查看完整版本: 黃展鵬

barangh3023 2015-7-9 13:10

黃展鵬

黃展鵬我都忍夠你成日話同我11又成日去我場吠完走 其實你唔感同我打?:lol

黃展鵬 2015-7-9 20:58

感?敢?___字都未識打學人開post?仲有先撩者賤,邊個口臭撩人先,自己心照啦,次次見到我就係度煩住哂,唔該你反省下你d___行為

barangh3023 2015-7-10 11:14

你次次黎我卡戰場吠完粗口之後走你廢就廢

又唔敢1.1 卡戰的拉圾sad

barangh3023 2015-7-10 11:19

你次次黎我卡戰場吠完粗口之後走你廢就廢

又唔敢1.1 卡戰的拉圾sad

黃展鵬 2015-7-10 13:46

其實你煩夠未?_?卡戰廢又要串,叫人11又踢人,你搞笑?

barangh3023 2015-7-10 14:43

你去我場吠完走 你好驚我win你. 垃圾?

我知你驚  你快d認:lol sad

黃展鵬 2015-7-10 14:52

我唔同___嘈,算**不良字眼**數吧啦你

barangh3023 2015-7-10 15:23

嘈唔過想用粗口

叫你啊媽揸奶你喝  慢慢開始做人:lol

黃展鵬 2015-7-10 16:18

小 學 雞係粗口?_?你讀過書未?反大陸啦你,五毛

barangh3023 2015-7-10 16:45

睇你讀書都係廢

成日被老母打個種.你E種人在社會無用

黃展鵬 2015-7-10 18:19

你見過我咩?_?傻仔,你一定係青山走出泥,講野成個智障仔咁,你呢d人留係世上沒用,跳樓死啦

白仔牛奶 2015-7-10 18:57

恰我展鵬:@ :@ :@ :@ :@ :@

barangh3023 2015-7-10 19:38

沒辯法可能佢一出世就沒j

出世就被無限條j玩到死.家庭都係做性工作

黃展鵬 2015-7-10 20:34

笑死我,你見過我咩?你點知我沒J?講野九唔搭八,咩比無限條J玩死,點玩死呀?今日食左藥未?:lol

黃展鵬 2015-7-10 20:50

你又知我家庭係做性工作?你起過我底?柒小陣,OK?

barangh3023 2015-7-10 21:26

咩話.你連j的方法都唔知點用 死人妖

咩話.你連j的方法都唔知點用 死人妖:o

黃展鵬 2015-7-10 21:35

你講野好九唔搭八,可唔可以組織下先?~.~

barangh3023 2015-7-10 21:52

你話唔知J點用

證明你是女生:lol :lol

黃展鵬 2015-7-10 22:02

唉,真可憐你老母生左你個智障仔出泥~.~

barangh3023 2015-7-10 22:52

夠你智障

日日老母老豆 沒第二句?返工味   又靠老母揾食 吃米唔知米貴

barangh3023 2015-7-10 22:55

個樣成個春袋

拎4000$種援 給你死淫老母享福

一人一個 2015-7-11 07:55

兩位小朋友

你係vlan嘈 有用咩?!最直接既方法係行動!
约個時間出泥,真人對真人講先有用!

LEUNG1017 2015-7-11 08:59

你地唔洗嘈找2個仲裁花生  唔洗淆 公平地打反場 GG左果個去收皮唔好嘈:lol

黃展鵬 2015-7-11 09:52

bar狗死全家,老母日日比狗**不良詞語**,生左你呢隻狗雜種出泥,你老豆係隻食 屎 狗

LEUNG1017 2015-7-11 10:00

[quote]原帖由 [i]黃展鵬[/i] 於 2015-7-11 09:52 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6274448&ptid=626086][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
bar狗死全家,老母日日比狗**不良詞語**,生左你呢隻狗雜種出泥,你老豆係隻食 屎 狗 [/quote]有品d唔好嘈直接去打啦:lol
一定要找仲裁呀 沒仲裁 bar又話佢嬴~_~:victory::victory:

barangh3023 2015-7-11 10:21

我都唔想同佢嘈

沒法佢 鍾意講自己的紀歴 我有興趣聽:lol

barangh3023 2015-7-11 10:26

問題win佢 佢唔應數

我有咩方法.吹佢唔漲:L :handshake

黃展鵬 2015-7-11 10:27

咩叫紀歴?字都未識打學人開POST,智障仔,你呢D人都係廢祡,成家跳樓死啦

barangh3023 2015-7-11 10:30

經歴

你頭先講個d你發生過:lol

黃展鵬 2015-7-11 10:31

我都唔想同條智障仔嘈,但係條食 屎 狗輸左比我唔服氣,日日見到我係度吠,沒辦法:lol
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 黃展鵬