查看完整版本: 求其開張圖掛機玩九人

雕爆喱過糸 2015-4-17 23:06

求其開張圖掛機玩九人

今日撞到條傻西wukalok1022[直譯: 胡嘉諾]:lol 多謝提醒XD

開元素TD掛機 跟住叫開波 係到嘈 仲話

掛機關你能事咩 死番去啦

而家D垃圾掛狗真係愈泥愈不知所謂

再助長D MK狗係到  狗嗚既話 遲早真係冇野玩囉
學人開元素TD  憑乜春?_? 你連玩都冇資格

番小學做雞啦去:D  胡嘉諾

[[i] 本帖最後由 雕爆喱過糸 於 2015-4-22 17:50 編輯 [/i]]

shiu899 2015-4-18 02:26

直譯: 胡嘉諾 :lol :D

雕爆喱過糸 2015-4-18 14:36

[quote]原帖由 [i]shiu899[/i] 於 2015-4-18 02:26 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6261932&ptid=623796][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
直譯: 胡嘉諾 :lol :D [/quote]

:victory::victory::victory::victory:

冰水仔 2015-4-19 07:05

都有好多人話左E+ vlan 的 '小朋友' 同埋 '掛機人士' 都令到成個vlan 的風氣搞壞曬啦
以下內容只是本人心聲
1 我心想掛到咁高lv 有咩用先 '型' D?
2 冇破任何一種圖的技術 只得個高lv 你就真係好 '型' 啦
比喻 你300lv vs 10lv有專精守城類的玩家
你300lv連最簡單的守城圖都未過到
3 我又真係唔明點解佢地係明明知自己做錯
又要講曬粗口話番人 以為自己講粗口就岩曬 咁講粗口又係 '型' D ge
4 個d 人又好鐘意一入場 好似會玩咁 一開波倒數 4秒退場
一係場主走得到 重開 一係就要alt + f4彈game走
我又唔明啦 咁你又入來做咩呢? 為左一時的滿足感?
人地為左你而重開 覺得自己好重要wo 個種的虛榮心?
5 有一日如果vlan真係冇曬war3的真心玩家
我真係會好多得以上所說的人士
因為你地 vlan先會有咁ge一日
ps: 只是談談 vlan內 各種 的現像
      如有冒犯 自己反思一下自己玩game的 '態度 '

夜集 2015-4-19 09:37

而家8個人開圖有5張係掛機圖:@ :L

卍翼卍 2015-4-19 10:02

回復 5# 的帖子

你錯左,個個海賊索隆前日我已經睇到佢開住守女掛機:time:

打信用腳 2015-4-19 16:44

傻仔 我地6FD自己玩踢你又有問題? 你條傻仔仲瘋狂入黎都唔知做乜 **不良詞語**左你條傻柒1句
你依家叻仔到開POST作埋文咁型棍

balljaiiii 2015-4-19 16:47

其實呢 同fd玩有乜問題?? 等fd又有錯?
係咪一定要俾你入 俾你玩? 你間房改名話人死老母啦 咁醒

wukalok1022 2015-4-19 16:54

我同FD玩關你咩事,我絕對冇掛機,比我踼左就係度哭哭開POST,我當時有冇講過:掛機關你能事咩 死番去啦.你知我知LA,但係我同FD玩原之後見到你開左個場掛機喎,咩係事實你自己心知肚明,如果你要玩野我奉陪到底.

shiu899 2015-4-19 20:18

邊一邊多人講野就係果邊嬴.;P
話說 同FD 玩點解要講(掛機關你能事)
唔明.:D

wukalok1022 2015-4-19 21:01

我咪係話我有冇講過(掛機關你能事)呢句野,樓主知我知,有D人作文作到前文不對後理,如果我係掛機,我就掛係度唔理你啦,洗唔洗特登打句(掛機關你能事),樓主都係認真讀下書,練好D作文先好開POST作文啦.;P

雕爆喱過糸 2015-4-20 09:09

成班MK岸膠小子:lol

開FD埸玩邊會有問題..

但我真係未聽過入左FD埸會比人叫 死能開  同 關你能事

傻仔 你自己心照啦~.~

加上我開POST冇響你朵 你又會心虛到知自己叫胡嘉諾囉 ;P

以為自己有FD撐 就當正自己係[十幾兜友]咩 ;P

那些年我MK的年代???OUT啦細佬哥:D

咁唔鍾意有人入你埸 又唔會同人講句[FD埸]喎
咁得閒講咁七多廢話
你估呢到係你地頭???傻仔
搵地頭番去你屋企個廁所呵尿啦:handshake

wukalok1022 2015-4-20 18:52

哈哈哈,你改口供呀,一開始就話我講(掛機關你能事),依家又改曬口供咁,都叫你諗好曬應該點作先好打文嫁啦,又前文不對後理,比我踢左就係度哭哭開POST,希望你幾年後EQ成長多DD唔好因為小小事就係度作故仔啦:loveliness:

雕爆喱過糸 2015-4-20 20:49

[quote]原帖由 [i]wukalok1022[/i] 於 2015-4-20 18:52 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6262281&ptid=623796][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
哈哈哈,你改口供呀,一開始就話我講(掛機關你能事),依家又改曬口供咁,都叫你諗好曬應該點作先好打文嫁啦,又前文不對後理,比我踢左就係度哭哭開POST,希望你幾年後EQ成長多DD唔好因為小小事就係度作故仔啦:loveliness: ... [/quote]

[align=center]你組識下D邏輯先作故仔  咁小事比你踢左就會上泥開POST??[/align]
:lol

[align=center]你以為自己明星?_?[/align]

[align=center]廢事有人又入錯你個掛狗埸啦[/align]
:D

希望你幾年後成長多DD唔好以為有MK狗跟就大Q哂啦;P

[[i] 本帖最後由 雕爆喱過糸 於 2015-4-20 20:51 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 求其開張圖掛機玩九人