查看完整版本: VLAN綜合區現況

真田幸穿 2016-7-18 23:31

VLAN綜合區現況

宜家多數圖都係 左手掛 國王TD 巨魔 仲有幾隻好興既守城
但其實一張圖幾好挽都會挽到悶
唔明點解無人開新圖
可能其實係因為開親新圖 D人都會入黎偷圖然後走左去
特別係一些無耐心既___ 成日出出入入 比著係你 你中唔中意人地咁做
唔係話唔比你出入 但係咁出入令人煩之餘仲令開新圖既場主覺得無意思
講真個句 有時候耐心既等待對成個VLAN綜合都有正面影響
以上純屬個人意見

6767667 2016-7-18 23:35

慣左啦:lol  宜家VLAN多數都係MK仔同小學 雞 既聚居地
已經開始想退VLAN
順帶一提仲有絕信
PS:10年WAR3玩家

6767667 2016-7-18 23:39

以前挽WAR3 成日有新圖
剩係爆一張守城圖都已經可以挽足幾日

NAMELESS00 2016-7-19 11:42

若果冇左破風班MH9同埋班顏色軍既契弟,就一定天下太平!

銀冰之魂 2016-7-19 15:46

宜家我都唔敢入街場   都系同翻D朋友玩

NAMELESS00 2016-7-19 18:29

唉!換左新電腦一定屠7班死MK!

x00900 2016-7-20 02:23

好多論壇在線0小時既生物出現 o_o

雖然我唔否認樓主講既野

NAMELESS00 2016-7-20 06:49

回復 7# 的帖子

你自己又咪係差唔多,X00900!

不思議之旅 2016-7-20 12:39

綜合區等收皮:lol   絕信E家都無啦 眼見D人場場玩洗泉 新手完全無機會玩到 :handshake

↗走場狗↘ 2016-7-20 13:06

有時亂開圖比人玩都會驚走場
有時仲要開波都開唔到
唔係話唔想開...

NAMELESS00 2016-7-20 13:09

講得冇錯啊!各位!依家VLAN真係好快收皮架!

a5889 2016-7-20 14:54

VLAN等收中
現在D場愈來愈單一化
國王TD 巨魔 信長 三國 唔見哂小遊戲地圖
一個區人數上限 限死左240
仲要有人開掛機圖

明明D人玩死 信長 三國 火守
唔去番個區玩 係要來綜合區

現在開一個小遊戲地圖 都要有等30分鐘GE覺悟
如果英文圖名 基本上唔洗開>_>

(正在念VLAN收左後 去邊玩)
PS:唔明信長 三國仲生存到 先不計走場問題
     單單delay MH 踢人問題 點念都係玩LOL好過   (本人不玩LOL+信長)

NAMELESS00 2016-7-20 16:17

回復 12# 的帖子

肯定啦!G-G-C自己都執走左唔少GAME啦!

x00900 2016-7-20 23:39

回復 8# 的帖子

朋友... 你知唔知咩叫論壇在線時間....

x00900 2016-7-20 23:44

回復 12# 的帖子

a15 算數啦  都唔明點解K Y O可以快死過vlan咁神奇

證明左世上係冇天理

如果唔係果邊冇晒人 我地點會來vlan呢個咁既平台

NAMELESS00 2016-7-21 06:50

回復 14# 的帖子

咁我當然知道啦!X00900!

NAMELESS00 2016-7-21 06:52

回復 15# 的帖子

但問題係VLAN都差唔多既姐!

Erebosy6 2016-7-21 17:07

回復 15# 的帖子

事關**廣告**太多bot場- .-

NAMELESS00 2016-7-21 17:09

回復 18# 的帖子

K Y O多bot場?笑死!;P ;P ;P

Erebosy6 2016-7-21 17:14

回復 19# 的帖子

um...不如你自己入反去**廣告**睇下?- -
利申:我都係**廣告**過黎既-.-

NAMELESS00 2016-7-21 17:16

回復 20# 的帖子

OK!i'm so sorry!:L :L :L

x00900 2016-7-22 05:56

多bot場唔係問題  問題係人影都冇隻  來來去去都係果堆人

NAMELESS00 2016-7-22 06:20

回復 22# 的帖子

點解你呢句話咁似個邊D人講既野?

x00900 2016-7-22 10:41

回復 23# 的帖子

因為我以前一直都係玩K.Y.O 玩左都有...7年左右

NAMELESS00 2016-7-22 14:47

回復 24# 的帖子

OK!:handshake :handshake :handshake

SalvationA 2016-7-22 17:40

我覺得如果你真係想玩d冷門圖 最好都係搵個大陸平台去開
果到d人比較會去試新圖同埋等人
vlan可以放棄 除非你搵到個固定班底同你玩

★Crazy_Jim 2016-7-22 17:43

點解vlan仲有你地班咁天真可愛既人:lol :handshake

NAMELESS00 2016-7-22 22:53

點解vlan仲有你地班搞事份子架!

leec 2016-7-23 02:14

認同樓主講既野:lol :lol
算啦,係vlan玩左咁耐,見慣不怪
好懷念以前就算新圖都會爆場既日子,個個吹住水一齊等人:Q :Q

x00900 2016-7-23 02:42

回復 26# 的帖子

連上大陸會有延遲問題 z_z" 所以我基本上都唔會去

而且大陸版本既war3默認字體只係睇到簡體字 好難溝通到

話說27樓果位原來會來綜合區講野
頁: [1] 2
查看完整版本: VLAN綜合區現況