查看完整版本: 恐怖生存地圖 回魂夜~(改POST)

hoxp827 2017-1-25 18:09

恐怖生存地圖 回魂夜~(改POST)

下面附上 圖一張:lol

[color=#0f0f5f]地圖名字:回魂夜1.63
[/color]地圖類型:生存
支援人數:11人
地圖作者:LUDASHI
地圖描述:講述了一個大廈鬧鬼的故事。。 你們需要存活到天亮!
更新內容:
[url=http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=zh-CHT&a=http%3A%2F%2Fjump.bdimg.com%2Fsafecheck%2Findex%3Furl%3Dx%2BZ5mMbGPAsY%2FM%2FQ%2Fim9DR3tEqEFWbC4Yzg89xsWivTQbpXeHTOyOWSJyIuJPChLueOPZlqdUsQQA1Qhz7lBUkxh%2FlmblfnnFARugmOpgM%2F2atZs8WxccwBvuApuBUlN][color=#0066cc]BGM[/color][/url]得到優化
第五關正式測試。
修復了大量BUG。
減少了一些放置的補給品。
將玩家單位制作成英雄,為了更好的後續版本內容。
優化了地形的光照效果。
人物得到一些削弱
遊戲難度得到提高
現在無法再使用信號燈

要一齊行 隻鬼會打左最少血既人先 只要你地幫人回血 唔好自己走佬就OK 同埋搵多D野保命 電擊就最好啦~ 捱到6點上一層全部人會復活 (回魂夜) 同埋隻GAME有死亡次數限制  大家都死少D就最好

另外我最近玩緊另一隻恐怖生存圖 好難玩~ 不過好正 有動畫劇情 想要既留言問我拎啦~

[[i] 本帖最後由 hoxp827 於 2017-2-2 15:28 編輯 [/i]]

hoxp827 2017-1-25 18:10

今晚一直都會開

而加都開左:handshake :handshake

hoxp827 2017-1-25 21:57

黎黎黎

開左場:handshake :handshake

SuGaR529 2017-1-26 19:30

依家有無開埸:Q :Q :Q :Q

cpi3455 2017-1-26 22:08

SUGAR

有開啊你黎2SER

SuGaR529 2017-1-27 06:19

太晏啦 岩岩出左街 聽日再玩過

hoxp827 2017-1-27 22:16

現實

2ser 開左場 黎黎

hoxp827 2017-1-28 20:55

本人現實已爆機

有冇戰友~:handshake :handshake

qwerty00 2017-1-28 21:37

回復 8# 的帖子

我:handshake :handshake

hoxp827 2017-1-28 21:46

qwerty00

你黎2SER?:lol :handshake

qwerty00 2017-1-28 21:48

回復 10# 的帖子

係:victory: :victory:

hoxp827 2017-1-28 21:51

qwerty00

我開定等你

hoxp827 2017-1-28 23:56

有冇人識玩-3

有冇人識玩-3有冇人識玩-3有冇人識玩-3有冇人識玩-3

SuGaR529 2017-1-29 02:14

依家有無玩緊~~~~~~~~~~~

麡癠ikx 2017-1-29 17:14

琴日差2關就爆

應該今晚會爆機 希望~
而加你地得唔得閒~

hoxp827 2017-1-29 19:08

我8點左右開場等你地~ 2SER

我8點左右開場等你地~ 2SER

SuGaR529 2017-1-30 21:20

今晚呢=.= 好難夾時間囧.....

hoxp827 2017-2-1 01:03

驚就記得關音樂

:lol :handshake :handshake :handshake :handshake

hoxp827 2017-2-1 01:04

而加爆曬人玩緊

真係幾正 可以一試

nostale243 2017-2-1 01:09

明天

繼續:lol :lol :lol :lol

hoxp827 2017-2-1 01:31

頂.. 最後有咩唔同?

又睇唔到啦

麡癠ikx 2017-2-1 01:32

喂 訓先聽日再講

:Q :Q :Q :handshake

wang1000 2017-2-1 22:52

請教高手

請問有冇心得 挨唔到6點啊:Q

hoxp827 2017-2-2 15:23

愈多人愈好

要一齊行 隻鬼會打左最少血既人先 只要你地幫人回血 唔好自己走佬就OK 同埋搵多D野保命 電擊就最好啦~ 捱到6點上一層全部人會復活
頁: [1]
查看完整版本: 恐怖生存地圖 回魂夜~(改POST)