查看完整版本: 各路英雄好友入黎睇下啦~

絕卍回憶 2015-7-19 15:16

各路英雄好友入黎睇下啦~

hi,大家好,又係我絕卍回憶啊識ge我say個hi,唔識我ge都唔緊要ge~
今次開個post為乜?呃分?呃錢?
通通都唔係,為ge就係向大家推介番
1個希望可以集中玩家ge rx群
有冇諗過?成日想玩d game
但入唔倒大ser,又搵唔倒人玩?
想搵又唔知應該去邊倒搵人玩?
rx群正正就係想幫你解決喱個問題
小弟開個rx群,都係想集中番一班玩家
等大家可以係群內約埋一齊玩
或者就算本身冇fd,想係群倒r下人玩亦得
本rx群設有多條頻道,巨魔,火守,卡戰,絕信
應有盡有,如果發現某d game好多人玩ge
向管理員反應,開設多條頻道比大家入去吹水玩亦得
有個咁正ge平台,你仲等咩?快d約埋一班fd入黎
魔獸の綜合娛樂玩樂俱樂部啦,rx群id係:27294085
入到黎申請會員,r人玩又玩,一大班fd玩都好,約戰都好
一大班玩家可以有個平台大家一齊交流下,吹下水,一齊玩
咁樣玩,玩都玩得開心d啦,申請無任何限制,打番自己id就得架啦~
btw,好耐都冇開post下,唔知岩唔岩版規,如犯左版規ge,版主可del post
最後係倒,希望大家可以試下入黎一齊玩,可以玩得開心又吹水吹得開水,thx大家~
記住個rx群id係27294085,唔好去錯群啊:lol

草帽.D.路飛 2015-7-19 17:51

支持支持~~
:handshake :handshake

絕卍回憶 2015-7-19 20:08

回復 2# 的帖子

直接行動支持啦xd
開個rx ac入黎群申請會員啦~

乂尨乂 2015-7-20 02:14

支持you~加油~:) :handshake

abc3388 2015-7-20 17:21

RC群就聽得多 , rx 群真係第一次見 .
巨魔,火守,卡戰,絕信...... 全部都係 vlan 熟口熟面既遊戲 .

絕卍回憶 2015-7-21 01:01

回復 5# 的帖子

其實兩者係一樣野黎
因為我知以前gg絲係要打ggx
所以r絲都係打rx
btw,有興趣ge一齊入黎啦
我整個群ge目的
都係想一班玩家可以有個地方一齊集中玩
不論玩平時熱門定係想r人玩新game
都可以有個平台比大家去咁做~
頁: [1]
查看完整版本: 各路英雄好友入黎睇下啦~