查看完整版本: 霸氣小癲又廢又垃圾,就收皮下先啦

帝國︿龍 2015-5-20 12:29

霸氣小癲又廢又垃圾,就收皮下先啦

條友 扮哂魚蝦蟹  ;P;P  日日講野大支野 串能到
霸氣紅髮都係跟你玩???我就真係唔信咯;P
我真係5G到原來霸氣團條條友之前都輸過比你囉  有冇錄RP?

定係你輸比人先:lol

日日同人挑機求敗  靠隊友嬴到1埸咁多就到串77  delag又吊
輸能完又話終於輸到 死傻膠

自己唔係好勁 就扮Q哂野:D

以為自己黑社會大佬咩傻膠  一條廢柴

你老媽子生著你真係陰公:handshake

[[i] 本帖最後由 帝國︿龍 於 2015-5-23 14:33 編輯 [/i]]

霸氣★怪獸 2015-5-20 22:15

係咪有第2個霸氣團, 點解我唔識紅髮哥
btw 霸氣團食得架? 咩黎

LEUNG1017 2015-5-22 02:30

vlan好多團名到有(霸氣)呢2個字:handshake :handshake

G0t5 2015-5-23 11:03

唔係李嘉誠唔可以姓李,明白:handshake

美味既雞翼 2015-5-23 13:06

我想問有關係嗎?人地叫咩名好怛百.關你**粗口**事咩

帝國︿龍 2015-5-23 14:35

[quote]原帖由 [i]美味既雞翼[/i] 於 2015-5-23 13:06 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6267229&ptid=624678][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
我想問有關係嗎?人地叫咩名好怛百.關你**粗口**事咩 [/quote]
笑死我:lol

人地癲佬哥話你只不過係一條Delag機既死廢隊友 靠痴住佢先嬴

自己5知仲係到同人扮難兄難弟 真係笑死我:handshake

凍奶茶小甜 2015-5-23 18:50

路過
就帝龍哥所講
日日同人挑機求敗  靠隊友嬴到1埸咁多就到串77  delag又吊
輸能完又話終於輸到 死傻膠
我都好憎呢種人
不過
咩叫delag?
讀過書未?

東昇耀楊 2015-5-23 18:56

de乜野lag呀?? lag就lag delay就delay啦 點樣又lag又de呀??
你老滷生你出黎果陣係唔係生到一半個頭塞住出唔到呀?

霸氣—紅髮 2015-5-24 09:58

又一篇罵人文.....  我見到有我個名出現係主文都   特意入黎睇下咩事......

仲以為話我添  嚇得我啊:L      我好守本分嘎~~   同埋我個團多數係打忍村=-=    我轉左行玩LTD姐=-=

霸氣—紅髮 2015-5-24 10:01

回復 1# 的帖子

我係有同佢玩過.......  甘..應該...唔代表咩掛.....:o

x00900 2015-5-24 22:17

delag.... 第一次聽...
頁: [1]
查看完整版本: 霸氣小癲又廢又垃圾,就收皮下先啦