查看完整版本: 不可能的BOSS 招募隊員

不可能的王 2016-5-24 15:23

不可能的BOSS 招募隊員

[color=#ff0000][size=6]不可能的BOSS 招募隊員[/size]  [size=3](接近全魔獸地圖中公認最難玩  需要團隊合作 高度集中)[/size][/color][size=3]識玩同想玩既朋友可以私信我[color=#0000ff]留低電話比我加你地WHAT APP GP[/color] 一起玩[/size][size=3]目標神手難度全通 有興趣既朋友試下 幾好玩的XD[/size]

[size=3]
[/size]
[size=3]PS:[color=#800080]多數會在綜合01 晚上7點打後開場  希望多D人玩[/color][/size]

Lok2Lok122 2016-5-24 21:05

不可能的Boss

:lol :lol  好似幾好玩咁WO

♂翼♀ 2016-5-25 18:43

可唔可以出一篇文
簡介一下呢個圖係做D咩既:)

籤爺 2016-5-27 20:38

我來

神手在此!
我同班FD卡在埾光阿伯
whatapp:51222820
ps有沒有RC?

952164 2016-5-27 22:14

留個名
我都想玩好耐 但係最多都係去到最後三王個個位就打唔到落去
新手難度都過唔哂
仲點打到上去:lol

不可能的王 2016-5-28 14:29

回復 5# 的帖子

一起過. PM我留電話 約個時間玩

YBEE 2016-5-31 19:57

留名!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

愛影。揚仔 2016-5-31 23:11

支持啊:loveliness: 樓主的確幾厲害

阿市cp 2016-6-1 00:40

想玩以前有玩開太耐冇玩了 唔識PM 你可以PM我?

28587562 2016-6-1 19:53

是不是有不可能的BOSS?
:)

★KaChuN_08 2016-6-2 16:36

咩圖黎.
可唔可以介紹一下???

不可能的王 2016-6-2 20:13

回復 10# 的帖子

YES      有興趣PM我 XD

阿市cp 2016-6-2 20:58

我sd左去你 vlan msg果到

潛水aK 2016-6-2 23:37

SEND左去MSG:handshake :handshake :handshake

y2kwong 2016-6-22 11:22

樓主潛**粗口**左水?
依家仲有冇人玩PM我電話

不可能的王 2016-8-8 19:24

仲有無人想加入?

不可能的王 2016-8-12 17:50

有無以前係impb團既朋友? 歡迎加入

YBEE 2016-8-13 20:36

招高手CARRY 希望過上古!!!!!!!!!!!!!!!!
頁: [1]
查看完整版本: 不可能的BOSS 招募隊員