查看完整版本: 終極火守守城無極限..有replay

藍色妖姬、 2015-4-23 00:05

終極火守守城無極限..有replay

超神既神手守城..六道帶土守城..我真系吾知點可以玩吾佢咁勁..求教

手寫的從前 2015-4-23 00:16

魔娛......  難在哪..  不過佢係玩得唔錯既 今日都同佢玩過1場:handshake

qwerty00 2015-4-23 00:54

算吧la你 boss關唔係第一時間黎係你問題 我第3波開無敵唔覺有咩問題wo

如果我要預埋你唔守boss既 咁我單機唔好?

[[i] 本帖最後由 qwerty00 於 2015-4-23 00:58 編輯 [/i]]

yauchunwong 2015-4-23 03:28

我見到頭2個字仲以為係講緊個難…

yauchunwong 2015-4-23 03:30

嘩X,我竟然同3樓係同一日開ac…:funk:

藍色妖姬、 2015-4-23 10:04

QWE..你吾好引笑啦..你有最終技拉吾到2隻王..放左隻王打城..你叫我吾好打佢..去你到...
之後仲好意思話我吾一早出黎秒左隻王..我秒到隻王我洗同你玩..?
咁你秒到王既未自己單機囉..第19波你好意思話吾記得守城- -?

qwerty00 2015-4-23 11:11

睇黎你仲未明wo 一直冇叫你秒王 係叫你第一時間黎打王 而且魔娛黎講 你玩主力秒唔到王?

手寫的從前 2015-4-23 11:52

原來係暗串緊.. 我仲以為係真心讚:L

MarkH2 2015-4-23 16:13

主力唔提早拉BOSS仲大條道理 真係有趣
明顯睇到帶土一開始卡住隻迪達拉然後無人幫,蝎打城搞到帶土局住要回守,兩條友返戈陣又唔拉蝎過去,帶土走開左又唔接手拉迪達拉仇恨
雖然帶土都有唔好,其實可以六陽封迪達拉再返去拉蝎,但最大問題肯定係兩條友無提早阻擋

可惜沒如果 2015-4-23 19:00

輕鬆過了高創:lol :lol :lol
頁: [1]
查看完整版本: 終極火守守城無極限..有replay