查看完整版本: 火守6.8 白,四代,鳴門三通高超

kelvin0135 2016-9-25 02:36

火守6.8 白,四代,鳴門三通高超

難度:高手-超神
對抗英雄:白(qwerty00);四代(kelvin0135/★神之語★);鳴人(yauchunwong)
RP:[attach]256770[/attach]
歡迎大家同我玩^^:handshake

[[i] 本帖最後由 kelvin0135 於 2016-9-25 02:37 編輯 [/i]]

手寫的從前 2016-9-26 16:21

無玩火守好耐了~ 想問下白改左D咩:handshake

kelvin0135 2016-9-26 18:31

回復 2# 的帖子

好高興久仰大名既手寫竟然留言係我個POST度^^白主要改左技能倍數,如果於落雪期間使用F技,可高達九百多倍,另外,當白裝備著專武時,開啟F技,可以令場景變成落雪,但cd時間較長:victory: 希望可以同你一齊玩la^^:handshake

[[i] 本帖最後由 kelvin0135 於 2016-9-26 18:40 編輯 [/i]]

手寫的從前 2016-9-26 20:47

回復 3# 的帖子

哈哈..過獎啦 估唔到會有人記得我 900幾倍無記錯既話好似都無邊招超過呢個倍數了 自6.4以來落後左4個版本 完全唔知D英改成點:P
提外話因為之前比較忙無咩時間 同埋同我玩開既2個朋友都無玩 就棄左了 不過我落後左咁多版本同埋一段時間無玩 可能都生疏晒了 如果唔介意我雷既話都希望可以一齊玩下HAHA:handshake

kelvin0135 2016-9-26 20:56

回復 4# 的帖子

當然唔介意^^有冇RC?有就入黎26856133,★BLACK-STAR★係小弟:victory: ,qwerty00相信你識的了:handshake

手寫的從前 2016-9-26 23:37

回復 5# 的帖子

好 申請左會員了:handshake
頁: [1]
查看完整版本: 火守6.8 白,四代,鳴門三通高超