查看完整版本: 侏儸紀公園K99生死交錯(2016.09.15更新)

X輝X 2016-9-9 18:20

侏儸紀公園K99生死交錯(2016.09.15更新)

[size=4][size=4][size=4][url=http://www.kingchigames.com/light/viewthread.php?tid=7251&extra=page%3D1]http://www.kingchigames.com/light/viewthread.php?tid=7251&extra=page%3D1[/url]
[/size][/size][/size][size=4][b][size=4][b]侏儸紀公園K99中秋節特別版
[/b][/size][/b][/size][size=4][size=4][size=4]作者: kingchi
日期: 2016.09.15
[/size][/size][/size][list][*][size=4][size=4][size=4]更改[/size][/size][/size][size=4][size=4][size=4]地形[/size][/size][/size][size=4]及建築物模組[/size][*][size=4][size=4][size=4]新增中秋節專屬模式[/size][/size][/size][*][size=4][size=4][size=4]新增少量物品、中秋節物品、中秋節相關事件[/size][/size][/size][/list][size=4][size=4][size=4]
[/size][/size][b][size=4][u][b][作者製作中]侏儸紀公園K99V2新職業:[/b][/u]
[/size][/b][size=4]供電恢復工
裝B一族
馬賊團大副
保險箱保安
負責恐龍起居飲食的營養師[/size][size=4]
死亡打字員(稀有)[繁中版限定]
厚顏無恥之人
一代狗熊
自走攻城器發明家[/size][b][size=4]

[/size]侏儸紀公園K99生死交錯
[/b]作者: kingchi
日期: 2016.09.09

總共[b][color=red]180+[/color][/b]職業,多重職業系統再度加強,變化再昇一層次!
重要系統追加--[/size][size=4][color=red]掙扎系統[/color]: HP100以下倒地之後,可以連打方向鍵[/size][size=4]
([color=red][b]左>右>左>右 或 上>下>上>下[/b][/color])以進行掙扎!!
掙扎可[color=red]趕走旁邊的恐龍[/color]/甚至[color=red]反殺旁邊的恐龍[color=black]/[/color]以意志加快自身HP回復[/color][color=black],[/color]總之可[color=red]令你的死亡時間延長[/color],可為友軍前來救援爭取更多寶貴時間!!

[color=red]閃電鳥、岩漿鳥的跳躍系統[/color]: 按[b][color=red]ESC[/color][/b]鍵可讓陸戰鳥跳躍昇起,期間能有效迴避攻擊[b][color=red](66%閃避)[/color][/b],可抓緊時間跳起迴避攻擊,讓陸戰車的靈活性得以展現出來!

[/size][size=4][b][u]侏儸紀公園K99新職業:[/u][/b][color=black]
透明人(稀有)
我的野蠻女友(稀有)[size=4](共2種)
口袋工業戰爭家
救生員
恐人
遙距空襲師
反魔法會員
冰霜魔塔守望者
守關巡邏員
冰雪女王的後代[/size][/color][color=#000000]
據點工兵[/color][color=#000000]
戰爭踐踏之繼承者[/color]
毀滅神的領導者[color=#000000]
準將[/color]
泉水探索家
拍廣告使用特技太多之演員
鎮暴警員[color=#000000]
大醉俠的偶像[/color]
商業事業遍滿侏儸紀的大老闆

[/size][size=4][/size][size=5][color=#008000][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 X輝X 於 2016-9-15 17:19 編輯 [/i]]

X輝X 2016-9-9 18:26

招人同我一起玩

星期六朝早大約9:30我開場
01 SER

X輝X 2016-9-10 16:56

真係睇運...

x00900 2016-9-11 01:36

算啦=w= 侏儸紀一向睇運 基本上都冇咩計解決

X輝X 2016-9-11 12:41

唔想打字
唔想打字
唔想打字
唔想打字
唔想打字

x00900 2016-9-11 15:51

其實點解你cut圖一定要出f9個畫面...

風月仔 2016-9-13 02:33

:handshake 同意樓上。

掙扎系統: HP100以下倒地之後,可以連打方向鍵

甚至反殺旁邊的恐龍(實測對地面恐龍有明顯傷害)/以意志加快自身HP恢復(實測下次回血+1即回2血),好像[color=Red]禁哂上下左右[/color]都得?

風月仔 2016-9-13 13:47

差d輸.. 超險三人團

3人局一開波守右下角...

第27分鐘到直昇機居然賣左我地..之後遇到新人加入

但又比佢地再一次賣左, 佢地駛左部船走, 又得番我地3個

守咗一陣...居然..!!
[attach]256501[/attach]

......死頂10min..

[attach]256502[/attach]

終於走度!!! 超險, 如圖所見全部建築物比拆哂, 慢多秒隨時走唔到!!!!!

X輝X 2016-9-13 18:28

回復 7# 的帖子

係可以禁晒上下左右
明日一起玩?

另外更新左啦

[[i] 本帖最後由 X輝X 於 2016-9-13 18:45 編輯 [/i]]

人一個.笑 2016-9-14 01:18

好似好吸引~~~ 組團打啦 地圖方面有冇變到

X輝X 2016-9-14 09:10

地圖有變更, 不過係文字上
另外等作者kingchi出K99V2版

雪天 2016-9-14 13:34

我係咪眼花:o
張圖2016年9月9日先出, 咁快又更新?
我仲停留緊J327版;P

[[i] 本帖最後由 雪天 於 2016-9-20 20:08 編輯 [/i]]

X輝X 2016-9-15 17:20

[size=4]作者又出左侏儸紀公園K99中秋節特別版啦
試下玩先
[/size]

乂釘釘 2016-9-15 17:38

正有又新圖:victory: :victory: 有冇人開中秋圖^^?

風月仔 2016-9-16 14:37

又來哂下剛才戰績

:$ :$ :$ :P

用圖最實際

[attach]256546[/attach]
一開波超多車... 不過唔到3分鐘炸爛哂(我機智我戈3台 -SELL哂)

[attach]256547[/attach]
新塔?

[attach]256548[/attach]
藍色戈個職業好勁, 可以拉DOWN條大暴龍:D:victory:

最後直昇機比龍爆爛左..不過仲有得繼續挽, 最終好險WIN但最淨好少人

[[i] 本帖最後由 風月仔 於 2016-9-16 14:50 編輯 [/i]]

X輝X 2016-9-18 11:18

今場我係石像鬼主人, 搵到13隻石像鬼, 不過最後死左2隻...
總之贏左啦..

kenwu123 2016-9-18 13:22

請問作者 改圖源自邊個版本?
感覺好舊

X輝X 2016-9-18 15:44

[quote]原帖由 [i]kenwu123[/i] 於 2016-9-18 13:22 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6321218&ptid=633817][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
請問作者 改圖源自邊個版本?
感覺好舊 [/quote]
呢個真係一個好問題, 我都想知

雪天 2016-9-20 20:07

系統太新需要習慣

比D98版難度挑戰性高10倍
但比J327版技術成份要求太高
掙扎居然係用  keyboard 既   arrow key ...*(遲早挽壞掣)
:funk:
但唔識掙扎又唔洗生存:funk: :funk:

【★】. 2016-9-20 21:20

[size=2]竟然又有更新,得閒一齊玩[/size]

絕卍回憶 2016-9-21 00:03

搵日開場一齊組隊去玩啦:handshake :handshake

kenwu123 2016-9-21 13:21

D98有得揀難度 呢個冇
D98讀圖快 呢個慢
D98係原作者更新 呢個係改自唔知咩遠舊版本 估計係F88以前的年代(Load screen一樣)
要玩呢個圖的人請慎重 隨時令你討厭左呢隻GAME

雪天 2016-9-21 15:17

D98有得揀難度 呢個冇     的確, 但選地獄+禮物有意思咩?
D98讀圖快 呢個慢         真心唔覺
D98係原作者更新    絕對錯誤,D98先係改圖,詳情去看 [url]http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=254341&tnum=1[/url] 呢一篇文章

風月仔 2016-9-21 15:37

我覺得22# 23#冇咩好嘈  根本唔同版本  鐘意玩咩版就玩咩版  反正就係各有各好

kenwu123 2016-9-21 18:04

[quote]原帖由 [i]雪天[/i] 於 2016-9-21 15:17 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6321872&ptid=633817][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
D98有得揀難度 呢個冇     的確, 但選地獄+禮物有意思咩?
D98讀圖快 呢個慢         真心唔覺
D98係原作者更新    絕對錯誤,D98先係改圖,詳情去看 [url=http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=254341&tnum=1]http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=254341&tnum=1[/url] 呢一 ... [/quote]
邊個話要選地獄+禮物?
就算D98係改圖
多人玩係事實
佢始終改得好過kingchigame
好心kingchigame佢再更新都唔好再用返D88的風格啦
學下D98好過

kenwu123 2016-9-21 18:52

話時話你點證明kingchigame 係D88 同I88的作者 ? 我load 圖入面作者名唔係寫佢喎:D

kenwu123 2016-9-21 19:07

重有, 佢自己的版本唔用返88 J327等代號
反而用K99 係咪想人誤會其實係WEN作者D98的更新 呃多D人玩?:Q

X輝X 2016-9-22 09:23

回復 19# 20# 21# 24# 的帖子

今日9am-5pm玩唔玩得呀各位
招神隊友

風月仔 2016-9-22 11:18

回復 28# 的帖子

去咩區係重點??
宜家可以玩一陣

雪天 2016-9-27 04:10

成功逃脫有圖有真相

成功逃脫有圖有真相

戰車係重點
頁: [1]
查看完整版本: 侏儸紀公園K99生死交錯(2016.09.15更新)