查看完整版本: 不如管理員出來講下到底 1.28有咩吸引到你地去更新

x00900 2017-4-26 03:36

不如管理員出來講下到底 1.28有咩吸引到你地去更新

1.28有咩吸引到各位管理員決定去更新?

希望各位玩家都講幾句意見同埋討論下1.26定1.28好 吸引下目光

我相信更新1.28對玩家影響好大 係呢兩日都睇得到

所以希望管理員交代一下有咩咁值得更新 我見你地係發布更新檔到寫左呢幾項

1.預設固定顯示比例
2.最大 128MB 地圖
3.預裝萬國碼
4.支持降至 1.26a

除左第1之外 都唔係1.28更新搞既
--更正 查番原來第2係1.27b更新搞既
1.27同1.28更新內容係咩 我發1.28上來 1.27想知就自己搵吧...

官方聲稱的更新內容 : [url=http://war3.replays.net/m/news/page/20170406/23952.html]http://war3.replays.net/m/news/page/20170406/23952.html[/url]
內地網友測試後所知的更新及見解 : [url=https://tieba.baidu.com/mo/q---47E1890FFF141E9C63D86E4C7A2B3203:FG=1-,-2-3-0--/m?kz=5057613047&lp=7202&pinf=__&pn=0&]https://tieba.baidu.com/mo/q---47E1890FFF141E9C63D86E4C7A2B3203:FG=1-,-2-3-0--/m?kz=5057613047&lp=7202&pinf=__&pn=0&[/url]

其實只係一堆冇q用既野 最少對玩家,作者同埋vlan都冇用

同埋1.28聽大陸既朋友講好多bug  官方更新亦自己寫左幾個bug

我而家更新緊既地圖 升左1.28之後第一日就有人同我報有bug

仲要係唔同既bug 有d冇傷 有d冇效果

雖然我仲未睇 但差唔多肯定係1.28既問題

如果各位管理員 諗唔到有咩必要真係要更新1.28不可

咁希望各位管理員大佬懸崖勒馬... 考慮下係咪應該降番1.26

呢家野關乎到遊玩人數既流失

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2017-5-7 09:57 編輯 [/i]]

hihi007 2017-4-26 07:36

頂頂頂!支持樓主!!!!!以前多人玩既時候五更新 依家少人到咩甘走黎更新
把X咩..

紙包檸檬茶 2017-4-26 20:28

至少更新完可以玩到d 大mb數地圖

Vickey 2017-4-26 20:53

回復 1# 的帖子

認同你所講

我以前用1.26 唔會出來嘎問題
1.28出曬來  更新完之後
時不時玩到一半 就同我講内存爆左
我成個人當堂無奈

以前1.26 開著 黑色沙漠 加 youtube都無事

其實1.26真係好好用

x00900 2017-4-26 22:11

1.28根本就唔係比我地用

最大證據就係佢多左舊更新器

根本係為左將來建立戰網做實驗或者起路

如果vlan唔退1.26 或者修正呢d問題(幫暴風修bug? 雖然冇可能發生)

我基本上就退出vlan 我再更新張圖都晒氣

更加唔想玩一個要地圖來配合Server既ser 根本痴線

唯愛_古 2017-4-26 22:38

更新完1.28之後 幾張一直玩開既圖都突然有BUG出現..
唔講仲以為自己幫人試緊張圖有咩BUG..
BUG多多既圖玩黎仲有咩意義?真係寧願搵其他地方玩..

run5run 2017-4-26 23:45

因為唔得閑,暫時未更新1.28.聽講有一堆嘅問題.既然問題多多,為何多此一舉將一個原本簡單的遊戲變得複雜化呢? Vlan勝在人多,但咁嘅遊戲系統只會令玩家難以享受遊戲嘅快樂繼而放棄遊戲.試問玩家嘅流失是可以挽回嘅惡果嗎?希望vlan做到野,唔好將vlan變成第二個**廣告**. War 3 記載左我嘅成長,真心唔希望睇到E個game嘅沒落

無線電視台 2017-4-27 15:16

我都唔明發生咩事 明明d圖本身無事 一更新完勁多bug
其實得閒不如整下個ser既斷線問題好過啦
而家玩舊圖都無癮

奧丁之子 2017-4-27 15:58

支持樓主講法

1字體睇到眼都花
2綜合區信長同魔獸綜合搵唔到,去番魔獸爭霸先搵到?
3限制畫面減少20%?
4再唔搞好佢人數流失越來越多!!!

卐櫻紅炎 2017-4-27 23:32

更新包完全沒有更新說明,要自己上網找(哪會有人花時間去找來看2333)

x00900 2017-4-28 05:40

等我比網址你地啦... 改一改先

犯賤小子 2017-4-29 19:32

同感完全唔明vlan更新1.28做咩....
先唔講字體,屏幕,睇唔到攻速移速,呢D少問題,
好地地玩張地圖都多BUG到死
一係買野買唔到,一係升技能點時冇反應等等問題
最慘係要強制更新,要測試要整理都唔洗要人強制更新下話
好多人都有反映但管理員多數睇完唔覆/覆一覆之後更多追問就冇件事
無論管理員更新動機幾好都冇X用
玩唔到/玩唔好,呢樣係事實
眼見一批又一批人離開留唔到都冇計,
反而已經諗緊其實離開係咪先至正確既決定

x00900 2017-4-30 02:33

回復 12# 的帖子

最好方法  睇下搵唔搵到人開1.26 SERVER LO

犯賤你而家知道邊D圖有BUG?-.-

我目前聽朋友收番來既消息有....

LTD,不死突襲,路人三國,戰國時代,二戰 等等

同埋不死突襲目前係我更新緊既圖 V_V"

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2017-4-30 02:44 編輯 [/i]]

犯賤小子 2017-4-30 16:50

回復 13# 的帖子

對戰圖入面我試左幾張,
fate/IMBA  F3升唔到力量&敏捷,同埋傳送道具除左7號數字鍵位其他都傳唔到 (another冇試但可能有同樣問題)
其餘對戰圖暫時有時打完怪唔顯示錢(可能係字體問題睇流眼),都冇咩大問題
其後聽人講話D小遊戲玩唔到(我未證實)
大至上係咁多

[[i] 本帖最後由 犯賤小子 於 2017-4-30 16:55 編輯 [/i]]

毛賊東 2017-4-30 19:56

好L麻煩:L :L :L :L :L :L

HIHIHIIH2 2017-5-1 21:59

等班人冇得再開MH :lol :lol

我是神手風 2017-5-1 23:11

:handshake :handshake :handshake :handshake 大推LZ

x00900 2017-5-2 00:09

回復 16# 的帖子

我唔覺得要因為MH呢個問題 而更新一個問題咁Q多既版本LO...

18AV東京熱 2017-5-2 23:55

1.28問題

真係,更新左1.28,除左無得顯示攻速,移速生命同魔力回復速度已經好唔慣
眾要一堆BUG 包括有好多遊戲都無曬效果同BUFF
搞到好無癮

18AV東京熱 2017-5-3 00:00

1.28問題

講真1.28完全無吸引我既地方
原本最期待既可以128MB既地圖
最終咪一樣玩唔到
真係弊多過利

x00900 2017-5-3 01:09

回復 19# 的帖子

睇怕vlan係唔會降番1.26架啦 傷心仔

咁耐都冇管理出現就知 睇來都係準備另尋出路比較好...

Qm牙軒mQ 2017-5-3 18:30

垃圾vlan

更新完連玩都無得玩 垃圾vlan 趕人走

shiu899 2017-5-6 00:33

辣殺 VLAN 整埋D 唔等洗既野 :o

XRAY99 2017-5-6 01:20

係咁架啦 VLAN佢又唔係暴雪 等VLAN執左仲好

其實我真係想問VLAN D ADMIN係咪AI嚟架,乜咁冇腦既?

我直播唔嬲都自己DOWN OBS嚟用啦,仲需要VLAN個直播嚟做乜,托世咩!

------Btw,我講野就係咁直腸直肚,SORRY!--------

vincent312 2017-5-6 18:06

我想知1.28 地圖個file去左邊 admin肯答人未

abc3388 2017-5-6 18:55

媒體櫃\文件\war3   
D 地圖去左喱到:lol

1.28 好似加強左防外掛
應該會有 1.28 既修復版等等吧 ! 其實 LOL 出現左之後 , war3 已經小左好多人流啦 ..........

[[i] 本帖最後由 abc3388 於 2017-5-6 19:01 編輯 [/i]]

x00900 2017-5-6 23:12

回復 26# 的帖子

1.28 官方更新冇防外掛呢回事

只係更新左之後控制全圖個內存位址唔同左搞到舊既用唔到姐

如果而家地圖既bug 係1.28官方更新造成 咁就冇可能有修復版

事關vlan既人冇呢d級數既技術 除非係vlan加野造成先有可能出修復

不過算啦 反正已經有人出手開pvpgn server (姐係K.Y.O果種)  過去果邊算

Erebosy6 2017-5-6 23:49

回復 27# 的帖子

求**K.Y.O** 2.0~

吉爆佐春代 2017-5-8 11:03

[quote]原帖由 [i]abc3388[/i] 於 2017-5-6 18:55 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6364136&ptid=636177][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
媒體櫃\文件\war3   
D 地圖去左喱到:lol

1.28 好似加強左防外掛
應該會有 1.28 既修復版等等吧 ! 其實 LOL 出現左之後 , war3 已經小左好多人流啦 .......... [/quote]焗住要用C盤?? 我隻GAME裝係D盤喎...**粗俗文字**==

kimpoon168 2017-5-8 15:53

仲諗住回巢可以玩番一年半載
我更新左1.28之完連warcraft 3 都開唔到…
唉…
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 不如管理員出來講下到底 1.28有咩吸引到你地去更新