查看完整版本: 火守6.3 宇智波班 9萬白+神之語 單通超神娛樂

夜月∥ 2015-6-12 15:35

火守6.3 宇智波班 9萬白+神之語 單通超神娛樂

講明先  唔係我黎  係u9見到  就帶黎分享下

簡單講下流程

開波送一次細水 之後買4個血石 去送大水 (途中點旗仔賣哂4個血石比大水個條女  (節省左賣血石既時間
打完蜘蛛刷逃忍同x10  (有r技就用黎刷兩次x10  冇r技就刷逃忍
1波無敵完之前 35lv 開始仙人地獄
2波升4-5下城 1隻工人後面修城 save回城點係座城前面 邊刷邊守
4波前做完25 50團任  買經書學最終技 無壓力秒過
7波完左秒1尾
8波完左就去覺醒
之後就一直x20 x10 逃忍   ( 秒完20就hg返去開逃忍 入x10 秒完 再hg返去秒逃忍
覺醒後守城方式 用分身系城前面頂 經過就放招隕石/尾獸玉清下兵
唔洗用分身頂座城 個陣就係下面 放分身去打a.b.肥仔.狼
城升到35先 合左神語之後先升埋45
之後有錢就買敏書  (合左神語+仙人98重 就開始雙逃忍

30波打法自己睇啦:victory:

冇簡體圖請自行上u9 down

[[i] 本帖最後由 夜月∥ 於 2015-6-12 15:43 編輯 [/i]]

手寫的從前 2015-6-12 15:41

呢個我睇過 只可以講 真係唔係一般人可以做到:L

夜月∥ 2015-6-12 15:43

係... 絕對極限操作..:L

fsc484818 2015-6-13 21:53

淨見過鳴人單通娛神,,,估唔到班都有

tobytongtong 2015-6-14 01:59

想單通煉獄都好常15波出冬冬,依D大神既操作過份屈機
頁: [1]
查看完整版本: 火守6.3 宇智波班 9萬白+神之語 單通超神娛樂