查看完整版本: 火守6.9(簡+繁體) 正式發佈 多個模型更新(包括The last佐助)

kelvin0135 2016-11-12 17:50

火守6.9(簡+繁體) 正式發佈 多個模型更新(包括The last佐助)

[size=5][color=indigo]地圖作者:冬冬+暗君(我只是分享)[/color][/size]
[align=center][size=5][color=red]更新簡介[/color][/size][/align][size=5][color=#ff0000][/color][/size][align=left]英雄更新:
新角色:[color=blue]TheLast佐助[/color]
[/align][align=left]綜合更新:
1.重新製作隨機英雄系統
┗ 這次真的不會在同個時間點一直隨機到同一個英雄了,隨到了只能說臉好
2.修復了某些情況下長門和佩恩可以同時出現的BUG
3.因遊戲等待計時觸發在部分平台會出問題所以將受到影響的觸發全部重新製作
┗ 更新延期有很大一部分原因是因為這個,十分感謝那些找出這個嚴重BUG的玩家[/align][align=left]英雄更新:
[color=blue]凱[/color]
·已更換為全新的模型
·重新製作八門遁甲之陣.夕象技能
·重新製作八門遁甲最終奧義.夜凱技能
·修改夕像生命值消耗由50%降低至5%
·修改夜凱生命值消耗由90%降低至50%
·修改夜凱直線傷害由80倍降低至50倍
┗ 是的你沒有看錯,這次的凱不會再一腳出副本了[/align][align=left][color=blue]紅蓮[/color]
·已更換為全新的模型
·修改晶遁.御神渡之術現在可享受血繼限界額外傷害[/align][align=left][color=blue]奇拉比[/color]
·已更換為全新的模型
·重新製作人柱力變化技能,並增加技能音效
·修改人柱力變化每級護甲由1250點提高至1500點[/align][align=left][color=blue]長門[/color]
·為萬像天引、神羅天徵、修羅之攻.怪彈火矢、地爆天星增加技能音效
·重新製作修羅道.發射導彈技能並更名為修羅之攻.怪彈火矢並解決了技能對敵人無效的BUG
·修改增值.通靈之術移除釋放前暫停效果並為技能增加被動效果[/align][align=left][color=blue]小南[/color]
·已更換為全新的模型
·修改紙牢之術技能CD由7.5秒降低至5.5秒
·修改式紙之舞技能倍數由55/95倍提高至60/100倍[/align][align=left][color=blue]宇智波.鼬[/color]
·重新製作須佐能乎及相關技能,現在的須佐能乎為完全體形態
·重新修改了封印.十拳劍的技能釋放位置
·重新製作了瞳術.天照的特效[/align]
[align=left][size=3]
[/size][/align][align=left][size=3]各隱藏人物密碼(只適用於6.9版本的簡體版):
六道带土   官方QQ群210194284
兜   官方QQ群272145344
六道班   羁绊YY直播频道201778
六道佩恩/長門   谢谢大家支持冬冬游戏[/size]
[size=4][/size][/align]

[align=left][size=5][color=red]如果大家load圖永遠卡在9或10,請到這個網址下載補丁[/color][/size][size=5][color=red][/color][/size][/align][align=left][url=https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=254649][size=5][color=red]https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=254649[/color][/size][/url][size=5][color=red],這網址中也有火守6.9的繁體圖,請自行下載。註:下載補丁後,極容易斷線,可能一按啟動war3便話你木馬程式等等......所以你要按多幾次啟動才可以~!![/color][/size]
[/align][size=5][/size]

[[i] 本帖最後由 kelvin0135 於 2016-11-14 18:18 編輯 [/i]]

MasterMother 2016-11-12 19:29

vlan 點開場@@

kelvin0135 2016-11-12 22:52

回復 2# 的帖子

好問題,我都唔知,而家開完圖,個個load到90就去番0開始數過,然後load到9就停左係度,快d on rc一齊研究下-.-

MasterMother 2016-11-13 14:04

應該係過左40 mb vlan 唔支持除非有script vlan 唔當係外掛or 偵測唔到 可以比啲圖過40 mb, 唔係既話基本上vlan 唔洗玩

野田L 2016-11-14 00:02

以前都出現呢個問題

之後就會出現神寧版火守 改細左張圖

kelvin0135 2016-11-14 18:19

回復 4# 的帖子

如果大家load圖永遠卡在9或10,請到這個網址下載補丁

[url]https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=254649[/url],這網址中也有火守6.9的繁體圖,請自行下載。註:下載補丁後,極容易斷線,可能一按啟動war3便話你木馬程式等等......所以你要按多幾次啟動才可以~!!

MasterMother 2016-11-15 13:02

裝左補丁有試過開到? 我開唔到

god124567 2016-11-15 20:17

NICEncienciqwqer

野田L 2016-11-15 22:53

岩岩試玩一場 仙人 左助之後 冇左須助之男 變左陰陽遁千鳥 搞到輸左  點解 同你張圖 個左助唔同既T_T

[[i] 本帖最後由 野田L 於 2016-11-15 22:55 編輯 [/i]]

kelvin0135 2016-11-16 19:48

回復 9# 的帖子

首先,我唔知你講緊邊隻佐助。第二,兩隻佐助都有須佐,你話冇左,仲變左陰陽遁千鳥,我就唔明係點。第三,你講緊同我邊張圖個佐助唔同?我分享左一張繁體,一張簡體的,請詳細少少講下你到底咩事,我睇唔明@@:Q

野田L 2016-11-16 19:58

簡體  隻佐助 我35仙人 去轉生 須男冇左 變左陰陽遁 千鳥 好垃圾 T_T

kelvin0135 2016-11-16 20:39

回復 11# 的帖子

唔g wor,我只係玩過幾波6.9而已~!

陸島條野xP 2016-11-17 12:08

點解我火守放左入file都會唔見左....:Q

野田L 2016-11-17 19:02

LAST 佐助係咪冇得轉生 冇左地爆天星T_T

kelvin0135 2016-11-17 22:39

回復 14# 的帖子

咁我又唔知wo,都話我只係玩過幾波@@應該本身係冇地爆既

~Hung~ 2016-12-3 19:44

但係我裝完補丁之後就一開埸就彈GAME話我有外掛程式

kelvin0135 2016-12-4 09:29

回復 16# 的帖子

係,冇錯,因為VLAN仲未批准個補丁,所以成日彈。咁你如果要玩既話,就去到其他平台玩吧~!!!例如:**廣告**(同樣要補丁),魔獸官方平台(不用補丁)等~!!!
頁: [1]
查看完整版本: 火守6.9(簡+繁體) 正式發佈 多個模型更新(包括The last佐助)