查看完整版本: 召喚所有玩歐洲大戰之東歐崛起既人~~~

牙明乂 2015-11-29 17:01

召喚所有玩歐洲大戰之東歐崛起既人~~~

召喚所有玩歐洲大戰之東歐既人~~~
簡單介紹呢隻GAME點玩
所有城都有名~食晒所有同名既城=統一個國家
統一左國家就會加收入~有收入就可以食更多既國家.
當中好多時要同其他玩家開戰~或停戰~或和平

而家開左個whatsapp grp 想玩既加入我地行列吧~
直接PM我 留底電話 我會加你

https://chat.whatsapp.com/FBAC2QgWyQs6HqFuwGawip

[[i] 本帖最後由 牙明乂 於 2018-2-9 23:43 編輯 [/i]]

12212 2015-11-29 23:31

是不是[O-war]的tedd?

牙明乂 2015-12-1 21:58

是的`點解你會知我係TeDD
[O-war]tedd係我K.Y.O名

牙明乂 2015-12-14 04:32

推推 鍾意玩歐戰 中土 路人三國 等等綜合遊戲既都可以入~~

IMTeDD 2015-12-22 15:54

玩歐戰既同好~~快D入群 而家50人:lol 幾正:lol

鬼小破 2015-12-22 20:28

send左 :)  以前都玩過下歐戰@@

IMTeDD 2015-12-24 01:26

send email 之後拉你入群

[[i] 本帖最後由 IMTeDD 於 2015-12-24 01:29 編輯 [/i]]

牙明乂 2015-12-24 01:28

直接PM我 留底電話 我會加你       rc 要撞正大家上線時間 唔方便

[[i] 本帖最後由 牙明乂 於 2015-12-27 08:43 編輯 [/i]]

-.ˉ丫騎ㄨ 2015-12-27 13:52

玩文明戰爭嗎:handshake

友誼ForeveR 2015-12-27 14:04

PM左你.加我吧:handshake

牙明乂 2015-12-28 13:55

回復 10# 的帖子

文明係咪3條路個隻? 係既話有玩~~都有人玩

牙明乂 2016-1-4 01:45

推推~~~~~~~~~~~~~~~~~

野田武 2016-1-7 20:35

現在,人在台灣很想玩歐洲大戰+886 0905607516

現在,人在台灣很想玩歐洲大戰whats app+886 0905607516:call:

牙明乂 2016-1-10 15:32

已加~下次最好PM我.....
頁: [1]
查看完整版本: 召喚所有玩歐洲大戰之東歐崛起既人~~~