查看完整版本: 點解船戰 / 勾肥 咁好玩都無乜人玩

tommy77903 2015-4-1 14:27

點解船戰 / 勾肥 咁好玩都無乜人玩

:L好玩既圖就無人玩 TD爆過無數次就日日都有人玩

英文小子 2015-4-2 17:20

...

樓主可以來02ser 找我玩船戰
主玩02ser

wongchris 2015-4-3 13:17

勾肥我玩

tommy77903 01ser1勾肥我open

世狸 2015-4-6 14:15

VLAN不嬲都係咁架啦……
SER01掛機居多
凡新圖唔玩
凡冇人唔等
凡非主流唔入
其實真係好難理解綜合區點解一D都唔綜合

快哭小子 2015-4-6 19:51

·因為依牌輕TD,但係好多新手,D人爆唔到game,就想爆左佢。
·因為人人興趣不同,你覺得好挽,但人地味必會覺得好挽。
·因為依D圖好冷門。
·因為D人唔中意等,就唔開咁冷門既圖。
最後的溫馨提示(提示係邊自已搵):
[color=white]果個英文小子好勁,同佢挽船戰要小心D,我都唔夠佢挽。[/color]

星語ヾ 2015-4-6 20:49

...............
唔覺好玩

oCoKinGo 2015-4-6 22:12

我唔覺好玩
每人觀點唔同
有人鍾意玩.有人唔鍾意玩
只可能係唔鑣意玩既人佔多數
都可能鍾意玩既人冇咩點上
但對我黎講係唔係冇興趣,係負興趣

KoJoWs 2015-4-14 21:27

船戰:handshake :handshake

愛影。末日 2015-4-14 21:35

勾肥幾好玩:handshake
有d圖係要識玩先有樂趣

s025310 2015-4-16 11:17

:)

:lol 船戰ser1 有人開場

x00900 2015-4-16 15:35

簡單d來講 呢d咁既game 打死人就好玩  比人打死就唔好玩

就係咁簡單-v-

EteR_小狼哥. 2015-4-25 08:50

回復 1# 的帖子

當年的回憶 玩WARC3 同FD一定會玩既圖:handshake

a1234444 2015-4-25 15:02

有場既話我都會入
因為勾肥的確好好玩

02186 2015-4-25 18:48

兩張圖肯定起碼都有十年啦,玩都玩到悶

Calbee65 2015-4-25 21:06

勾肥個個都開舊既1.25版 然後鬥埋地雷
勾肥大戰變炸彈大戰 場場係咁 玩到悶哂

abc3388 2015-4-27 17:57

船戰我都鍾意玩既........勾肥就麻麻地
頁: [1]
查看完整版本: 點解船戰 / 勾肥 咁好玩都無乜人玩