查看完整版本: 某賤男話我mh喎,.跟場主都走場叫我咪x入..

乜lun野 2015-6-10 00:14

某賤男話我mh喎,.跟場主都走場叫我咪x入..

笑料mh話人mh..

叫我大勝哥 2015-6-10 00:17

挑 條廢青賤男 成個團都MH既 有人抓過紅圈啦 VLAND管理員唔理 版主又唔理

果條廢青平   跟本NEWNEW黎  不值一提:handshake

kimwood 2015-6-10 00:35

:L :L 我又何嘗唔係呢樓主 條友on_你又阻到佢咩...
不過我唔認為佢mh 佢mh都咁廢真係叫佢咪玩絕信la:handshake

↗走場狗↘ 2015-6-10 01:33

樓主果個係假賤男
3樓果個係真賤男

不如不愛 2015-6-10 04:18

味係:) 輸左就踢人 唔好開場啦~~:kiss: :'(   賤男<3

G佬 2015-6-10 04:27

個傻x賤男廢就系人都知咖啦。成班fd開mh上次比我笑到死下死下咁,話咩望住fd玩。7西黎。

賤男.平 2015-6-10 05:02

回復 1# 的帖子

睇清楚個名先好講wo,對住你我會走埸:D ?笑死人咩

賤男.平 2015-6-10 05:04

回復 2# 的帖子

我係mh lol,呢個吾係秘密啦,不過,相呢7.7:lol

賤男.平 2015-6-10 05:06

回復 3# 的帖子

你呢個垃圾~~仲好意思講野,有冇mh你自己知,係07mh完俾人踢,之後就黎09~俾我洗完泉就話我蝦新手wo~~真係佩服到你呢:D

賤男.平 2015-6-10 05:13

回復 6# 的帖子

G佬你折埋啦,你甘癈,打親都成埸係到rp~吾見人~殺多你兩次又話人mh,
上次我地成班係網吧隔離望住你屈老母mh,人地11lv你4lv,之後就踢人吾俾佢玩~垃圾狗都不如,仲有面話其他人:o
上次仲要問人拎mh用俾人影左sd俾我睇:D 仲話係用黎玩守圖用:D 自己明啦

賤男.平 2015-6-10 05:20

你張圖都幾搞笑wo樓主,真係「乜lun野」都冇
幫你個毛毛自拍?話人知你咩技好威威甘?
名都吾影個就放上黎老屈:D ?知平時屠得你多~已經失去理智?
但一張甘既圖加個甘既標題就真係有lun用咩:D 老屈都影令個名先啦~
係賎男 . 平wo~吾好又影個賎男  。平反黎俾我笑7你~~

賤男.平 2015-6-10 05:42

有圖有真相,垃圾g佬收野啦

kimwood 2015-6-10 13:22

哇 廢青平係勁既!:lol 圖都放埋仲問有無mh
何以見得我07mh比人踢完走入黎屠你? 07d人好難好似你咁on_ 亂話人mh:handshake
同埋呢我都期待比你洗泉(可惜你做唔到) 係大本位殺幾件就話洗泉 真係唔知邊個佩服邊個
咁多支矛頭指住你都可以理直氣壯 根本廢柴一個... 佩服佩服:L :L

賤男.平 2015-6-10 13:58

吾知啦~彪講既:loveliness: 斷估07神手吾會吹水掛:D
點解呢到三四條友會話我:D ?你可以私下問下佢地,特別係樓主~我諗佢俾我洗既次數佢自己都吾記得係幾次
咩叫洗泉?就係要你岀吾到泉,一係rp吾岀英~我浄係知你果埸就係甘既情況:D 最後俾啲兵仔篤爆大本啦:time: 仲要入黎話我蝦新手wo~呢啲野自己心照啦~~

黃展鵬 2015-6-10 15:44

2個打場11咪得囉

G佬 2015-6-11 19:04

成班on 9 mh傻西洗鬼開分身玩咩?吊你洗要圖要真相?

G佬 2015-6-11 19:08

唔reply你,系廢事同d傻西曬時間

純情小寶寶 2015-6-11 20:21

如果我有MH用就好:lol
另外花生味好重:lol

賤男.平 2015-6-12 00:37

笑~甘講姐係擺明屈啦,定係怕放左replay之後俾人笑你垃圾傻西:lol
要屈我都得姐甘:D
G佬正一垃圾,成日用mh都俾人洗泉:victory: :handshake

barangh3023 2015-6-13 10:52

賤男.平

................................
:L

劍豪燕南天 2015-6-13 12:04

[quote]原帖由 [i]老母生痔瘡[/i] 於 2015-6-10 17:28 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6270084&ptid=625215][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

笑到死左未?:o
你個replay肯放上黎未?:o
等緊你個replay還我清白呀:handshake
btw點解仲有成班柒頭信你:Q
搞到我要換ac黎屠柒你:Q:Q:Q
真係麻九鳥煩... [/quote]

@O@最笑死人既係~果日有條友入左黎我場~比我踢左
之後入黎竟然小第2個(g佬)不在場既人事~.~其實係我踢~關唔係到既人咩事@o@

乂尨乂 2015-6-18 16:37

[quote]原帖由 [i]賤男.平[/i] 於 2015-6-10 13:58 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6270048&ptid=625215][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
吾知啦~彪講既:loveliness: 斷估07神手吾會吹水掛:D
點解呢到三四條友會話我:D ?你可以私下問下佢地,特別係樓主~我諗佢俾我洗既次數佢自己都吾記得係幾次
咩叫洗泉?就係要你岀吾到泉,一係rp吾岀英~我浄係知你果埸就係甘既 ... [/quote]07神手彪係who,傻平叫佢來打07未?
頁: [1]
查看完整版本: 某賤男話我mh喎,.跟場主都走場叫我咪x入..