查看完整版本: 真心一問 點解咁少人鍾意玩越獄大作戰/侏羅紀公園

chea520 2017-2-2 16:36

真心一問 點解咁少人鍾意玩越獄大作戰/侏羅紀公園

!!!!多D入場啦各位!

CODY627 2017-2-2 20:03

侏羅紀公園太難玩
越獄大作戰D人開場4打2/6打3點打

風月仔 2017-2-12 12:54

認同樓上

侏羅紀公園過份兩極發展

有什麼禮物模式的板本, 根本外卦, 玩來有意思?
沒有禮物模式的板本卻堅持開地獄模式又不互救, 不到20分鐘總死一半人

越獄大作戰

人數不足, 本來全滿才是最公平的方式, 如果只有2警5偷, 明顯小偷極有利,
一人一個石頭看你怎玩, 但一旦2警4偷, 又明顯警察完勝, 2警和4偷硬碰小偷勝算很低
但現在要等全滿談何容易?

勁聯小子 2017-2-18 15:38

回復 3# 的帖子

我認同越獄大作戰全滿其實先係最好,但係好多時有好多新手入左場,跟住就d pc肥起,然後pc屠人,d人咪走左場囉,下一次就唔入場
反而覺得42或者63就比較好
因為pc其實都幾難玩,試過3個識玩既小偷都夠2個識玩既pc打

952164 2017-2-22 19:37

勁鹽好耐冇見:D

其實越獄識玩都知前期小偷>PC 中後期開始PC>小偷
新手又唔肯學 識玩既買少見少 新手打新手個時我見住真係想笑

WILLIAM0708 2017-2-26 14:18

D98啲人根本就係受虐狂 玩地獄又唔係一定守到 一日到黑20分鐘唔夠就被龍G 玩低d難度又話悶 又唔夠疆玩噩夢 侏羅紀1 2都可以姐 一定要地獄咩 好**粗口**想被龍SM?

ipman94 2017-3-1 20:35

一定要中意玩?.??????

風月仔 2017-3-9 10:44

有冇人玩呢兩張

有冇人玩呢兩張     警察捉小偷 + 侏儸紀, 都應該是近期板本

aoc311442 2017-3-13 01:57

侏羅紀公園不錯 希望有更多人開來玩

風月仔 2017-3-20 22:21

宜加綜合01都有開呢2張圖

要快入:handshake

藏獒 2017-3-22 08:16

我兩個都喜歡 反而很少見人開

風月仔 2017-3-23 00:42

宜加綜合02開左

希望有人入:handshake :handshake

藏獒 2017-3-23 01:06

[quote]原帖由 [i]風月仔[/i] 於 2017-3-23 00:42 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6357952&ptid=635383][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
宜加綜合02開左

希望有人入:handshake :handshake [/quote]
現在還有嗎?

風月仔 2017-3-23 01:13

已開始...:L :L :L
頁: [1]
查看完整版本: 真心一問 點解咁少人鍾意玩越獄大作戰/侏羅紀公園