查看完整版本: 唔知你地對呢條友有咩評價呢?

HongGor 2016-2-25 20:36

唔知你地對呢條友有咩評價呢?

有網址!慢慢睇!
[url=http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=630484]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=630484[/url]

唔明可以問下架!

P.S.:呢條友有三個ACC!

[size=7][color=#ff0000][b]完![/b][/color][/size]

別再迷戀哥 2016-2-26 01:20

長期犯版規既你0.0

你究竟想比人封幾多個AC-.-?比人封完又再起新AC唔煩咩-.-?

HongGor 2016-2-26 07:49

回復 2# 的帖子

家下我叫人嚟睇呢篇文章咋!:L :L :L

x00900 2016-2-26 20:31

call友刪貼  係魔獸區發l4d既野

HongGor 2016-2-27 00:03

回復 4# 的帖子

你想call邊條友入嚟啊!:D :D :D

[輝頭] 2016-2-27 23:30

應該封左  你 最好:handshake :handshake

HongGor 2016-2-28 01:52

回復 6# 的帖子

孝順仔,我勸你都係理少D好!:handshake :handshake :handshake

1379139542 2016-3-6 12:17

of2ok 5dp3ok 5rq1vm1of2
hu 5hi 7of3Emn5at3hh52Dwn1ep4bh 8vd1qf 9mg4rq1
rl2o1bh 8hh5 2 mn5Dwn1,nk1rl2o1rr9vd1mu4WAR3
of2of3rr9of3dp3pp1o1sb 3hu3at3E D post rr 1?

HongGor 2016-3-6 16:46

回復 8# 的帖子

你係ROBOT?????????????????????????

露琪亞賽高 2016-3-8 00:35

回復 9# 的帖子

佢話 :
你做想做咩姐
你 覺得係e到開到開第2D野泥睇好**粗口**型咩
叫人睇第2到D野,
又叫人唔好玩WAR3
你係唔係想比人**不良詞語**先開ED POSR啊?

HongGor 2016-3-8 07:35

回復 10# 的帖子

咁你叫8#個位唔好講埋D火星文啦!唔係個個都識架!

maxben 2016-3-13 10:32

ED POST放在這裡有什麼意義?  這麼又不是L4D2區

HongGor 2016-3-13 21:35

回復 12# 的帖子

我最怕個玩具係度嘈先至係度放既姐!若果版主能幫忙既話!麻煩請移至吹水區&FPS抱怨區!唔該哂!

劍豪燕南天 2016-3-14 03:10

你睇清楚呢個係咩版黎先啦==
☆★魔獸爭霸 3: 寒冰霸權 綜合區版☆★
this is war3區~不是l4d既版~;P
:handshake :handshake 合作d咪係到搞事~仲要白白痴痴係到post第2個區d野同人討論
on狗見得多~但on到你咁神級~真係萬中無一~

係到亂咁吠~博出位你又冇本事~學人評理:L
想冇人嘈~你7小陣就冇人攻擊你

HongGor 2016-3-14 18:06

回復 14# 的帖子

你呢堆野留番同呢條友講!

[url]http://www.ipve.com/bbs/space.php?uid=2603895[/url]

呢條友之前同個叫梁靜茄既MK仔係度嘈!被人扣完分仲好意思走出嚟同我嘈!呢D咁既臭串仔就最能鬼死黑人憎!你慢慢插佢啦!無任歡迎!完!

abc123pokemon 2016-3-14 18:37

你唔係真係以為有人會同情你呀?
收皮啦你
柒少陣當幫忙
你會比人響第2度串
係因為你人格問題
怪誰 怪你自己既老豆老母

HongGor 2016-3-14 18:48

回復 16# 的帖子

喂喂喂!你條友仔唔知佢既底唔緊要!但你串我有屁用!

x00900 2016-3-15 12:58

HongGor 家下係低你比人串

呢到係魔獸3綜合版 你轉發l4d區既貼過來做咩柒姐 根本都九唔搭八

係咩區就發番果區應該有既發言

你而家就好似係平時果區話完人唔夠 仲要call第二區d人去圍插佢咁

就算你講果個玩具真係來呢區嘈 都只係證明佢onj姐

而家你來左呢到發唔關事既野 係你onj炸

小 睇番個貼由頭到尾都係你onj炸wo  你柒左比咁多人串 就收下聲啦 仲唔夠樣衰咩

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2016-3-15 13:07 編輯 [/i]]

HongGor 2016-3-15 18:55

回復 18# 的帖子

得啦!X00900!知啦!我知你有分身啦!

x00900 2016-3-18 02:00

我分身? 我都好耐冇見過人話我分身lo
你大可以叫管理員睇下我有幾多個AC
自問得4個
1. 而家呢個
2. [CJB]_00900
3. VY_Canis_Majori
第4個連我自己都唔記得左

我行得正 企得正 怕咩你話 其他果幾位有冇分身我唔知
但你咪屈我用分身係到回貼

HongGor 2016-3-18 07:46

回復 20# 的帖子

邊個得閒屈你啊!你自己好耐之前話有分身架!仲有啊!你有分身唔緊要喎!最緊要唔好開MH同做小人就得啦!

x00900 2016-3-18 13:51

回復 21# 的帖子

咁你19樓咩意思先? 唔通唔係想話我用分身回你貼咩? 呢d暗示咩人睇到都係咁認為架啦

MH 更加冇可能 我都有幾年冇開MH  最近呢年連war3都冇點玩過

何謂小人先 我以事論事姐 睇果兩個貼 點睇都唔係玩具既錯啦係咪啊

大把人都幫佢口就知誰對誰錯啦  我對事唔對人既

我唔知果位叫玩具既人格有咩問題 但就呢件事來睇 點睇都唔係佢錯

HongGor 2016-3-18 17:48

回復 22# 的帖子

OK!多謝你呢D咁持平既批評!睇嚟我都需要學下!

1379139542 2016-3-19 13:23

大家唔好怪佢啦
佢可能文盲唔識字先POST第2D野呢
應該冇人會成個on qf9 9咁既

HongGor 2016-3-19 14:57

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
頁: [1]
查看完整版本: 唔知你地對呢條友有咩評價呢?