查看完整版本: 而家多左好多MK仔又要跟風玩軍團TD

雕爆喱過糸 2015-4-27 17:36

而家多左好多MK仔又要跟風玩軍團TD

[align=center]今日撞到兩條MK虧佬   jay520123同粗眉乂無眼[/align]

[align=center]一開波條友好大口氣 當自己好神第一波後1打2佢地[/align]

對面一開波就自爆坦 2打1情況下14波前對面都冇一個人衝到7/15木   
2打1咁輕鬆..都衝唔到
去死吧啦:lol

20波我先GG
二個出木怪都G我唔到;P

另外,係PVP只係輸對面幾架坦

仲當自己神手:handshake

本人2-19冇甩怪   
純死騎+大巫+老兵+守望   守到20  冇衝木

如果2打1咁都嬴唔到 就咪話自己識玩嘛;P
講到自己咁神 又唔改埸名開個神手區求挑機

要2打1先泥扮神  又要威又要虧
但我真係未見個有人可以廢到咁:L

廢事有人嘈生哂話作故事啦 唉留番條屎片比你喇 煩膠:D

[[i] 本帖最後由 雕爆喱過糸 於 2015-4-28 17:59 編輯 [/i]]

abc3388 2015-4-27 17:51

調轉左唔係 2打1佢地............
係 1個打佢地2個
其實要 14波前先 7/15 , 已經算普通級數 .

賤男.平 2015-4-27 20:06

自爆坦第9波前7/15 200收入是常識吧:D :D

ψ魅ψ 2015-4-28 13:19

以前我玩信長撞唔小MK仔
又要懶係神手串串哄   跟住開POST又潛哂水:lol

如果真係企行得又何需淆底

有自爆坦二打一都衝唔到十五木

仲咪懶型啦:L

雕爆喱過糸 2015-4-28 22:38

今日撞番2條傻仔  入左佢地埸
一開波整到我斷線:lol

下波仲屈人走埸;P

E MK仔真係淆底到呢;P

罐頭上的貓 2015-4-28 23:51

支持支持:victory:

霸氣—紅髮 2015-4-29 22:45

哈哈  歡迎黎同我玩   我長期掛機係1ser   我絕對有品啊~~  記得想同我玩就入我掛機場留言  留時間~~  嘻嘻

霸氣—紅髮 2015-4-29 22:47

正常10前爆到7/15木先叫爆木

leec 2015-4-30 03:58

路過,其實做乜咩都要入mk數呢,話唔定其實個兩個人係primary雞黎架姐:lol

[[i] 本帖最後由 leec 於 2015-4-30 03:59 編輯 [/i]]

絕唱卍7.7 2015-4-30 15:41

雖然我咩都唔識..軍團TD都只系玩過一次
旦系點解我睇完樓主講野之後...
其實樓主始終都系輸==
不停強調2打1 系甘講(幾耐幾耐先輸--2個打1個都打到我甘)<--旦最後系輸左的
我覺得呢個貼系開黎讚自己有幾神多過話人地有問題:L
最後其實我認為樓主個名系最MK的...唔知有冇人發現:L

雕爆喱過糸 2015-4-30 22:53

[quote]原帖由 [i]絕唱卍7.7[/i] 於 2015-4-30 15:41 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6263722&ptid=624030][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
雖然我咩都唔識..軍團TD都只系玩過一次
旦系點解我睇完樓主講野之後...
其實樓主始終都系輸==
不停強調2打1 系甘講(幾耐幾耐先輸--2個打1個都打到我甘)<--旦最後系輸左的
我覺得呢個貼系開黎讚自己有幾神多過話人地有問題:L

最後其實我認為樓主個名系最MK的...唔知有冇人發現:L[/quote]

我何需要搵 MK仔泥台高自己有幾神;P

就如閣下都唔會搵動物智商同自己比較:lol

[align=left][align=center]同埋我冇強調過2打1打咁耐先輸[/align];P[/align]

[align=left]玩開軍團TD就知  果二條友MK成咁  會笑死人嫁:lol[/align]

colalow 2015-5-3 01:38

:lol對面MK仔..樓主MK仔X2

[[i] 本帖最後由 colalow 於 2015-5-3 01:41 編輯 [/i]]

abc3388 2015-5-3 12:37

講開軍團TD , 我遇到有一種場主會先問載圖既人或者入場玩既人識唔識玩
無回應 or 話新手就踢 . 每種遊戲初出現既時候誰不是新手 ,
雖然我不是國王td新手, 但係都唔係好想答場主

ABC051020 2015-5-3 12:37

大把人話自己上木,X佢,上得7/8話自己識上木
有時幫人守埋,D人都唔上木,佢話守返自己,咁我咪自己上LO
X佢,得7/3木都守唔到,仲要走8隻以上(經常)

ABC051020 2015-5-3 12:38

回復 13# 的帖子

通常我會答佢 , 我識打個識字 , 代唔代表我識玩?

一人一個 2015-5-3 15:45

新手=mk仔
一打二好叻叻喎!明天要返學 唔好偷玩電腦!

肥料森 2015-5-3 23:05

聽講樓主軍團TD好勁:handshake

【究極男】 2015-5-5 15:53

不要問 只要信
頁: [1]
查看完整版本: 而家多左好多MK仔又要跟風玩軍團TD