查看完整版本: 傳說の賤團招人~詳情如下

犯賤小子 2015-9-2 17:42

傳說の賤團招人~詳情如下

RC:26820076 傳說の群組
此群望以魔獸作始遊戲,其他遊亦可但請盡少,LOL者請不要在此群進行,盡以為魔獸打氣!

團隊:傳說の賤團
團長:犯賤小子
副團長:shing0826
次副團長:z104065887
長居 2ser & 卡通大亂鬥ser
卡戰,JUMP歡迎招玩

其他圖多以對戰為主,雖少但仍會玩其他類型地圖
多以FD場為主,少人則齊集街場,人人皆可入,來者不拒

有問題歡迎找本人0.0,本人基本每天在線,如在vlan找不到本人,RC必收到!

恶魔之歌 2015-9-2 17:43

回復是美德~:lol:lol:victory::victory:過來支持支持團長:handshake:handshake
大家多多支持:handshake:handshake

[[i] 本帖最後由 恶魔之歌 於 2015-9-2 17:45 編輯 [/i]]

逝去天真 2015-9-2 17:47

難得兒家冇咩魔獸群  藉些可以加入傳說の賤團這個大家庭 真是三生有幸

[[i] 本帖最後由 逝去天真 於 2015-9-2 18:00 編輯 [/i]]

z104065887 2015-9-2 17:47

我是来打酱油的

汉语:我是来打酱油的。
英语: I'm going to buy some soy sauce. 
韩语: 나는 간장 소스.
德语: ich gehe Sojasosse kaufen.
法语: je me suis prend que sauce de soja.
俄语: Я пришла за соевым соусом.
荷兰语:kwam ik tot een sojasaus
西班牙语:me vino a un salsa de soja
意大利语:venuta solo a comprare la salsa di soia.

逝去天真 2015-9-2 17:49

係哇 樓主你講到感 小弟都好想入你團啊

[[i] 本帖最後由 逝去天真 於 2015-9-2 18:04 編輯 [/i]]

恶魔之歌 2015-9-2 17:57

樓上 請善用編輯功能:handshake:handshake

假月的黑澟 2015-9-2 18:03

其實我地團幾正

好多對戰圖會玩:lol :victory: :victory:

XDXDgood 2015-9-2 18:40

我覺得WAR3 RC玩LOL無咩問題 LOL只會令信長沒落並不會令綜合圖沒落
綜合圖沒落因素只係長期都玩果幾幅圖已偷圖**粗口**又太多==所以我覺得個RC開放打LOL無咩問題:L :L
E家好多WAR3老玩家都轉打LOL--個RC如果開放打LOL咪可以吸引多D人入==

[[i] 本帖最後由 XDXDgood 於 2015-9-2 18:59 編輯 [/i]]

犯賤小子 2015-9-2 19:24

回復 8# 的帖子

你誤解左...其實我只係想話拉人下入來玩魔獸,我無對LOL打任何評解,人唔洗多,夠玩就OK啦....不過都多謝意見啦:handshake

假月的黑澟 2015-9-2 19:25

回復 8# 的帖子

其實我地係想拉D挽War3既人
拉得多人又點,拉d呀豬呀狗番來要多左爭拗就唔好啦

sTaR小夏娜 2015-9-2 21:18

[url]http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=680[/url]:handshake

cheukkenny 2015-9-3 13:56

...

別忘記你的名還有小子呀-
我入來你又踢我-

快哭小子 2015-9-4 13:37

ch哥好慘:lol :lol
不過又真係:hug:
點解仲要用小子呢?:handshake
以前一齊挽果d人你都踢(我相信ch哥):)
唉...退團都講句先退啦,開新團都轉AC先啦

假月的黑澟 2015-9-4 14:05

回復 13# 的帖子

為咩開新團就要轉AC哩?個名有小子就唔開得新團?:L
小子個名有無註冊?無註冊憑咩叫人轉AC?
而你悿人踢就諗下自己衰咩啦,可能你有走場先例,人地唔想同你挽哩
好似講到小子個名係你感
- 引用:在香港,名稱或業務名稱登記註冊並不代表擁有該名稱的知識產權。商業登記及商標註冊的作用不同,它們受不同的法例所規管,而有關的註冊制度由不同政府部門負責管理。-
有意見上就知識產權署查清楚哂先.
;P ;P ;P

cheukkenny 2015-9-4 19:43

回復 14# 的帖子

只係話有個小子團,d人會誤會姐
你咁認真做咩呀?
真係一入就踢...
明顯只限fd啦,扮曬野
路人就踢,咁大家千奇唔好入佢團!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bph998 2015-9-4 21:25

+me la

me want +.........

犯賤小子 2015-9-4 21:41

回復 16# 的帖子

想加可以PM我,因為我發錯地方,所以都唔好太明目回應
PS:己加,等你接受:handshake

LEUNG1017 2015-9-5 18:29

魔歌的團:handshake支持一下先:handshake

恶魔之歌 2015-9-5 20:51

多謝支持:handshake:handshake有空一起玩:loveliness:

人一個.笑 2015-9-6 21:29

錯區都冇人理 又唔封貼 咩道理:L :L

人一個.笑 2015-9-6 21:31

5.宣傳、招人、約戰請到有關討論區發佈,版主有權移動或刪除該帖
咁公平咩 都4日都冇人理 我好想做版主..

LEUNG1017 2015-9-6 22:00

[quote]原帖由 [i]恶魔之歌[/i] 於 2015-9-5 20:51 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6281999&ptid=627505][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
多謝支持:handshake:handshake有空一起玩:loveliness: [/quote]一定一定:handshake:handshake:handshake

YourSelf68 2015-9-11 17:03

我又入:lol:lol :lol

LEUNG1017 2015-9-14 02:50

SO!!傳說中的卡戰狗barangh3023  加入了傳說の賤團  
支持:handshake

犯賤小子 2015-9-14 16:54

回復 24# 的帖子

多謝支持,佢入得我團我盡我方法去點醒佢,不過睇下點先啦:lol

LEUNG1017 2015-9-17 07:34

[quote]原帖由 [i]犯賤小子[/i] 於 2015-9-14 16:54 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6282519&ptid=627505][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
多謝支持,佢入得我團我盡我方法去點醒佢,不過睇下點先啦:lol [/quote]
最好啦 我花生55 :lol:lol
頁: [1]
查看完整版本: 傳說の賤團招人~詳情如下