查看完整版本: barangh3023

XDXDgood 2015-6-17 19:20

barangh3023

真心無品...求自封AC反正成個VLAN無咩人想同你玩>_<:Q:Q

黃展鵬 2015-6-17 20:18

佢**侮辱成份**成個vlan都知啦

barangh3023 2015-6-18 12:48

你搞我先.再不是卡戰1打1叫人來看為了公平

你搞我先.再不是卡戰1打1叫人來看為了公平:lol

XDXDgood 2015-6-18 14:27

:o :o 唔知邊個無啦啦入我場話我**侮辱成份**?半年無同你玩仲係甘**侮辱成份**99

電腦(智慧) 2015-6-18 15:32

.............................................

[[i] 本帖最後由 電腦(智慧) 於 2015-6-20 22:56 編輯 [/i]]

XDXDgood 2015-6-18 16:31

你收皮啦 唔知頭唔知路係度吠 LKH開正身啦 咪開分身要我開個貼介紹你?

EvElaSteven 2015-6-18 16:51

佢**侮辱成份**係人都人都知~~~~~

XDXDgood 2015-6-18 17:44

[i]個電腦(智慧)應該都係barangh果一類人 好護唔護 護個出左名**侮辱成份**既狗主[/i]

barangh3023 2015-6-18 18:10

你咩都post出黎.

你咩都post出黎.不如連你屎尿post出黎:lol

XDXDgood 2015-6-18 18:42

甘既話 我會POST左你唔用手都可以打飛機的圖先

XDXDgood 2015-6-18 18:44

仲有我捅屎唔好再吠:lol:lol

barangh3023 2015-6-18 19:39

有圖先.素話 太垃圾

有圖先.素話 太垃圾sad :lol

barangh3023 2015-6-18 19:43

做狗屎+拿我鞋底都沒資格

做狗屎+拿我鞋底都沒資格:D

卍LKH卍 2015-6-18 21:52

..............................................

[[i] 本帖最後由 卍LKH卍 於 2015-6-20 22:57 編輯 [/i]]

卍LKH卍 2015-6-18 21:53

..........................................................

[[i] 本帖最後由 卍LKH卍 於 2015-6-20 22:58 編輯 [/i]]

barangh3023 2015-6-19 12:06

算la.原諒無知的小朋友.廢時大個無前途

算la.原諒無知的小朋友.廢時大個無前途:L

XDXDgood 2015-6-19 12:49

頭同尾仲洗講?自己睇下4,5月啦 個個月都有人介紹barangh都威水事 係WO SORRY唔記得你係barangh果一類人

XDXDgood 2015-6-19 12:56

無圖? 4,5月果D介紹barangh威水事貼大把 自己睇下啦 唔知頭唔知路學人護主      
浪子回頭啦 仲護個VLAN都知既**侮辱成份** 你知唔知barangh開場等幾耐先開到波?佢一見唔到人就周圍揾人 入場話人**侮辱成份**,7,7  咪再同barangh做D___行為啦:Q  浪子回頭呀!:lol

XDXDgood 2015-6-19 13:03

唱人話人唔會話自己?我只知道你好唔服 無左我呢個FD 但你都唔洗為左報愎而亂護主架
:Q 收手啦LKH

XDXDgood 2015-6-19 13:04

個愎打錯左係復:'( :'(

逍遙左使 2015-6-19 16:46

垃圾一名 無謂討論:handshake

紺野木棉季 2015-6-19 22:01

我完全唔明點解條智障仔可以讀咁耐小學

XDXDgood 2015-6-19 22:52

特別的人 需要特別的照顧~~:lol

barangh3023 2015-6-20 10:16

留言

點解講我果d都是卡戰輸比我:L

XDXDgood 2015-6-20 10:46

半年我仲記得你黑崎11一死走場:L

barangh3023 2015-6-20 10:51

廢話多講.卡1對1有人證

廢話多講.卡1對1有人證:lol

黃展鵬 2015-6-20 12:23

**不良詞語**你老味,你除左識打卡戰之外仲識打咩圖呀,___

barangh3023 2015-6-20 13:13

你己經沒資格同我講

你己經沒資格同我講

XDXDgood 2015-6-20 18:36

卡亂11又等你走場?吠夠未?無品就認

黃展鵬 2015-6-20 20:11

我覺得成個vlan你最沒資格係度講野,滾出vlan啦
頁: [1] 2
查看完整版本: barangh3023