017-6-22 00:45

有緣見到收你皮:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

tvbee 2017-6-22 01:28

你地講既野完全無錯 大把___以為自己係咁出冰魔好勁 其實打ltd只要低收入高木量=高勝率
0收入都照樣可以羸 一波落哂第11關光子都輸

MC_平 2017-6-22 04:32

me new sorry...

100蚊1Q 2017-6-22 15:12

從來都好少玩國王
黎黎去去都系留木7 11 14 16 17 19呢D關GG有咩引
但樓主講到咁 好難五搵機會屠下你

x00900 2017-6-23 03:02

估唔到有咁多人回佢貼  仲諗住冇人理佢就打句 恭喜成為冷場王  ._.

最愛乂雯雯 2017-6-23 04:38

拜墳貼~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

不思議之旅 2017-6-23 16:42

國王TD神:lol :lol E個年頭仲咁多傻西瓜傢咩;P ;P ;P

豆沙燒餅 2017-6-23 20:34

傻仔,真係好多,中光子,毒,骨龍呢D塔就話識玩,神手
不如研究點樣中電豬,火雞呢D塔,沖到木,同守到BOSS,先叫神手
用最少錢起塔守到一波怪
唔係用死個D基本上唔洗諗,是是旦旦起就可以沖木守BOSS

abc3388 2017-6-24 20:39

如果轉玩 LTD 其他版 . 好似喱個 hellhalt td 咁.同新手無分别

cok_l 2017-6-27 11:14

cok_l 2017-6-27 11:17

回復 19# 的帖子

cok_l 2017-6-27 11:19

回復 17# 的帖子

cok_l 2017-6-27 11:20

回復 15# 的帖子

cok_l 2017-6-27 11:21