查看完整版本: 1ser 若紫小妹妹

假月的黑澟 2015-9-19 09:39

1ser 若紫小妹妹

"若紫小妹妹"哩個op哥,挽一場侏羅紀自己比人雷到走左
話我走場,跟著話走左唔會再比佢入場
勁op,場主走埋.要我係到單機?
挽完先比入場?
唔那係掛?:funk::funk:

勁聯小子 2015-9-19 10:32

姐係點呀?= =
佢走場就話你走場跟住唔比你入咁HIHI:L

假月的黑澟 2015-9-19 10:34

回復 2# 的帖子

係~~~~~:funk: :funk: :funk:唔知佢讀完小學未哩

若紫小妹妹 2015-9-19 20:48

回復 1# 的帖子

你發呢個圖.當時開波冇耐.就有隻大野係附近.而其他人得返我同你.我見咁情形唯有開過場,我之後冇話過你乜野喎,我踢你係因為我開場時冇人你入黎見冇人就走左,前後走2次,你見我冇人唔想留係度等,冇問題,等我夠人時我駛乜要預埋你玩先,宜家個個都係咁,總之我見果D人入我場見冇人就走,之後我齊人你再入返黎我一定踢,                          重申.我唔係因為你發呢張圖而踢你,冇錯我係講過呢句說話,只不過係咁2講下

罐頭上的貓 2015-9-20 07:44

仲有冇人挽 挽既可以+我RC好友
我經常挽  :lol :lol

假月的黑澟 2015-9-20 11:10

回復 4# 的帖子

話比人知你係一個咩人姐
你係場主你挽哂:loveliness:

勁聯小子 2015-9-20 11:11

回復 4# 的帖子

簡單D泥講,姐係睇人地唔順眼啦= =
講到好似好合理咁

[[i] 本帖最後由 勁聯小子 於 2015-9-20 11:20 編輯 [/i]]

勁聯小子 2015-9-20 11:15

回復 3# 的帖子

之前有排興絕信-RP版
但係有BUG裝E個BUG
搞到D人走去BUG裝以為冇人知
好彩我有FD識BUG裝,佢教左我之後我先知D人有冇BUG裝
有次罵9人BUG裝,下場佢咪踢我囉
都係因為人地睇我唔順眼姐~~~~~

勁聯小子 2015-9-20 11:16

回復 6# 的帖子

同時@@:lol :lol :lol :lol :lol
我怕比人話我地係FD
你係唔係罵快哭屈人地抄小子個名果個人?@@

[[i] 本帖最後由 勁聯小子 於 2015-9-20 11:22 編輯 [/i]]

假月的黑澟 2015-9-20 12:12

回復 9# 的帖子

係掛~~:lol :lol :victory: :victory:

zuanjiebaoshi 2015-9-25 20:51

怎么看不懂你们说的什么啊

怎么看不懂你们说的什么啊
頁: [1]
查看完整版本: 1ser 若紫小妹妹