查看完整版本: 守女攻略

mike1999 2015-4-18 14:20

守女攻略

玩呢隻GAME D人人都係獨食[color=#ff0000],守城最重要係妝[/color]吾守城的隊友就個個打妝肥個豬頭禁,你守城只會月來月約
理論上打妝的隊友應該會供妝,可是佢地話知你死
所以玩守女千其吾好守城,由得守女死

肥周 2015-4-18 18:38

agree!!:) :) :)

_delay_n0_more_ 2015-4-18 21:07

嘛...守冇人供的確係難守D
但係比着係我, 如果我見到個守唔識點出裝, 又唔識個隻英點玩, 又唔識走位
我真係唔多想供佢
認真講, 比我供到佢肥爆, 20萬能力, 怨弓滅槍至尊源兜滅書冥王
21關唔識出去守, 22係女神後面引怪, 30唔識點走位守直沖龍
唔識幾時偷襲, 眼定定睇住女神比人打唔理, 自己走左去食能力/買裝/打樹人
試問咁既守有咩用?

作為一個守城, 最重要我覺得係意識同技術
裝, 能力係次要
我主守冇人供, 玩風魔一樣守到去29 (17屍王,22生物,26牛鬼另計)
武田仲好, 冇人供可以守成場, 只要21同30有人幫睇下路, 有人睇後門
就算係猿飛, 識走位一樣守哂成場 (22,26除外)
所以呢, 靚裝真係次要, 你識點玩呢隻英, 識出裝, 冇怨弓,天下無敵,無間,滅書呢D冇問題

chi98114 2015-4-18 21:36

~

其實守女成隻GAME
系講求團隊合作性
如果你開街場
D玩家吾多識挽
又冇達成共識的話
吾多吾少實會有D獨食情況出現
個個覺得只要自己夠勁
一齊打柴隻王就通到關咁樣
走曬去自肥.完全吾會供人
呢D情況系街場好常見zzz

主守冇人供.的確系難D
不過學樓上delay咁話
最重要.都系技術同經驗
裝.血量.屬性.系次要
系冇隊友識挽ge情況下
如果主守吾識守.守守下行去食書 / 去遺跡買裝
系D特別關企位.偷襲.之類等等乜都吾識
供佢都真系冇用.不如快快手RE左佢算數

仲有樓主你個標題同文章..
兩回事黎ge喂:@ :@ :@

若火﹑ 2015-4-20 00:24

感激樓主 我學倒野啦
神攻略!!!!

兩儀‧式 2015-4-21 14:03

唔識玩唔緊要,肯聽人講就夠

主守唔識玩唔聽人講,真係快快手拉桐人洗泉算:lol :lol :lol

chi98114 2015-4-25 01:40

~

[quote]原帖由 [i]兩儀‧式[/i] 於 2015-4-21 14:03 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6262355&ptid=623806][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
主守唔識玩唔聽人講,真係快快手拉桐人洗泉算:lol :lol :lol [/quote]
其實吾單止系主守
咩職位都系一樣
個個挽過舊版
就當自己系老手神手
以為自己好識挽
就吾聽人講吾聽人教
咁咪撞板囉..

真實事例 :
24波隱形小飛龍
主刷 : 睇住個箱阿
守箱 : 得啦.你好_煩
話口未完轉個L頭就爆左個箱..

守箱守守下系毒蟲度死左爆箱
掃七王掃掃下掃死左隻遠古靈
之類等等咁上下ge事故
真系媽叉佢都廢事直接下一場踢左佢算數..

[size=3][color=#ff00][b]特別恥笑事項[/b][/color][/size][b] :[/b][b][align=center]打屍鬼 / 鐵君.反傷死[/align][/b][align=center]代表人物就..大家心照啦 @_@[/align]

[[i] 本帖最後由 chi98114 於 2015-4-25 01:41 編輯 [/i]]

alex0613 2015-4-25 06:20

回復 7# 的帖子

24波.........咁似講緊某人既.....
反傷死就唔洗講啦A_A
頁: [1]
查看完整版本: 守女攻略