查看完整版本: 巨魔與精靈 用完外掛/bug又5認 幾住呢兩個人啊

電腦(war3) 2016-12-28 19:57

巨魔與精靈 用完外掛/bug又5認 幾住呢兩個人啊

1分16秒就有6000金 3000木 叫自己實力 都幾勁下
認住呢兩個人(openopen90 同 m1stak33)
技術禁勁 唔夠佢打阿~~

samson44 2016-12-28 21:46

m1stak33 之前我冇分控比佢 佢都可以控我 正bug9嚟

darklemon 2016-12-29 01:40

-,-

麡癠lkx同hoxp927都係 睇左replay 開波視野都冇直出2個3200金(*係同時出!天降10000木...) 頭30木我搶 都係得1個800金 重要唔**粗口**認 -叫佢打rm又唔打 真係吹脹

cpi3455 2016-12-29 03:39

darklemon

BUG既人話人BUG 囧.. 同埋你好新

darklemon 2016-12-29 03:45

重點真係BUG@@ 你試1場未開視野2個3200金比我睇 同埋佢連折屋都唔識

darklemon 2016-12-29 03:48

唔知你咩水平 我開視野最小就1個512 2個800金既

darklemon 2016-12-29 03:49

隻GAME睇1次神手既REPLAY就明哂 扮咩勁~

cpi3455 2016-12-29 04:45

darklemon

識吹 請自重

ml1014ml 2016-12-29 16:36

回復 8# 的帖子

唔識野係到9吹,開視野512 兩金小兒科=.=,小弟開視野都已經1024

一人一個 2016-12-30 01:42

笑左 1024一定慢過 開視512 加 兩800金 lo
開視1024  好L識喎

EvElaSteven 2016-12-30 21:08

回復 10# 的帖子

開視1024單手都做到:lol :lol :lol

darklemon 2016-12-31 16:59

你估我唔得咩@@ 開視野前10秒就1024啦 如果冇人槍木既話 我話512係想試下佢識唔識玩姐@@大家明哂啦-,-

x00900 2017-1-3 07:27

回復 1# 的帖子

佢緊係自己實力啦 用作弊既實力姐 a_a
作弊護體  一開始得咁少又真係廢左d既XD

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2017-1-3 07:28 編輯 [/i]]

Erebosy6 2017-1-5 21:44

回復 10# 的帖子

其實1024每秒既收入係快過512+2個800金既....
但跟木就唔知啦

唯※新 2017-1-13 10:41

回復 1# 的帖子

算啦仲講咁多做咩啊,d高手同神手己經走曬,乜而已仲有人識控金同5分鐘前12800咩,d西利中意bug咪re lol,完全5明bug有乜意思,實力不送技術,唉
頁: [1]
查看完整版本: 巨魔與精靈 用完外掛/bug又5認 幾住呢兩個人啊