查看完整版本: 打機係咪一定要咁?

WILLIAM0708 2016-11-18 15:05

打機係咪一定要咁?

在下新手 打神奇寶貝防禦戰被人屠,想話請教一下姐,采我都傻,問多幾問就叫我F9,打機係咪一定要收**粗口**曬把聲,一句野都唔講先至岩規矩?新手就冇人權,負責做炮灰,問冇得問,贏冇得贏?定係好似某條**粗口**樣咁,覺得我好**粗口**煩,我係唔**粗口**教你,自己輸到贏到為止,再嘈踢咁?block**粗口**左全世界啦丫?玩乜**粗口**野Vlan姐、單機啦_街

yip041234 2016-11-18 20:54

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

太監打飛機 2016-11-19 21:44

想當年  我都沒人教   佢出怪你又唔係睇唔到  睇佢升咩怪咪得   
不過我都沒屠人好耐     寵精王係時候復出

火火天南㊣ 2016-11-20 12:54

你唔怪得人.人地係泥打機,唔係泥教人

空牙﹏亂舞 2016-11-20 22:21

雖然我都認為教人5係義務 但係想多D人一齊玩 教下人玩有咩問題 多人識玩就自然多人玩D
但D人又想多人玩又要5教人 真係5知佢想點

唯※新 2016-11-22 15:47

回復 1# 的帖子

可能你新手5明,神奇寶貝防禦戰一回合得25秒準備,又5係守城,又5係合作GAME,而且你地係敵人,在情在理5教你好正常....而且你雖然NEW姐,上網大把攻略,下下直接問咁同伸手黨有乜分別,自己一個挽VLAN既人有邊個唔係自己挽自己學,你估個個都係問人咩,係就5會有咁多高手啦,人地**粗俗文字**9你人地係有問題,但係神奇寶貝防禦戰係個人GAME,全部係對手,你挽自己叻既GAME刀5會教你對手點打9你啦下話

nOmoNeyNoTalk-_ 2016-11-27 00:14

[url]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=551305&extra=page%3D2[/url]

雪天 2016-11-27 00:27

建議一同玩玩打電腦的地圖

可能會相處好一點

lakwsh01 2016-11-27 01:36

其實有replay, 你如果話想學, 請問你有冇睇過?
頁: [1]
查看完整版本: 打機係咪一定要咁?