查看完整版本: 大家一齊來了解<EATKDOG>玩家既為人

bob.yeah 2016-8-8 03:21

大家一齊來了解<EATKDOG>玩家既為人

相信各位玩war3既玩家,應該都有聽過EATKDOG既朵,佢既朵重響過神仙B,假若同我地呢班卒仔相比之下,我地就如同二十八座大王,無人識你:Q。講開EATKDOG,佢既**粗口**手小菜緊係玩守護金礦2.1A2版,最鐘意走場同記人名,即使多番被人侮辱,Hi auntie,佢都可以目無表情,冷靜地踢你出房間,當無事發生過。
話說到底佢點解要改咁既名?首先一個姓名,就反映出父母對於你既期望,而一個遊戲名稱,則就反映出其玩家既性格。以我為例,我就叫做阿bob,再配答上yeah:victory:字,即係表示出我本人平時好鐘意講個yeah字,而yeah字通常都會係樂觀既時候講,即係表示出我本人性格較為樂觀開朗,並不是你地按字面咁讀:Q扑野扑野咁解。而EATKDOG,其字面解釋即係解看門狗,我相信都不用多作解釋,總之就係一隻狗。從而其性格亦反映出較為似一隻狗,大概係現實生活中被家人當作為看管家中或守護家中的狗一樣。因此大家都應該開始了解到佢為何咁鐘意玩守護金礦,因為佢身同感覺,佢認為佢一生既責任就係守護遊戲中,中心點既金礦:'(。
所以各位war3既玩家看見EATKDOG看門狗的話,大家不防給予多點關懷同同情心,Hi佢auntie,以作對佢家人對其之殘忍行為而憤怒:@。如果各位覺得其舉動還未能發洩心頭之怒:@,大家亦可致電愛護動物協會,電話:2711 1000,以肋佢一臂之力。

lthjimmy 2016-8-8 14:07

1.禁止發表有意引起罵戰或會引起罵戰的帖子
2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容

88樓豬:)

NAMELESS00 2016-8-8 16:30

回復 1# 的帖子

XD!:handshake :handshake :handshake

x00900 2016-8-9 05:41

"一個遊戲名稱,則就反映出其玩家既性格。"

犀利犀利 咁簡單就睇到玩家既性格 表示我呢d普通人做唔到....
不過以我既能力至少可以知道你係分身

點解vlan既人咁鍾意開多個號發貼咁膠架...

咁怕比人知自己係咩水?

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2016-8-9 05:44 編輯 [/i]]

NAMELESS00 2016-8-9 12:39

回復 4# 的帖子

"犀利犀利 咁簡單就睇到玩家既性格 表示我呢d普通人做唔到....
不過以我既能力至少可以知道你係分身"

你都有分身啦!仲係度話人!(雖然我都好同意!)

x00900 2016-8-9 20:59

回復 5# 的帖子

我用分身 光明正大 講埋比你知其他ac係咩名都得 z_z

NAMELESS00 2016-8-9 21:16

回復 6# 的帖子

明哂!:handshake :handshake :handshake

bob.yeah 2016-8-9 22:58

你估我唔想咩 我本身個號個安全密碼唔hi記得左:Q重有 全個綜合得個hotpigpig hi 9條看門狗咋 重有邊hi個阿

[[i] 本帖最後由 bob.yeah 於 2016-8-9 23:03 編輯 [/i]]

bob.yeah 2016-8-9 23:36

重好意思講點解vlan既人咁鍾意開多個號發貼咁膠架?
不如問心講句 有唔少人都知道條狗既行為 你地問又係唔hi理 咪又係照入佢場 同佢玩
個vlan大家都有份 其風氣變差照有佢既原因 家陣我開貼公告比各位知 就係想人知道條狗係咩料
唔好成日話點解vlan咁多無品既人 因為你地乜7都唔理 家陣有人做埋你果份 你地就係到將矛頭轉去想改變vlan風氣既人?無hi 7野 有人默默付出 有人默默耕耘 亦有人默默無聞 但係唔該你分好黑白事非
你唔認同我無問題 唔該用你既道理令我認同 亦覺得我做既野多hi餘 但係因為多餘就乜都唔做?我夠知我果頭唱9完佢 咪又係有班垃圾港豬入佢場同佢玩 就算無人同佢玩 佢開多個帳號玩咪一樣 根本乜多改變唔到?但你地呢班根本就係一群膚淺既人 只睇表面 佢開多個ac就認唔出佢 狗永遠都係狗 狗改不了吃屎 如果真係咁hi好彩 佢改hi左d狗行為 係咪有機會改到咁既風氣 事出必有因 有因必有果
重hi有 你地班契弟唔好成日話人偷圖 張圖你嫁?[color=#1d2129][font=helvetica, arial, sans-serif][size=13px]啲[/size][/font][/color]金牌你嫁?d圖上網都有得down啦 張圖整得出黎緊係想人down黎一齊玩啦 唔想人down黎玩既 就唔會比其他人玩到啦

bob.yeah 2016-8-9 23:42

我讀書少 我就係咁粗魯 咁無文化 硬係要講粗口 點似你地咁幸福咩 乜都唔理 靠個天柯d金比你地咩
重有 我講概野唔係針對你 只係從你講果句(點解vlan既人咁鍾意開多個號發貼咁膠架)而有感而發 並唔係有心針對你 你認為我係針對你 咁我咪同你講句定sorry囉志祥 謝謝:kiss:

[[i] 本帖最後由 bob.yeah 於 2016-8-9 23:48 編輯 [/i]]

x00900 2016-8-10 02:03

回復 9# 的帖子

拿 我就只係實話實說架姐

你拎個岩岩先開既ac出來 何來有公信力 令人相信條友係系人先?
我又唔知你個正ac咩情況 一般來講都係咁樣答架啦
如果你個ac係正果個ac我又點會咁講?
係我既角度來講只係認為開新ac發貼之後講人壞話既人 只係係到搞事
比你既話你都會覺啦係咪啊 開新ac之後吊人 唔係搞事係d咩?
所以我根本冇"將矛頭轉去想改變vlan風氣既人"

改變vlan風氣既人我唔會吊佢 但係我建議真係唔好浪費呢d時間係呢d事上面啦
你都識話啦 開多個ac就認唔出佢 認唔出咪繼續作惡lo 冇野架
一個帳號要臭名遠播都需要時間啦 夠鐘咪換新號lo  何況你都話佢呢條友有d名氣
佢都可以照玩冇問題 連轉帳號都唔洗
咁就知唱佢d衰野既成效有幾大啦 堅既唔好浪費時間
呢d野對佢地威脅唔大 打機姐 又唔係現實 順自己心意咪得 so 佢地冇必要去改
如果呢個論壇多玩家上來睇 話唔定 阻嚇力會增加 可惜呢個論壇有幾多人上來睇
我相信大家都係估到架

同埋果條友我根本唔知佢咩水一般來講緊係維護左佢先架啦(因為你而家個ac問題)
唔通講 原來條友咁系 咁樣咩 我唔係d睇完堆字之後全部吸收晒既on狗來架大佬

同埋你講偷圖 唔同人有唔同定義 而且果個貼果到我立場都算中立架lo bo...咁都吊我?=.="

如果你仲認為可以改變到vlan既風氣 我真係唔阻你啦
實際效益有幾大相信有搞d咩鬼黑名單既人都知
根本冇咩用處 先唔講社會既教育咁鬼大
vlan官方 都搞唔店捉mh 而家基本上放棄啦
一個小小既玩家做到幾多野 心裹有數啦
我曾經都想K.Y.O回到原本咁樣啦 咪一樣唔得 堅守係K.Y.O咁耐 結果得個吉
而家vlan個情況根本就係一個冇人管既城市 周圍都有惡棍
一般人要站出來 對抗係好有難度

"點似你地咁幸福咩 乜都唔理 靠個天柯d金比你地咩 "
你講呢句我真係火 你咁講野會唔會太失禮啊
我就算係仲番學既時候 除左食飯搭車之外都唔會點問父媽拎錢
打機除左上網費同電費之外我同你講 我1蚊都冇用過
更唔好講我而家讀完書出來番工 讀書少 我都一樣 我都只係讀完中學就出來做野
你話我膚淺或者爆幾多粗口都冇問題 我原本學識都冇幾多 唔介意呢家野
但你講一個係社會做緊野既人 不勞而獲 你叫我點7忍 做人有d野唔**粗口**好咁過份好bo

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2016-8-10 02:11 編輯 [/i]]

eatkdog 2016-8-10 03:31

回復 11# 的帖子

;P HAHA好少事..由佢講算數LA..講左個心舒服D..如果入場講惡意粗口者,或走場的,我都會比機會.但太離譜先踢..

而見你咁有誠意打咁多字來介紹我,基於Gentleman.我都回應少少

而點解無人和應你,同照樣有人入我場,你要自己嘗試思考一下

雖則講我無咩問題,但間接話我朋友就吾係太好啦 第三方永遠是無辜的
入我場既好多都係玩開既 可能都同你玩過好多次.
你咁樣話人,人地見到好會對你好反感嫁.

[[i] 本帖最後由 eatkdog 於 2016-8-10 03:36 編輯 [/i]]

NAMELESS00 2016-8-10 11:50

回復 12# 的帖子

明白!我都費事理呢D咁既人!:handshake :handshake :handshake

bob.yeah 2016-8-10 23:31

(如果入場講惡意粗口者,或走場的,我都會比機會.但太離譜先踢)?做過乜事天知地知 你知我知 所以我話狗改不了吃屎既事實係真既  無做過有人會屈你咩  開個貼HI隻狗唔洗時間 有利益輸送?有 我幫你想埋 有條友因為被你合理地踢出房間 所以心存 芥蒂 所以用某些利益誘利我 對你進行一連串攻擊 呢個答案完美無暇 掂阿!至於點解我話你所謂既fd 呢個重好笑 佢硬要對號入座  我無法子 我文字上都清清楚楚寫明我只係有感而發 可能係我中文水平低 你定地中文質素太高 重好意思話(我曾經都想K.Y.O回到原本咁樣啦 咪一樣唔得 堅守係K.Y.O咁耐 結果得個吉)你做過D乜 就咁用個腦係想下?所以家陣就同隻狗玩遊戲 或許你唔清楚原來你身邊既朋友係由狗喬裝成人 不過從你講(呢d野對佢地威脅唔大 打機姐 又唔係現實 順自己心意咪得 so 佢地冇必要去改)果句野開始 就清楚知道你正一垃圾港豬 家陣指明你係 得未 怪唔得知豬同狗咁老友 一齊玩遊戲 因為都係畜生 點解無人和應?其一:因為有人唔知狗既行為 所以同隻狗繼續玩遊戲 其二:清楚知道同緊隻狗玩遊戲 但都繼續照玩 一起做畜生 開心樂園餐 狗狗 你有本事咪更改你既行為 而證明我講大話 而我先係一隻亂咁吠人既狗 你有道理既 我實服 重有 我開左個POST解釋何為偷圖 重好意思講唔同人有唔同定義 洗唔洗標記埋偷既用字何解 你自己開本漢語詞典查下啦 用錯他字意思 將其罪名和稱號付之他人 你地有無想過偷字既感受 人類擁有智慧 相比其他動物更為高等 唔好放棄智慧 而去做一隻畜生 明白無?
我份人就係專HI垃圾畜生 你吹咩?重有證明比我睇 唔該

bob.yeah 2016-8-10 23:44

回復 11# 的帖子

如果你覺得我講果句"點似你地咁幸福咩 乜都唔理 靠個天柯d金比你地咩 " 我可以抱歉 係誠心果種 並不是虛偽果種 因為我真係唔應該單據幾隻字 去抹殺你過去既努力 但我有一點係我真誠咁講 你認為你的碓係一隻港豬 完

Erebosy6 2016-8-11 01:02

小 12樓講咁多都講唔到個重點
人地話你無品 你係無做過 咪話自己無成日走場lo
有做就好心認左佢啦 懶有道理咁叫人反思托咩
而且場主唔係大哂 唔好一言不合就走場 咁同其他走場玩家有咩分別?

而樓主仲搞笑 睇名睇到為人? WTF?
咁數字人點算?好熱愛數學?
再唔係有自信D 叫自己做god 咁佢就真係神?
更重要既係 場主有權踢人+wo你唔鐘意 唔入佢場都得加

得罪講句 閣下小學畢業未? 點解講D野超低能 勁搞笑既
腦袋係一樣好神奇既野 只期望你有半個

x00900 2016-8-11 20:41

回復 14# 的帖子

咁我都同樣睇到你打果d野 先打呢堆野出來姐

如果果邊講緊偷圖問題既貼 真係跟你呢個定義既話
根本就會九唔搭八 你理解"偷圖"係呢個意思 我都冇計
如果佢地果邊一開始就跟你個定義 入面就唔會出現"偷圖"兩字

K Y O果邊我冇做過d咩 因為根本冇野做得到
只係留守係果到等待d人番來 結果個平台愈來愈多問題出現
搞到留係到既人走晒我先走
唔通去其他論壇叫人番來咩 咁樣只會比人無視
係營運方都冇動作既情況下可以做d咩獲得成效
我真係諗唔出

你要講我同佢係fd咁我都冇計
唔好講fd啦 我有冇同佢玩過都成問題
我之前個回覆有一半既野都係建議
你信唔信隨得你

係啦係啦 我係垃圾港豬啦  咁你滿意未?
你咁鍾意講一堆人身攻擊既野
隨意講 反正只要唔係一D否定人地既說話就影響唔到我
自己係咪 自己知

同埋你講野咁既態度 我就睇下呢個貼會有幾多人支持你
理得你講果個人係咪真係所謂既"狗" 我相信都冇咩人支持你
而且睇到個貼兩日都冇人出來支持你講既野
就知條友有冇問題啦 呢個版就係入左綜合區server就有顯示
就算d人唔係特別留意 都總有人見到

我要講就係咁多  冇人支持你就真係要反省下點解啦
祝你好運啦 樓主

bob.yeah 2016-8-11 22:07

回復 16# 的帖子

一篇文章文字數以百計 當然用獨特既寫作技巧吸引他人繼續觀看 唔係點吸引到你觀看 重有(更重要既係 場主有權踢人+wo你唔鐘意 唔入佢場都得加)你想表達D乜?佢係有權踢人阿 呢個的碓實係佢擁有既權力 所以我咪無入佢場同佢玩 我家陣只係讓大家一齊了解看門狗既性格係如何 所以你呢句其實係想表達D乜 有前無後 講D唔講D 不用得罪講句 我其實已經小學畢業 不過你對於我所講既而覺得低能 並感得搞笑 我真的感幾高興 因為我呢篇文章的碓想做出呢種效果 的碓腦袋係一樣好神奇既野 不過我亦希望你擁有我的半個 甚至比半個更少就可以了 我的要求並不多

Erebosy6 2016-8-11 22:29

回復 18# 的帖子

獨特既寫作技巧同有無理據係兩回事...用網名睇到為人 真係咁合理?--

我想表達既係...佢記名 關你咩事
佢鐘意比咩人入場 又關你事既=.=

腦袋既話 我諗你唔洗希望 事關我左右腦都有齊 仲好正常咁運作緊
唔似你 D內容可以咁無腦

bob.yeah 2016-8-11 23:32

回復 17# 的帖子

的碓你係見到我所打既野 所以先打出 4#的帖子 既貼子 的碓無錯 但係你之後對號入座 我真係無法子 硬係要認為我所講既野係針對你 我都清楚表明係有感而發 自己睇番10#的帖子 但係你11#帖子 的碓係回應緊我 9#帖子 既野 你自己都講(所以我根本冇"將矛頭轉去想改變vlan風氣既人)你的碓係好清楚講個我字 唔好屈我話我屈你沒有針對你 而你自己都講(K Y O果邊我冇做過d咩) 而我自己都清楚講明你地(因為你地乜7都唔理 家陣有人做埋你果份 你地就係到將矛頭轉去想改變vlan風氣既人) 而我果陣跟本就唔知你原來真係無做過D乜 那你如何認為我講緊你 加上我之後都有清楚地解釋 除非我有時光機 能夠時光倒回 說真 可能係你自己的碓清楚自己無做過D乜 而反客為主 認為我講緊你姐 加上我無屈你同隻看門狗FD 你自己睇番(雖則講我無咩問題,但間接話我朋友就吾係太好啦 第三方永遠是無辜的) 12#帖子 唔好再屈我 咁最後你自己認你自己係港豬 都能夠證明你比其他垃圾港豬好既 最少都有自知之名 呢個我欣賞(真心) 但係真係請你地自我反省下 我都講個( 有人默默付出 有人默默耕耘 亦有人默默無聞 但係唔該你分好黑白事非)假若他日所有人都坐在同一火車上 其火車正前行一條深不見底既懸崖路軌上 每個人都視而不見瞢然不知 其最終只會成車人一齊跌落其深谷 但當有一部分人發現並想阻止其事件發生 則受到這些視而不見瞢然不知的豬所指責批評 最終只會引火自焚 或許你們認為最終我們可能一起跌落深谷 但我可以明碓告訴你們 我會跳出這車廂 雖然我有可能身受重傷甚至重傷至死 但我總好過明知前面係死路 都埋頭照衝埋去 我寧為一線生機而活下去 接著回頭看著火車衝落深谷 看著這群豬慘叫 既感到痛快淋漓
最後,或許我會不受他人支持,死不足惜,你受盡榮華富貴,取笑我禺,但當場境轉換而言,我亦會取笑你禺,甚至痛快都飲一杯。所以,我最後非常希望你地係這群豬,甚至狗 ,死得痛快,讓我大干一場。

bob.yeah 2016-8-11 23:40

回復 19# 的帖子

用網名就睇唔到為人?你真係咁認為
如果照你咁講 我開貼講野 又關你咩事?
我講D乜做D乜 又關你咩事?
假若你係你碓實左右腦都整齊 為何說話前後矛盾
而指責我所說話有問題 是你根本沒有用左腦思考 還是你只用右腦說話

bob.yeah 2016-8-11 23:45

回復 19# 的帖子

加上 為何事不關己 呢個地方大家都有份 你有份參與其中 你就有一定既意務和責任去圍護他 這課題應該在中小學有所教育 是你沒有好好聽書 還是有意迴避?

Erebosy6 2016-8-12 01:09

回復 21# 的帖子

你開得PO 唔係想人回應下咩?- -
你唔鐘意 我唔回應都得既
就好似佢開場都係想人入 佢唔鐘意就踢咁炸ma

你講到睇得出為人 咁我真係好想知
網名有個god 可以反應D咩? 真‧神?
有handsome 係咪一定係令仔先?
我咁都叫唔用腦 咁你又算係D乜?--

我地有係義務和責任去維護佢 但唔係比你用D唔合理既野去玩人身攻擊lo...
如果你係有道理 實有人幫你 唔係個個都走黎話你lo

BTW 記得學好D中文丫- -
意務 圍護<<<真係超1999

bob.yeah 2016-8-12 01:27

回復 23# 的帖子

原來你咁喜歡迴避問題 我題出既問題你有回應到嗎?我唔怕同大家講 我中文只考1 中文水平低 我回應你地都花不少時間 重會花費更多時間反思自己所打既野會否太不合理 可能都花費1至2粒鐘 之後再更正 可是我看得出你擁有腦袋但不太會運用 但首先都多謝你指證我既中文錯字 你可唔可以針對番我個問題回答呢 家陣你係邏輯謬誤 開得POST就唔係想人回應?所以我咪回應你囉。首先 開POST這是我的權利 而你回應我而是你的櫂利 這與是否想人回應一點關係都無關 而你現在的邏輯是 我做緊呢樣野 但他人則就不可以做 我可以批評你既行為 但你自己做緊你目前批評緊人既事情 則完全合理 你要批評他人 至少自己做得好先 唔係邊到有說服力?

bob.yeah 2016-8-12 01:34

麻煩你 講野請好好思考 你要證明你自己個腦係齊整 就請你花費少許時間 將打出來的文字好好檢視一下 看看何有問題 為何出現不合理地方 你所講既野合理 方可服眾 否則何以得天下或他人敬仰
我自己都講過 你講野有一定道理或邏輯我實服你 你自己都唔知自己講乜時 何以解釋比人聽你所講既說話係合理正確

[[i] 本帖最後由 bob.yeah 於 2016-8-12 01:36 編輯 [/i]]

bob.yeah 2016-8-12 01:40

你自己出現邏輯謬誤 重好意思批評他人行為不合理 你識分黑白事非?你黑色同白色都不會分是 何以同人講黑色邊種白色邊種 係可以既
咪用把口吹但這只會顯得你其質素之劣

[[i] 本帖最後由 bob.yeah 於 2016-8-12 01:43 編輯 [/i]]

x00900 2016-8-12 03:49

回復 20# 的帖子

啊....禁錯制del晒d內容=.= wt

算啦簡化d講算
首先9樓你第一句講既野你睇清楚
"重好意思講點解vlan既人咁鍾意開多個號發貼咁膠架?" 加埋之後你果d"你地"
好難理解唔係針對我講 就算唔係針對我講 都會包括我在內
你唔鐘意既 大可叫管理員或者版主出來評理 雖然我唔信咁都唔係同緊我講野
或者可能管理員睇左你1樓講既野已經即時封貼
你一句"有感而發"唔係大晒架  你咁玩法 其他人仲有得講野?

第二 將矛頭轉去想改變vlan風氣既人既問題
我唔理 唔代表我將矛頭轉去想改變vlan風氣既人
最多都係"因為你地乜7都唔理 家陣有人做埋你果份"姐 唔好加後面果句屈我 搞到好似好有道理咁
就如我11樓所講既一樣 你鐘意話我對號入座又好咩都好啦... 總之我係應緊你
唔該你唔好話完我對號入座之後就無視左"佢"(11樓)

第三 屈我係佢fd既問題
話說我冇睇清楚12樓講既野-.- 你講我先睇清楚番原來佢講既朋友係暗指我
條友想玩野既 想令件事升級我都冇計
如果我真係佢d fd 佢咁樣咪姐係想我落唔到台? 係佢既立場來講點會咁做
所以我重申多一次-.- 我真係唔係佢fd 有冇一齊玩過都成問題
雖然我已經有些少同意佢係個系人 一講野就見真章
想玩我? 你番歸訓陣先啦 eatkdog

(如果eatkdog講果位朋友唔係指我既話就當我冇講過"第三"好了
不過唔好又話我係佢fd 唔該 你再咁講 我會癲=.=)

第四... 唉你個比喻既問題我都係唔講算...要講有排講
你讀書唔多就唔好用咁多呢d啦=.= 好似我咁咪算數 人人都睇得明 gag到

港豬 根據網上既翻譯 我堅係港豬 因為我真係唔理政治果家野 生活過得去咪算
不過都會睇下新聞 睇下發生左咩事 之後同屋企人討論下咁樣既
而實際行動就緊係冇
(我之前根本唔知港豬既意思 所以而家講番)
其實唔認既人 或者 唔鐘意既人 根本唔洗介意咁多野 只係一個有含意稱呼來姐
覺得有個豬字唔舒服 當做其他字/詞咪得
怕咩姐 大家都係 冇咩好驚 冇咩好怕

係lo 差唔多就係咁 應該冇應漏既

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2016-8-12 03:55 編輯 [/i]]

NAMELESS00 2016-8-12 08:15

VLAN風氣差我都明!因為最近除左ADMIN唔處理MH之外,仲有CRAZY_JIM同昨天的明天呢2位名人吖嘛!

其實講人地個名有鬼用咩!名依家野係睇你點既姐!港豬..............依到差唔多個個都係!

批評.............個個都識做!但有鬼用咩!VLAN既ADMIN根本唔識聽批評,淨係一味封殺人!我之前都有批評個佢吖嘛!但咪又係照封殺!

VLAN我真心覺得又低質又垃圾!

唔接受批評既人,死得!

Erebosy6 2016-8-12 10:10

我做緊呢樣野 但他人則就不可以做<<<你從邊句得到E個結論= =

我明明一直話緊你用網名睇出一個人 E點十分可笑炸ma- -

NAMELESS00 2016-8-12 12:16

回復 29# 的帖子

網名睇出一個人,確實係好笑左D既!不過,咁並唔代表每個名都係冇意思既!至少我係VLAN改既每個名都有意思架!

(P.S.:想繼續聽既話我就會講!)
頁: [1] 2
查看完整版本: 大家一齊來了解<EATKDOG>玩家既為人