查看完整版本: 好玩又刺激既守城

ttony321 2015-8-19 21:02

好玩又刺激既守城

大家好 呢次係我第一次發帖
玩守女守到悶?
玩神墓掛到悶?
咁呢張圖就適合好動既大家喇
今日要介紹比大家玩既圖係 "Monster Hunter守城"
[attach]246334[/attach]
RB回城 RB回城 RB回城<好重要要講三次
呢張圖主要有打素材,合裝同守城三大要素
但係各隊員既合作亦相當相當重要
地圖作者仍有不定期更新(早兩日先出左新版3.3A)
新手當然建議玩菜鳥難度
而熟習過後當然係挑戰更高難度(我暫時只破左上位難度,有興趣玩可以到綜合一區搵我,我每晚11:30左右就會開場)
而起手就最好出左盾先 因為可以用人數上既優勢刷下位既狗龍王 狗龍王又會出初期對新手黎講幾勁既裝"首領大劍"
"首領大劍"極推薦合上"首領大劍。我王",裝備數值 能力上會有所提升
咁進階D就可以出下疾風短劍系列裝備
除左增加大量攻速外 唯一被動更加可以有10%機率暈眩敵人
係前期可以話係幾重要既裝
而且合上疾風短劍.蒼刃時更有機會合成疾風短劍.閃襲(下位隱藏裝備,大本下方傳送點區域王怪機率掉落[attach]246335[/attach]真.節云槍<100%爆擊,可合上去,愈合愈勁,最終形態為G位裝備.另外大本營既口袋村可以傳送至下位高難度區域,王怪機率掉落獵人指環<加全能力,G位加全能650[attach]246336[/attach],另外水獸位有堆菇,可以係城寨買鏟挖野,極低機率出隱藏裝節云香菇木(鳴謝VLAN玩家"岸久武若醫"無意中發現此裝備)[attach]246337[/attach]<有少少伏= =,另外下位同上位野豬王都低機率出下位隱藏裝備鬼島<伏)
[attach]246338[/attach]呢度係大本 一爆就GG 城寨既城堡同口袋村既集會所一爆都計GG而巨大龍可以係大本到開啟,第一行既蟹殺死會開上位傳送,位置係重生點上面,而峰山龍殺死會開G位,蒼老山龍擊殺開啟霸龍討伐戰(入左去出唔到黎,除非殺死霸龍)冇300防同30000血就唔好開蟹 佢會秒你.
講住咁多先 上位要整理下

[[i] 本帖最後由 ttony321 於 2015-8-20 23:53 編輯 [/i]]

NgtszKi 2015-8-21 16:49

11點-,-

下午3點得唔得A_A
11點唔on得A_A

ttony321 2015-8-21 23:49

回復 2# 的帖子

冇計 要番工 朝早早起身可能玩到2-3場
頁: [1]
查看完整版本: 好玩又刺激既守城