查看完整版本: 卡戰mh狗 純粹宅男

w89f77 2015-3-14 17:01

卡戰mh狗 純粹宅男

mh狗創造多3個角色..狗        不信?你們能看重播
下來看看吧

w89f77 2015-3-14 17:03

不小心放了兩個重播,但是一樣的

Accelworld 2015-3-14 17:42

卡戰MH??:L唔係全圖咖咩??

x00900 2015-3-14 17:49

原來mh關創造幾多個部隊事...今日先至知

草帽.D.路飛 2015-3-14 22:18

卡戰都有MH@@????
我想見識下
:handshake :handshake :handshake

贱男、小贱 2015-3-15 01:40

w89f77 2015-3-15 09:09

好**粗口**狗:@ :@ :Q :Q

一人一個 2015-3-15 16:49

樓下,我們明天到哪打球,下星期六一起BBQ  怎樣?!

w89f77 2015-3-15 21:40

回復 8# 的帖子

= =做咩:@ :@ :@ 000000000000000000000000000000000

chunjaixd 2015-3-17 11:36

卡戰都MH....笑左:lol :lol :lol

桐谷結衣 2015-3-17 12:39

卡戰都可以玩MH既咩 第一次聽聞:lol :lol

Allen2 2015-3-17 17:06

卞戰不是全圖的嗎? 如何mh

barangh3023 2015-3-17 17:29

xd mh

:lol xddddddddddddddddd

〄豪仔〄 2015-3-17 22:52

樓主唔知咩係MH?:hug:

EteR_小狼哥. 2015-3-18 05:36

樓主 你意思是純粹宅男開左MH 你隱形佢無買眼都打到你 知哂你位 係咪?:Q

〄豪仔〄 2015-3-20 15:48

估計係-mm之類既物體:hug:

w89f77 2015-3-20 21:18

你地自己唔睇重播,一睇就明:Q :Q :Q

w89f77 2015-3-20 21:19

你地唔係連重播都唔讓睇呀嘛:@ :@

LEUNG1017 2015-3-21 11:29

第一次聽到卡戰mh 呢4個字.....:o :o :o

w89f77 2015-3-23 12:54

卡戰mh好出奇???:@ :@

〄豪仔〄 2015-3-23 22:40

係幾神奇:handshake

求敗‧神息 2015-3-24 13:13

知道邊個係假神明嘛?如果你係新仔正常唔知.宅男雖然廢.但佢係神明個FD就E一點.佢冇可能冇品到開MH.同埋FOCS3有MH 呢D野 我笑左.請你搞清楚:handshake:handshake:handshake

灼眼●夏娜 2015-3-24 23:41

樓主 唔好傻啦你以為個個好得行咩 睇你重播 自己講點樣mh啦 仲係到講人地唔睇 跟本都唔會有人會睇重播:L :L

灼眼●夏娜 2015-3-24 23:43

回復 22# 的帖子

跟得個咩神明多都知無好野啦 我以經見識過佢好多野 我好清楚e一點:( :(
頁: [1]
查看完整版本: 卡戰mh狗 純粹宅男