查看完整版本: 火守6.3 各種通關replay (純分享) (不定期更新)

tobytongtong 2015-5-26 18:49

火守6.3 各種通關replay (純分享) (不定期更新)

由於唔想通一次又開一個post,所以無乜特別突破既都放係到

三通高手超神 第七斑
鳴人6W8+佐助+小櫻
[attach]243637[/attach]
[attach]243639[/attach]

三通超神娛樂 卡卡西8W+凱+阿飛
[attach]243638[/attach]

tobytongtong 2015-5-28 20:42

雙通創娛 二代火影+佐助

30波出冬冬,二代脆到呀媽都唔認得

想玩二代
試下二代神語加f傷
中期打鏡簡直[email=!@#%]!@#%[/email]^&*()
(下略3千字粗口)
好耐先搵到節奏
不是一般9,完場得5w5
輸出廿萬年,先打死d boss

[[i] 本帖最後由 tobytongtong 於 2015-5-28 21:04 編輯 [/i]]

tobytongtong 2015-5-29 01:56

雙通超娛 六斑6W4神語+飛

30波出冬冬

今次想試下用六道斑唔守城專心苗木

覺得六道斑既輸出都幾低下,就算唔死保分身都R好耐

24波4W好地地,不過為左出神語,99重仙人都走去打X20出錢
結果好低屬完場,早D打逃忍同用500木換屬應該7W幾:Q

[[i] 本帖最後由 tobytongtong 於 2015-5-29 02:18 編輯 [/i]]

tobytongtong 2015-5-31 22:08

30波出冬冬

斑出左幾下白絕,
但係去到輝夜無白絕咁
無癮,悶

1FD 2015-6-1 12:59

你幾時肯放張圖上黎?你第1次放RP講到衣加都未放又唔放圖得RP姐係食飯得飯無快子睇毛毛

tobytongtong 2015-6-1 15:16

回復 5# 的帖子

載點,發過幾次
[url=http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=252602&tnum=8]http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=252602&tnum=8[/url]

tobytongtong 2015-6-3 04:09

雙通超娛 8W2鳴人+阿飛

平時好少玩鳴人,隻英真係好屈機,娛樂招F個時間同高手唔一樣....
玩完一場高創之後少少上癮
想試試係娛樂可以刷到幾多,8W2屬,

10波覺醒,12波仙裝
打20出重數唔科學,10波開始打20,成23波定24波先98重,差DD人品,好少少感覺可以上到8W4以上

打輝夜被白絕出冬冬,果下各種失誤,分身岩岩無又CD,工人阻住拉怪

[[i] 本帖最後由 tobytongtong 於 2015-6-4 01:33 編輯 [/i]]

tobytongtong 2015-6-4 01:21

雙通超娛 9W4鳴人+阿飛

上次8W2唔甘心,想嘗試再創高鋒,今次反而輸初期,嬴中期

17波膠出冬冬

9W入輝夜,諗住算,9W完場,
點知用左百幾秒打輝夜半血,
繼續刷,9W4完。

[[i] 本帖最後由 tobytongtong 於 2015-6-4 01:34 編輯 [/i]]

tobytongtong 2015-6-8 23:15

唉!已經唔想玩刷屬,點解要咁對我。

yauchunwong 2015-6-13 05:17

雙通超娛 兜7w5神語 + 初代

兜單家守苗木一流,可謂一神英
白絕偷襲極多,無分身情況下到底點打白絕?

輝夜上來又點樣完美拉番落去?

雖然輝夜得番一滴果陣爆左,但非常有參考價值

yauchunwong 2015-6-13 05:19

單通仙娛 6w5兜

仙應該是木有壓力的,幾次差d出冬冬..

[[i] 本帖最後由 yauchunwong 於 2015-6-13 05:20 編輯 [/i]]

tobytongtong 2015-6-24 17:40

雙通超娛 鳴人阿飛

每次睇D大陸大神replay就覺得佢地D人品SM

咁我又試下簡體圖,發覺又唔係話特別好
d重數都幾正常,但係唔知點解又刷得多d,唔科學

耐左無玩娛樂一時唔慣睇娛樂時間

中期有D delay 我 20逃10唔到

將簡體圖檔名改成:鳶荌氪蹇堅6.3

tobytongtong 2015-6-25 00:35

刷屬既快感 雙通超娛 六斑+飛

耐左無玩就要玩

明明好玩既英一隻

上次得6W幾

今次刷夠10W入老母,仲多過鳴人

[attach]244596[/attach]

將簡體圖檔名改成:鳶荌氪蹇堅6.3

s041603 2015-6-26 22:01

求地圖:lol :handshake

tobytongtong 2015-6-26 23:56

雙通超神 11W初代+阿飛

刷屬既境界

初代刷超猛,同鳴人有得輝,主要係嬴打BOSS既時間

鳴人唔上神語 刷埋老母,應該都可以11W

25秒2千倍實在太猛

tobytongtong 2015-7-2 00:01

雙通超神 10W斑+阿飛

7W1入30真係勁少
後期刷得好差

7月3晚上就出6.4,改好多,刷得無咁高

風間君 2015-7-2 12:06

發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=...

yauchunwong 2015-7-2 12:35

回復 17# 的帖子

你刷到10m你咪發個出來教人刷

其他rp
[url]http://www.ipve.com/bbs/space.php?517764/mythreads[/url]

風間君 2015-7-2 12:48

回復 18# 的帖子

我只系指出你地一貫既玩法  覺得好冇趣 感覺上你地玩火守 就系甘樣冇意思刷屬 冇話你地吾勁阿 上到甘多屬系犀利ge 又吾系話你地廢 吾好甘樣先入為主la~ :handshake

風間君 2015-7-2 12:51

回復 18# 的帖子

同埋我都吾覺你系教緊人刷lo=,=... 好似只系一直用高屬晒命自我打飛機=,=.. 系教人ge 起碼簡單加幾句說明ar.. 好似我呢啲新手 看你地rp 根本吾明做緊咩ge=,=..

yauchunwong 2015-7-2 13:42

回復 20# 的帖子

比左其他rp你,你都可以話我地「一貫」玩法係刷屬

幾時做任幾時刷錢幾時合裝,根本係rp入面就可以睇晒出來,說明根本就係多餘,你如果連遊戲系統全貌都未記清楚,你當然就唔會明做緊咩,當你完全清楚晒個系統,你就可以分析晒係任何時候做任何野既原因,就姐係點解要咁刷,至於系統係點,如果你地係玩到想睇rp既話,基本都已經唔係玩得一兩次,都唔需要我地再另外說明,你如果未學行先學走,咁你只會事倍功半

有心學既,就會自己做好功課,唔係靜係諗住人地授之以魚

風間君 2015-7-2 14:03

[quote]原帖由 yauchunwong 於 2015-7-2 12:35 發表
[color=#ff0000]你刷到10m你咪發個出來教人刷[/color]

[/quote]

你le句同話啲講馬ge人要跑得快過隻馬先有資格講馬有咩分別..  更何況我又吾系串你地廢,, 真心覺你地勁..吾好誤會~=,=...

我話你地只有一貫ge玩法系我第一個回覆就已經指出左 系你睇唔出我先再補充說明 系我先講你地只有一貫玩法在先 而你放其他rp在後 先後都分吾清?=,=...

講明先.. 以下為針對你未放其他rp ge評論 本身le個post都係冇的 只係我回post 你先放出來 系咪?~所以你吾洗再用已放其他rp來回應我~

其實由一開始 我都只系認為le個post只係分享晒下命ge post~ 樓主個po名都有寫明純分享 而你又仆出來話系教人刷  大哥~我只系一個新手 我只系想贏高難度 而吾系好似你地d癲佬甘一直瘋狂刷屬 所以呢個po既rp可以根本話系完全冇參考價值 我要睇rp學野 都唔系入黎呢個post睇la... 睇到啲rp ge下載次數系0 都知咩事la.. 你話呢d rp系教人刷 我完全睇吾出lo~. 基本上全部rp一個玩法 刷屬 刷屬 再刷屬 真系搵吾出半點值得參考ge地方~ 作為純分享 我覺得冇咩問題~

最後提提你呀... 任何野 說明都一定有佢ge功用存在.. 適當ge說明有時更加會有畫龍點睛既效果 有時並吾洗多 幾句概括下都可以.. 如果你認為吾需要說明 就大錯特錯la=,=...~

[[i] 本帖最後由 風間君 於 2015-7-2 14:06 編輯 [/i]]

yauchunwong 2015-7-2 14:40

回復 22# 的帖子

我講個句既意思係,你連刷都唔識,有咩資格話人地一味刷屬

個d rp一早已經放左出來,你自己連搵都無搵過,就係度講我地只係玩刷屬,你回post我先放出來?睇下時間啦哥哥

既然樓主都話得純分享,你撻句「發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=..」又有咩意思?

「我只系想贏高難度 而吾系好似你地d癲佬甘一直瘋狂刷屬 所以呢個po既rp可以根本話系完全冇參考價值」
大哥呀,你連刷都未識刷,點贏高難度呀,起碼d rp都有刷屬既方法,你唔瘋狂你都要識正常刷屬點刷呀,我知你跟唔到我地既速度,但你都唔可以話完全無參考價值LOR

說明個度,我都懶得再講

風間君 2015-7-2 15:33

回復 23# 的帖子

我講個句既意思係,你連刷都唔識,有咩資格話人地一味刷屬
[color=#ff0000]所以我咪話你個logic就系話啲講馬ge人要跑得快過隻馬先有資格講馬 仲未看到重點?~[/color]
個d rp一早已經放左出來,你自己連搵都無搵過,就係度講我地只係玩刷屬,你回post我先放出來?睇下時間啦哥哥
[color=#ff0000]我ge回覆已經講左系指針對呢個post ge rp來回覆 我要學野就吾系睇呢個post la 看來你冇看清楚我講咩野[/color]
既然樓主都話得純分享,你撻句「發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=..」又有咩意思?
[color=#ff0000]就系指出你地得一貫ge玩法 一成不變lo.. 吾好要我重覆[/color]
「我只系想贏高難度 而吾系好似你地d癲佬甘一直瘋狂刷屬 所以呢個po既rp可以根本話系完全冇參考價值」
大哥呀,你連刷都未識刷,點贏高難度呀,起碼d rp都有刷屬既方法,你唔瘋狂你都要識正常刷屬點刷呀,我知你跟唔到我地既速度,但你都唔可以話完全無參考價值LOR
[color=#ff0000]要贏高難度 並吾一定要好似你地刷得甘瘋狂 刷屬邊個吾識?只系精吾精ge問題姐 例如我吾精 可以靠人數壓制 le隻始終系合作game 更何況 你地ge rp全部都系阿飛守 然後供刷屬ge人 冇啲變數 你話有咩參考性?~ 好簡單 假如我同其他人玩 但佢吾系用阿飛守 甘又點算?[/color]
[color=#0000ff]再重申 怕你看吾到 我系認為其他rp有參考性ga~我只系針對呢個post ge rp作回覆 所以吾需要再拉埋其他rp來講[/color]

yauchunwong 2015-7-2 16:28

回復 24# 的帖子

人同馬根本係兩種唔同既動物,點可以放埋一齊比較,你有d咁既logic,我真係傷心,你要講既應該係「講奧運d人要快過世界第一先講得奧運」,我承認係e個logic,既然係咁,你應該係「講奧運d人」,我地應該係「世界第一」(比喻姐),廢個個應該係你bo

「發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=...」
大哥你一開頭只係講e句,我點知你究竟係有搵過d rp定無搵過d rp?我自然係在現在放左出來有既rp既前提來回覆你
係我放左d rp出來之後,你既解釋依然係「我只系指出你地一貫既玩法  覺得好冇趣 感覺上你地玩火守 就系甘樣冇意思刷屬 」,咁我咪以為,你睇左其他rp之後,都仲以為我地「一貫」既玩法係刷屬
唔好話我話你,係我21#個回覆之前,你分分中以為我地全部rp都係刷屬

「我要學野就吾系睇呢個post la 」
你如果真係做到e個難度2個人過主力10萬,你到時先講都未遲啦

既然純分享,我地既玩法係咩,係咪一成不變,請問你有咩需要作出評論?你又何來指出既動機?

「要贏高難度 並吾一定要好似你地刷得甘瘋狂 刷屬邊個吾識?只系精吾精ge問題姐 例如我吾精 可以靠人數壓制」
你一開始話自己新手,我自然以為你唔識刷…
你識刷但唔精,就好似紙上談兵,實戰用唔出,同唔識有咩分別,rp入面咪教你點精
大哥,ed rp既前提係2個人過,我自然係係2個人既前提講,你而家無啦啦又話用多d人來爆,就好似你個人同馬既論證,多一個人玩同少一個人玩,根本就唔係同一件事

「更何況 你地ge rp全部都系阿飛守 然後供刷屬ge人 冇啲變數 你話有咩參考性?~ 好簡單 假如我同其他人玩 但佢吾系用阿飛守 甘又點算?」
大哥,我地既玩法係刷屬,自然係用最有效率既英雄,我話既參考價值係指你原本個句「我只系想贏高難度 而吾系好似你地d癲佬甘一直瘋狂刷屬 所以呢個po既rp可以根本話系完全冇參考價值」,你話既係刷屬無參考價值,我只係回覆你刷屬既論點,而家你又變左話英雄無變數無參考價值,唔該你唔好轉移話題,我由頭到尾都無話過我地用英雄多元化

風間君 2015-7-2 16:51

人同馬根本係兩種唔同既動物,點可以放埋一齊比較,你有d咁既logic,我真係傷心,你要講既應該係「講奧運d人要快過世界第一先講得奧運」,我承認係e個logic,既然係咁,你應該係「講奧運d人」,我地應該係「世界第一」(比喻姐),廢個個應該係你bo
[color=#ff0000]我由頭到尾都系講緊講馬既人 le個系比喻 比喻用處系咩?加強說服力 令聽ge人明 甘你明就得啦 係要懶系醒甘講另一個比喻 然後又話你個比喻先岩 但又話認系le個logic 你甘樣夾硬話講奧運先岩 講馬就吾岩 我都吹你吾漲 既然你出得口話我廢 我諗我都吾需要再甘客氣同你講野[/color]
「發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=...」
大哥你一開頭只係講e句,我點知你究竟係有搵過d rp定無搵過d rp?我自然係在現在放左出來有既rp既前提來回覆你
係我放左d rp出來之後,你既解釋依然係「我只系指出你地一貫既玩法  覺得好冇趣 感覺上你地玩火守 就系甘樣冇意思刷屬 」,咁我咪以為,你睇左其他rp之後,都仲以為我地「一貫」既玩法係刷屬
唔好話我話你,係我21#個回覆之前,你分分中以為我地全部rp都係刷屬
[color=#ff0000]真系有趣 我系le個post回 就當然系回緊le個post既野la
講埋先 你地其他post我有看過 另外手寫的從前 神樂ge post我都有看過 吾好自作聰明[/color]

你如果真係做到e個難度2個人過主力10萬,你到時先講都未遲啦

既然純分享,我地既玩法係咩,係咪一成不變,請問你有咩需要作出評論?你又何來指出既動機?
[color=#ff0000]我講過啦 我吾系要高屬 我系要通關 既然只系要通關 點解我吾看出面ge rp? [/color]
[color=#ff0000]依我看 le個post ge rp全部都系瘋狂刷 我看來做咩
既然你地分享得出 就預左有人表達意見 評論 有人讚 有人彈
你地放得出來 都係想有人關注下姐
定系你想玩論壇單機? 想咪出聲lo~ 我可以吾再回架
一或試下換個人系來讚你地 刷晒鞋ge人來回post 看下你仲會吾會甘樣講
都系果句la 由你地ge rp下載次數已經反映到系咪真系有參考性[/color]

「要贏高難度 並吾一定要好似你地刷得甘瘋狂 刷屬邊個吾識?只系精吾精ge問題姐 例如我吾精 可以靠人數壓制」
你一開始話自己新手,我自然以為你唔識刷…
你識刷但唔精,就好似紙上談兵,實戰用唔出,同唔識有咩分別,rp入面咪教你點精
大哥,ed rp既前提係2個人過,我自然係係2個人既前提講,你而家無啦啦又話用多d人來爆,就好似你個人同馬既論證,多一個人玩同少一個人玩,根本就唔係同一件事

[color=#ff0000]所以我咪話冇參考性lo. 人地都講明系純分享la 你系都要話le 啲rp系可以教到人 我有咩辦法 [/color]

「更何況 你地ge rp全部都系阿飛守 然後供刷屬ge人 冇啲變數 你話有咩參考性?~ 好簡單 假如我同其他人玩 但佢吾系用阿飛守 甘又點算?」
大哥,我地既玩法係刷屬,自然係用最有效率既英雄,我話既參考價值係指你原本個句「我只系想贏高難度 而吾系好似你地d癲佬甘一直瘋狂刷屬 所以呢個po既rp可以根本話系完全冇參考價值」,你話既係刷屬無參考價值,我只係回覆你刷屬既論點,而家你又變左話英雄無變數無參考價值,唔該你唔好轉移話題,我由頭到尾都無話過我地用英雄多元化

[color=#ff0000]你地試下換英 吾好用阿飛守 看下又有冇甘既屬性? 刷屬同你地用既英系有關連架 吾通你要看你rp ge人 全部都用阿飛守? 假如換左英守 成件事又會吾同晒啦 系你吾識將2件事連貫埋一齊 先話我[/color][color=#ff0000]轉移話題 我指系 姐系只要吾系用阿飛守 你ge rp就全部冇意思 明?[/color]

[[i] 本帖最後由 風間君 於 2015-7-2 16:53 編輯 [/i]]

yauchunwong 2015-7-2 17:47

回復 26# 的帖子

你自己話我以為你話我地廢,但個logic係你先係廢個個,我係提出e樣野,好似係你自己唔明當你提出e個logic個陣就已經話左自己廢,仲係度話我認為你話我地廢

個問題係,你個比喻根本就錯,用人既速度同馬既速度比,好心你諗比喻之前諗清楚用唔用得,話就話加強說服力

「真系有趣 我系le個post回 就當然系回緊le個post既野la 」
真係有趣,你一句「發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=...」,邊隻字話靜係回e個post
又係你自己話自己新手,我先以為你咩都唔識炸

我有講過叫你唔好睇出面d rp?
你個句既意思係我地個rp無學習價值,但係刷屬只係結果,前提係通關,你硬係話ed rp無學習通關既價值,我都無野好講

「既然你地分享得出 就預左有人表達意見 評論 有人讚 有人彈
你地放得出來 都係想有人關注下姐」
無錯,但你既評論根本就唔係出於技術層面,純粹只係話我地既玩法風格,我只係表達出我對你e種惡意評論既不滿
人地讚我地,係出於對我地技術既佩服,係e度刷我地鞋有咩用?有錢定有技術?

「下載次數已經反映到系咪真系有參考性」
講得出e句證明你根本係井底之蛙,以貌取人咪就係你ed,只係睇下載次數來決定下唔下載,如果係咁你不過注定一世無出頭

「所以我咪話冇參考性lo. 人地都講明系純分享la 你系都要話le 啲rp系可以教到人 我有咩辦法」
純分享同教唔教到人有咩抵觸,分享係目的,教人係分享之後既結果
咁都要睇下邊個學啦,好似你ed但求「通關」既人的確無咩參考性

「只要吾系用阿飛守 你ge rp就全部冇意思 明?」
都講左我地既目的係刷屬,所以用最高效率既英雄,如果唔用阿飛守,個目的已經唔係刷屬,成件事當然唔同晒
咁我係咪可以當你意思係話我地d rp有價值?既然係咁你之前一路話無價值又係咩意思?

風間君 2015-7-2 21:31

你自己話我以為你話我地廢,但個logic係你先係廢個個,我係提出e樣野,好似係你自己唔明當你提出e個logic個陣就已經話左自己廢,仲係度話我認為你話我地廢

個問題係,你個比喻根本就錯,用人既速度同馬既速度比,好心你諗比喻之前諗清楚用唔用得,話就話加強說服力
[color=#ff0000]你何必針對個比喻來講? 知自己個logic系錯 冇野好講? 誇張手法 吾識? 見識多啲學多啲la[/color]

「真系有趣 我系le個post回 就當然系回緊le個post既野la 」
真係有趣,你一句「發覺你ge rp 全部都系搵隻阿飛守 然後一隻主力一直刷屬=,=...」,邊隻字話靜係回e個post
又係你自己話自己新手,我先以為你咩都唔識炸

[color=#ff0000]我系le個post回野 吾系回le個post ge野 仲可以回咩? 用下腦la[/color]
我有講過叫你唔好睇出面d rp?
你個句既意思係我地個rp無學習價值,但係刷屬只係結果,前提係通關,你硬係話ed rp無學習通關既價值,我都無野好講

[color=#ff0000]依我看 le個post全部都系分享瘋狂刷屬ge rp 我真系搵吾出半點學習ge成份 定系你都要各位讀者好似你地甘 只系識瘋狂刷屬?~[/color]
「既然你地分享得出 就預左有人表達意見 評論 有人讚 有人彈
你地放得出來 都係想有人關注下姐」
無錯,但你既評論根本就唔係出於技術層面,純粹只係話我地既玩法風格,我只係表達出我對你e種惡意評論既不滿
人地讚我地,係出於對我地技術既佩服,係e度刷我地鞋有咩用?有錢定有技術?

[color=#ff0000]話你地ge玩法風格 甘系咪意見先? 一定係技術層面先可以對你地作出回應? 本身我都冇惡意 系你挑釁在先 驚你吾知幾時挑釁 話埋你知 就系你同我講刷到100000屬先講 le一句 而我仲未看到有邊個系讚你地~[/color]
「下載次數已經反映到系咪真系有參考性」
講得出e句證明你根本係井底之蛙,以貌取人咪就係你ed,只係睇下載次數來決定下唔下載,如果係咁你不過注定一世無出頭[color=#ff0000]你呢啲咪就系自我打飛機ge表現  你ge rp係有用 係有參考性ge話 點會冇人down? 點會無人問津?吾好講啲人吾識野之類ge野la 某程度上 le啲野都反映得出你rp ge用處[/color]

「所以我咪話冇參考性lo. 人地都講明系純分享la 你系都要話le 啲rp系可以教到人 我有咩辦法」
純分享同教唔教到人有咩抵觸,分享係目的,教人係分享之後既結果
咁都要睇下邊個學啦,好似你ed但求「通關」既人的確無咩參考性

[color=#ff0000]你ge rp就只系教人用一隻主力加隻阿飛刷屬, 你要人又只系識跟你只係用飛守 瘋狂刷屬? 火守ge本意真系甘? 我追求通關有咩吾岩 ?吾通本意就系一直刷屬刷到好高 而吾系通關?[/color]

「只要吾系用阿飛守 你ge rp就全部冇意思 明?」
都講左我地既目的係刷屬,所以用最高效率既英雄,如果唔用阿飛守,個目的已經唔係刷屬,成件事當然唔同晒
咁我係咪可以當你意思係話我地d rp有價值?既然係咁你之前一路話無價值又係咩意思?

[color=#ff0000]所以咪話你地已經鎖死左個條件 如果人地要參考你個rp 就只系可以用阿飛守 d條件咁專 仲話有參考性?

我吾會再回ga la 反正你又一定會搵啲野黎夾硬回我 你就慢慢沉醉系自我世界入面打飛機 慢慢放啲冇人睇冇人down ge rp la~[/color]
頁: [1]
查看完整版本: 火守6.3 各種通關replay (純分享) (不定期更新)