查看完整版本: 二千人團-長駐SER2..3..8中-要玩泥開圖啦

型棍有罪? 2015-4-2 01:33

二千人團-長駐SER2..3..8中-要玩泥開圖啦

我地本身已經有班人  目標係要爆2個SER   當SER2爆左  就SER8

近日更新  若果多人  就更係2,3,8或者2,8,3 爆上去

有時SER8都會爆人  因為我地有陣都會去SER8:victory:

主要係我地唔會入SER1  一泥唔會有百幾個位比我地入去既然有咁既人數 我地會直接入SER2,3,8

但而家長玩SER2先啦  都係為求玩多元化既圖姐

因為 SER1太多掛機狗  霸住哂D位 成二百人都係客埸[姐係掛緊機]

朝朝SER1都爆人 但D埸就得2個 少個一個百幾人而十個埸既SER2

大家要玩SER2隋時歡迎

我唔開新POST啦  編輯左佢先 [align=center]上一POST既原文放番係呢到  [/align]

[align=center]呢個亦都係我推動長駐SER2  爆人再長駐SER8既原因 [/align]

[color=#ff0000]而家好多自私既死假膠日日掛圖 霸住哂D位[/color]

以前VLAN多圖多元化多玩家  
而家泥泥去去都係果D圖 同埋一堆MK小岸狗係到掛機

你掛機一陣都算 仲要係日日掛  成區二百幾人有百幾人係到掛圖

有D仲離譜 開遊戲圖掛機 開哂位 人地等完一輪先知你係掛機 呢D人直頭要記名啦

船戰,兵戰,小遊戲,鬼抓,三國,異形,佔地,征服,小兵合成,害人,XHERO,殺人,懷念圖通通冇哂

[color=#ff0000]淨係多左堆MK小岸狗:@  [/color]

好心啦 唔玩就咪霸住個位  D人想玩就要日日撞SER入泥  何必要搞到咁???
綜合區有10區  你其他區唔去 淨係留係1區2區
[align=center]偏偏留係個最多人出出入入人既埸玩掛機  你幼唔幼稚D小朋友????[/align]

莫非係霸住個位 一訓醒唔洗撞SER咁解姐 不知所謂!

成個VLAN你玩哂佢啦!!!而家D人真係冇泥文化,冇泥規矩..

[color=#800080]某一D人  以為自己有團  以成改個型仔名 就自以為是[/color]  
[align=center]咁你同街邊果D非主流兼自以為有個性既MK岸DOGDOG有乜春分別??[/align]

仲衰個D地產業主  人地用自己既資產(起碼曾經付出過)壟斷人地既野

你地就用大眾既資產去剝削其他人既利益

人地為左玩埸遊戲都要等成半個一個鍾
就係因為你地霸住D位 想玩果D人又入唔到泥

你地真係好突凸 以為改個靚名 做埋D低B野 就好有個性好型???
唔該自量下啦  好似你呢D自以為有價值既

掛機POST呢到唔係第一次POST 好多人都發表個呢個問題

但果D死假膠不知悔改 呢D人唔少唔安樂 大家要團結下 張呢D搞事狗趕出一區!

[[i] 本帖最後由 型棍有罪? 於 2015-4-28 14:57 編輯 [/i]]

LEUNG1017 2015-4-2 01:47

[quote]原帖由 [i]型棍有罪?[/i] 於 2015-4-2 01:33 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6259839&ptid=623438][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
以前VLAN多圖多元化多玩家  
而家泥泥去去都係果D圖 同埋一堆MK小岸狗係到掛機

你掛機一陣都算 仲要係日日掛  成區二百幾人有百幾人係到掛圖

有D仲離譜 開遊戲圖掛機 開哂位 人地等完一輪先知你係掛機 呢D人直頭 ... [/quote]  係沒錯...多左好多掛機人士 唔知做咩 霸住01 02 唉 無法啦:@ :@ :@

qwerty00 2015-4-2 02:01

越黎越單一化係因為
早排開(彈彈波 雪域逃亡)技術圖唔自己開黎練冇用 d人玩黎玩去最易個幾個版
迷霧之森<--高度合作需求 全部都冇人玩咁
開過等勁耐 教完d人玩 又唔會有人再自己開黎玩
次次都係 教教下都冇引
仲邊有人會再開唔同圖呢
自然黎黎去去都係得幾張圖

[[i] 本帖最後由 qwerty00 於 2015-4-2 02:08 編輯 [/i]]

x00900 2015-4-2 07:22

本09亦深表明白v___v
d人掛機已經係在所難免架啦
唔想限人數 就跟K.Y.O果種方法開啦 再唔係跟大陸咁開
雖然我唔認為vlan d管理員有11 騰訊平台果D管理員咁勁

樓上亦講得好岩 教完真係冇人玩 勁冇癮
我教人玩彈彈波都教左好耐 最後都係冇人玩 所以我係今年年初已經放棄左

另外...樓主又有咩方法正走D掛機佬呢=.="
佢又唔會入你場 我就諗唔到點搞 佢會入你場既話仲可以用WAR3既bug幫佢山機
但可惜人地係掛機佬

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2015-4-2 07:25 編輯 [/i]]

o冰o 2015-4-2 09:26

其實我諗到啊:)

叫d真系想挽去其他d ser 改左多年黎ser1習慣:o

獨愛喵 2015-4-2 10:05

一齊約定係綜合4見,由你我做起:handshake

x00900 2015-4-2 13:19

-0-  好的好的 那我之後都去綜4吧

Mystic◆魷魚 2015-4-2 15:39

集中某D區都係好[多]人   但真正玩既又有幾多個呢
另外就係 所謂既冷門地圖 好多時候都係冇人入 搞到好少人玩
但係你又有諗過 大部份都係出面睇在場人數先決定入定唔入
本人除左VLAN 之外 仲有天朝既平台到玩[唔開名] 我唔會話VLAN唔好  
但係[好]既時代 已經過去
再講多句 想玩既人成日都要撞SER  撞到手都軟埋 亦未必撞到 唔係玩既人又成堆人坐晒係到
我唔係好明佢地其實想點 OK冇問題... 反正我買左VIP  我理得你地-.- 但唔係個個都會去買VIP
事實上我買左VIP 有幾多時間係VLAN到玩 我自己數都數得出

以上發言絕非招黑

Calbee65 2015-4-3 19:52

大把冇人區可以掛到世界末日 係都要揀01 02

WhatXTheXFunny 2015-4-3 23:27

知我者..
前幾日我都開POST鬧完黎

鹿野友獨 2015-4-4 01:58

冇計啦  唔掛機升LV慢  玩唔到信長

爆裂狂轟 2015-4-4 07:44

每玩完一場出番去都見到掛機場
睇番佢地lv  好多似係為掛而掛多D 並非升級
似想係虛擬世界搵D 存在感多D :lol

之前又有人回post大約話 部機唔夠勁唔掛得機就買vip 唔洗撞ser
講真 撞 ser 有幾難 撞5分鐘ser就入到啦

只係反而對vip  唔公平姐
人地俾錢入ser玩  點知240人有120人掛機既
真係諗諗下不如唔好買好過

[[i] 本帖最後由 爆裂狂轟 於 2015-4-4 07:53 編輯 [/i]]

x00900 2015-4-4 10:54

撞ser....  唔洗撞既 呢家野緊係取智

02186 2015-4-4 22:13

有邊張圖唔係掛機圖架?開D圖都冇人入埸 我日日掛足24小時都係咁掛
我提議綜合區改名做LTD區 卡戰區 咁就差唔多
大把人開埸無人入 張圖就算唔係掛機圖 埸主其實一樣掛緊機囉
隨便開張垃圾12人圖都掛得啦
講到掛機死罪咁 依家明顯掛機比活人還要多 埸主10個有7個係掛緊 係唔係應該全部捉晒出黎開刀:@

[[i] 本帖最後由 02186 於 2015-4-4 22:18 編輯 [/i]]

x00900 2015-4-5 07:45

樓上吹到 v___v" 最少我開場唔會掛機就是了

同埋你講到只係得LTD 卡戰果d咁-v-...雖然事實上又真係最多呢d圖既

卍烙痕卍 2015-4-5 23:25

你估個個場主都想掛機嫁咩,掛機有鬼用咩,我地掛機都係想有人入黎之後開場姐,次次開張圖都要等4-5個鍾先有人入,唔通你要我地望住等人到咩,想唔掛機都難啦,你估我地好有耐性?

shiu899 2015-4-6 02:21

大把掛機狗係SER1 SER2 好Q煩

劍豪燕南天 2015-4-6 02:37

回復 1# 的帖子

==樓主都唔係好得好多~開個新人出黎開post~你唔係怕得罪d mk仔掛
首先唔講開圖掛機先啦==就咁入左唔出ser~掛係到~你都吹人唔漲~唔通你可以人肉搜到條友去熄佢電腦咩==冇咩可能~
有d人都唔想下下撞ser~就入到既時候~掛住囉~方便佢地玩果時唔洗撞~係佢地係好自私
但咁樣唸都係人之常情~怪就怪vlan ser上限人數唔夠~又或者唔分下區~
如果你真係咁大怨氣==不如買vip囉~vip除左係入ser方便d~也會改善連線撞線問題~會比較穩定d囉~而你會唔會買我就管唔到==
問題總會有既~而且vlan講真==我都唔覺佢地有人會理你

。無念 2015-4-6 15:30

唔好講呢D啦, 開掛機圖來來去去都只係果幾位,
同大量既掛SER人士相比根本小巫見大巫, 況且我地都阻止唔到.

依家最大問題唔係呢幾個人霸住個位, 係無人肯願意入場等人, 搞到開唔到波.
次次開親場D人都係入黎等十秒唔夠就走,
係想玩既就唔該一齊同場主等齊人,
大不了咪掛係度出桌睇野, 反正開波個鼠標會飛去左上角
一係就索性唔好入, 唔好成日入完又即走, 搞到本身等緊既人又走埋.
見到D人既耐性差到咁真係無癮.

P.S. 依家S1,S2撞SER已經易左好多. 大把人無野玩又出返SER

[[i] 本帖最後由 。無念 於 2015-4-6 15:32 編輯 [/i]]

WhatXTheXFunny 2015-4-6 19:33

[quote]原帖由 [i]02186[/i] 於 2015-4-4 22:13 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6260333&ptid=623438][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
有邊張圖唔係掛機圖架?開D圖都冇人入埸 我日日掛足24小時都係咁掛
我提議綜合區改名做LTD區 卡戰區 咁就差唔多
大把人開埸無人入 張圖就算唔係掛機圖 埸主其實一樣掛緊機囉
隨便開張垃圾12人圖都掛得啦
講到掛機死罪 ... [/quote]

咁你明白呢個問題點解出現嗎?
點解有D想玩既場主會Away from keyboard
因為冇人入冇人玩

點解有呢個問題
就係太多人掛機死左係到先令到人等到悶行開一陣

如果240人冇120人掛機
一開場就有3-4條友入場
你睇下仲有冇場主掛係到

【曉】絕 2015-4-6 20:19

其實我一早提議過掛太耐機系統要強制出ser,eg:掛同一張圖超過3小時會強制被趕離ser,但依照vlan管理模式係唔會理會,只可以靠玩家

玩家要入1&2ser以外的ser,只要玩家合作一定可以令個ser活人數達9成以上

星語ヾ 2015-4-6 21:01

有邊個唔自私
自私本就是天生就有既心態
唔想等.就買VIP.唔想買.一係你都掛.再唔係就撞.
開圖掛機呢家野.有人想玩自然有人入.如果冇人想玩.就算冇人掛機.你個場同樣都係冇人入.

02186 2015-4-6 23:28

[quote]原帖由 [i]WhatXTheXFunny[/i] 於 2015-4-6 19:33 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6260569&ptid=623438][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

咁你明白呢個問題點解出現嗎?
點解有D想玩既場主會Away from keyboard
因為冇人入冇人玩

點解有呢個問題
就係太多人掛機死左係到先令到人等到悶行開一陣

如果240人冇120人掛機
一開場就有3-4條友入場
你睇下仲有 ... [/quote]
我都唔知試過幾多次一開埸爆人 唔夠兩秒走晒d人
又唔見LTD冇人玩?
開乜圖都冇人入架啦其實 開乜圖都可以掛機架啦

x00900 2015-4-7 21:41

買vip... 難道不是onj行為?

個價錢仲恐怖過d黑商 我都唔明點解有人會買

其實呢要入01 02果d好簡單架姐 下載個變速精靈咪得lo 洗鬼垃圾vip咩

Calbee65 2015-4-7 22:13

以前真係掛ser會彈(講緊vlan 2600 和2900早期)
其實與其叫人入04 我覺得搵d通訊方式(例如開wtsapp群之類) 不停聚集玩綜合圖既人會更加有效

[[i] 本帖最後由 Calbee65 於 2015-4-7 22:16 編輯 [/i]]

Inconnu 2015-4-12 17:29

唔係無人開兵戰,係無人入,新既兵戰D人都唔想試

hiasdd 2015-4-12 17:45

玩遊擊啦各位,唔好再入ser0102

Happy_Fsa 2015-4-13 10:22

回復 26# 的帖子

新既兵戰我想試

澪雨奏∮ 2015-4-14 22:00

回復 1# 的帖子

樓主就算你咁講 D傻H掛機狗都係當你無到

澪雨奏∮ 2015-4-14 22:02

回復 24# 的帖子

話就唔係咁講啦 有人有錢就鐘意亂咁洗嫁啦@@
PS:VIP我朋友送
頁: [1] 2
查看完整版本: 二千人團-長駐SER2..3..8中-要玩泥開圖啦