查看完整版本: 不可能的BOSS 介紹 (WAR 3 最難玩的地圖)

不可能的王 2016-8-8 20:45

不可能的BOSS 介紹 (WAR 3 最難玩的地圖)

[size=5]今日我要介紹 WAR 3 中 最難玩既地圖  [color=#0000ff]不可能的BOSS[/color] [color=#ff0000]難度分為(新手/初級/一般/高手/神手) [/color] 新手玩新手難度就夠玩 未玩過既朋友可以試下比BOSS 秒殺既滋味 此圖需要8個人團隊合作打王  [/size][size=6]要求走位能力 反應方面極高[/size][size=5] 有自信既朋友一定要玩下呢張圖[/size][size=5]
[/size]
[size=5]入正題 不可能的BOSS 有10隻BOSS  新手難度只開放頭8隻BOSS[color=#ff0000](火焰之神/寒霜女王/牛頭巨獸/雷帝/德魯伊宗師/娜迦海妖/光明之聖/暗影之王)[/color][/size]
[size=5][color=#ff0000]
[/color][/size]
[size=5]最後2隻BOSS係新手難度打後先開放([color=#9932cc]上古之神/惡魔之神[/color])[/size]
[size=5]
[/size]
[size=5]一共有10隻職業比玩家選擇:[/size]
[size=5]
[/size]
[size=5]術士/冰法/火法/牧師/聖騎/戰士/遊俠/盜賊/[/size]德魯伊/死騎

[size=6]詳情請入去慢慢睇 佢介紹得唔錯[/size]
[url=https://sites.google.com/site/impossiblebossestw/home][size=7]https://sites.google.com/site/impossiblebossestw/home[/size][/url]

[size=7][color=#ff0000]最後想玩既朋友 pm 我 留低你既電話 一起玩[/color][/size]

歸海楓 2016-8-8 21:59

這圖感覺點都稱唔上最難

x00900 2016-8-9 05:46

最難玩... 我覺得好難定奪lo..

你都要講邊類型既最難玩先得架

不可能的王 2016-8-9 12:28

Sorry 我指打boss類 係最難玩 唔好感覺啦 你了解過就會明我講緊咩  一起玩下試下啦 保證係最難 即使係 war 3地圖 佢係公認數一數二最難玩地圖
唔信就來玩下 保證被秒殺 呢張圖類似 WoW中既團隊副本
無8個人唔使爆機 要團隊合作

Erebosy6 2016-8-9 12:56

回復 4# 的帖子

打BOSS就可能係既
但全war3地圖? 少年你還太年輕了

不可能的王 2016-8-9 13:08

試下啦 你試下就明 唔係咁簡單 war3數一數二都唔誇張 共5個難度 耐玩性好高 記憶中vlan 團無人過到一般
希望更多人嘗試呢張圖 真心好玩

Erebosy6 2016-8-9 14:27

回復 6# 的帖子

我緊係有試過....
唔通我玩過2千幾張圖又同你講咩
張圖一定唔係全war3數一數二

BTW張圖唔錯既 可以提高下D人既合作性

x00900 2016-8-9 20:57

沒有最難 只有更難

全war3數一數二就冇咩可能架啦

而且要比較邊張難d實在太難 張張圖都好多野唔同

因為隻隻game個機制都唔同 根本冇咩可比性

只係睇你感覺如何 如果你玩得神既 可能會覺得易

例如我專玩既小遊戲 跳跳球咁樣 難玩到99%人都會放棄(只限vlan)

但係我覺得唔難玩lo =v=

逍遙乂無名 2016-8-11 17:34

其實唔難
因為我係impb 團z_z
都唔知嬴左幾多次:D
肯練2至3個人已經可以打到好後

x00900 2016-8-11 20:46

拿 有覺得唔難既人出現左啦

我既角度而言就覺得幾有難度

呢d game如果組埋一堆人一齊玩的確會幾好玩既

不可能的王 2016-8-12 11:22

你係打到咩難度覺得唔難 你打到去高手難度再睇下難唔難

188 2016-8-12 15:15

impb團+1:lol :lol我係mygod想玩返pm我

[[i] 本帖最後由 188 於 2016-8-12 15:16 編輯 [/i]]

188 2016-8-12 15:18

個skype群係冇左定係點??
頁: [1]
查看完整版本: 不可能的BOSS 介紹 (WAR 3 最難玩的地圖)