查看完整版本: 火守6.4 小李10萬7屬 無拖boss 三通高手超神

手寫的從前 2015-7-10 23:41

火守6.4 小李10萬7屬 無拖boss 三通高手超神

6.4係3號出的 但最近都無咩時間玩 而家先得閒玩下~~
隨便玩左場 屬其實都唔係好高 小李本身有技加60%白屬 先上到10萬:'(

講少少6.4既不同之處~
因為6.4版改左30波後就唔可以刷20x同逃忍 所以以往6.3版既拖boss刷屬玩法已經唔work~
係u9都可以見到 好多人屬明顯都少左 係正常的 因為已經無得死刷爛刷~
再加上20x而家最多只可以升到仙人76重 所以76重後刷20x 又係無咩大作用
至於逃忍 而家改左加多d主屬 同少左錢 供人既速度又少左 但都意味著 可以改變下以往既玩法 所有人都可以有唔錯既輸出 而唔係只靠主力去打
多左雨忍副本 主力可以幫其他未升玉既人刷強化石 而且都有幾會出神飾

今次玩法雖然都係供主力 但守家就養肥自己先 可以見到守家明顯都有唔錯既屬性 絕對有助輸出
簡單流程:
小李開頭刷幾波20x 4波後換斑刷 供小李 小李去升仙人到75重 做團任 打金銀角等等 13波開始刷雨忍幫斑升玉 16波左右打完兜就邊刷逃忍邊刷兜升仙人 如是者一直刷落去
佩恩就守城 先養好自己經濟再供下小李
30波後既boss都廢事拖 直接碾壓晒佢算~~

值得留意既係6.4版 24波同27波改勁左好多  第一次玩要注意下 仲有 仙人可以升到100重:lol
有問題可問:handshake

[[i] 本帖最後由 手寫的從前 於 2015-7-10 23:52 編輯 [/i]]

Allen2 2015-7-11 17:18

如何上仙人100重的?

yim90173942 2015-7-11 22:42

good play

good play :) like

手寫的從前 2015-7-12 14:40

回復 2# 的帖子

先升仙人75重 然後留1重 記住接左任先 然後刷兜/雨忍到98重 最後刷多次雨忍升99 再做埋仙人任就上到100:handshake

手寫的從前 2015-7-12 14:41

回復 3# 的帖子

多謝支持~~              :handshake

tonyip200418 2015-7-12 15:29

樓主比買張圖黎OK?我有圖但睇5到....

狼兒乂 2015-7-12 16:26

GDGDGDGDGDGDGDGD

手寫的從前 2015-7-13 16:41

回復 6# 的帖子

圖名唔同?                 :hug:

tom09663 2015-7-14 14:38

我都同樓主張map唔一樣睇唔到replay

手寫的從前 2015-7-14 16:44

火影忍者羁绊6.4.w3x
U9_6.4.w3x

我有2張 分別係呢2個名 睇唔到既試下改圖名:handshake
頁: [1]
查看完整版本: 火守6.4 小李10萬7屬 無拖boss 三通高手超神