查看完整版本: 認真POST~ (RPG)舊圖 NOTD餘波 求隊員.

chowwangfai 2016-8-18 22:05

認真POST~ (RPG)舊圖 NOTD餘波 求隊員.

[size=6][b]NOTD = NIGHT OF THE DEAD[/b][/size] [size=6][b]亡者之夜 : 餘波[/b][/size]
[img]http://www.hiveworkshop.com/data/ratory-images/3/3708-5e986dc5a9196483d30d95002939d646.jpg[/img]

[size=4]係一隻RPG圖 , 曾經係2006~2009年興起一時 . 亦於2009年未開始衰落 . [/size]
[size=4]此圖靠 每一場所獲得既經驗 , 累積落黎去升官階 . [/size]
[size=4]官階愈高 , 可選用既兵種愈多. [/size]
[size=4]一個人都可以爆機  (玩好耐先做到呢境界). 但係如果有6人以上更為之好玩 . 因為呢張圖一係一個合作GAME . [/size]
[size=4]有人覺得 呢張圖好好玩 . 因為極巨會合作性 . 操控性 . 真實性 .[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]Q1: 有幾合作啊? [/size]
[size=4]A1:  唔同兵種有唔同功效 . 例如: 守山 , 工程師有招技係斬樹 , 但係工程師又唔夠LV時就要較火兵去燒 . 雖然火兵1LV就可以燒樹. 但係要花一D時間去燒 , 而工程師一野就可以斬到 . [/size]
[size=4]Q2: 咁又點操控性高啊師兄?[/size]
[size=4]A2: 隻人好易死,比怪打幾下都訓低架啦 . 死左係可以有援兵玩 . 但係會冇咁爽囉 . 援兵冇得自己揀丫麻 . 技能又冇咁多 . [/size]
[size=4]Q3: 又點真實法啊大佬?[/size]
[size=4]A3: 高處跳落山會骨折啦~ 骨折左再搵技跑步會永久減移速囉~ 換子彈要時間啦~ 用榴彈砲會殺到隊友啦~[/size]
[size=4][color=#8b0000]
新手快D一齊黎玩啦 , 認真幾好玩 . 老手懷念既話都黎玩啦~
我依加都有同幾個FD一齊玩緊~ 希望可以多D人一齊玩~開心D~

其實打機, 有人比較既係大家既技術 . 有人係為左高分過人地. 有人係為左嬴.

但係講黎講去 . 得自己一個玩 邊度有技術上既比較丫. 自己一個玩邊有高低分之比丫. 自己一個打嬴左都冇意思啦.
開開心心打機 . 你笑下我柒 . 我笑下你垃圾 . 乜唔係仲開心咩? 唔係我地一齊追求緊既野咩? 懷念餘波....[/color][/size]

[[i] 本帖最後由 chowwangfai 於 2016-8-18 22:07 編輯 [/i]]

chowwangfai 2016-8-22 15:18

回復 1# 的帖子

推推推推推:victory:
幫手推下丫.真係好想多D人一齊玩~

NAMELESS00 2016-8-22 18:22

回復 1# 的帖子

開開心心打機.................我都想!只不過......................永遠都有班垃圾場主同垃圾玩家既存在!

lky214990 2016-8-22 22:09

有無場 同有無人玩呀 家陣??

NAMELESS00 2016-8-23 07:47

回復 4# 的帖子

你想知咪問人囉!;P ;P ;P

lankaa2888 2016-8-23 14:08

好懷念...以前曾經組滿一團連續打了3個月

NAMELESS00 2016-8-23 15:43

NOTD....................都可以!

chowwangfai 2016-8-23 15:46

回復 的帖子

有啊 我會經常係綜合01 4:00PM~夜晚2:00AM都會開埸~只要有人玩.我一定會開!!!!:)
多謝大家既支持:'( :'(

KillBusDragon 2016-8-23 16:01

[quote]原帖由 [i]chowwangfai[/i] 於 2016-8-23 15:46 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6317134&ptid=633477][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
有啊 我會經常係綜合01 4:00PM~夜晚2:00AM都會開埸~只要有人玩.我一定會開!!!!:)
多謝大家既支持:'( :'( [/quote]加左你SKYPE 新手有意長玩 鐘意玩呢類GAME:D

NAMELESS00 2016-8-23 17:50

綜合01 4:00PM~夜晚2:00AM......................好夜喎!

chowwangfai 2016-8-23 22:02

回復 10# 的帖子

係啊 有冇趣一齊玩啊? 有時玩notd玩到悶我地都會玩下其他圖架 xd:)

NAMELESS00 2016-8-23 22:12

回復 11# 的帖子

SORRY!心淡了!:L :L :L

walkerng520 2016-8-26 20:09

死亡之夜 最終正式版好似好玩D~
以前有SAVE~依家無左:'(

walkerng520 2016-8-26 23:17

求場主開圖 1.5C 玩唔到

Carlchow94 2016-8-27 14:52

回復 14# 的帖子

開左啦我~ 大家記住啦 去到31號每日中午4:00P.M.到12:00A.M都有埸 如果多人玩既話會玩到2:00A.M都OK:)
快D一齊加入啦 依加玩緊1.5D BETA 8

Carlchow94 2016-8-27 14:52

回復 14# 的帖子

開左啦我~ 大家記住啦 去到31號每日中午4:00P.M.到12:00A.M都有埸 如果多人玩既話會玩到2:00A.M都OK:)
快D一齊加入啦 依加玩緊1.5D BETA 8

lky214990 2016-8-27 17:44

你地多數係邊區開場呀??????????

[[i] 本帖最後由 lky214990 於 2016-8-27 17:52 編輯 [/i]]

lky214990 2016-9-3 18:13

仲有無人玩呀 有既一齊打返場啦
頁: [1]
查看完整版本: 認真POST~ (RPG)舊圖 NOTD餘波 求隊員.