查看完整版本: 火守召人~!!

kelvin0135 2016-2-7 02:54

火守召人~!!

[size=4]咁我地就想召人一齊玩火守啦[/size]
[size=4]條件:[/size]
[size=6]-守到煉獄或以上[/size]
[size=6]-有品[/size]
[size=6]-常on[/size]
[size=6]-識打中文[/size]
[size=4]先試4波睇睇實力先一齊玩,如果知道係守唔到既,咁就唔會同你玩啦~!!大家可能會懷疑我地既實力,咁就可以同我地玩場睇下lo^^:loveliness:[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]如果有意的,請在下面留言,之後就會比聯絡方法你^^[/size]

aR_★棉花糖 2016-2-7 03:15

有意

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

小大腸 2016-2-12 17:28

留名                          :victory:

f121231212 2016-2-17 18:38

點會唔識你丫我做主力唔守OK?

kelvin0135 2016-2-17 20:39

[size=4]其實就係唔想你未學行先學走,先叫你守!!火守[/size][size=6]最基本既就係要識守[/size][size=4],守唔到既話就更加唔洗講主力啦,[/size][size=6]根本唔會夠屬[/size][size=4],當你守到高超時,先係你學做主力既時候~!!!(小弟學天神守高超只係用左一兩日,所以[/size][size=6]唔好以為好難[/size])有心學就必學得識@@:)

Kelvin11311 2016-2-18 17:54

我有意,+ME!

我有意,+ME!

Kelvin11311 2016-2-18 18:17

火守問題?

點解一定要vlan先玩到?

kelvin0135 2016-2-18 18:46

冇話過VLAN先玩到呀@@

Kelvin11311 2016-2-18 23:13

我部電腦係!

我部電腦係!

Kelvin11311 2016-2-24 12:38

幾時會開波?

幾時會開波?

kelvin0135 2016-2-25 11:48

你睇完短消息咪開波LO
頁: [1]
查看完整版本: 火守召人~!!