查看完整版本: 侏羅紀公園

茄子II 2015-3-1 07:57

侏羅紀公園

今日玩狂人-.-...點知打打下佢話我恐怖份子所以唔會有人黎救援,結果玩左四粒幾鐘(因為個隊友話想養下龍)點知中伏登山個到(同埋正常情況唔好去登山登山係執到本遺書之類既野會叫你去,因為會有一波怪係幾十隻狂暴迅猛龍黎圍你)= = ...佢同我勝利左(真係頂佢)狂人食屍食到1200血到,條血回速快到唔扣-.-...仲要拎埋至尊魔戒+成我諗都有100回血一秒但條魔會燒哂,同埋佢物品技係隱身但要魔出(比5隻狂暴成年暴龍圍都唔係太痛)= = ...根本無敵...-___-...
歡迎大家搵我一起玩侏羅紀(不過我會搞搞震玩野)////同埋記得魔戒係拎左上身唔再擺得低....死左會掉出黎....(至於拎既方法係恐龍掉既鎖匙+鐵盒)

太耐無咩點上VLAN...比我昆下呢個貼啦

[[i] 本帖最後由 茄子II 於 2015-3-1 08:07 編輯 [/i]]

曉學繼 2015-3-3 10:40

:lol :lol 得閒玩@我:handshake

x00900 2015-3-4 17:41

魔戒冇去到每秒100咁誇張架-v-...

茄子II 2015-3-4 18:42

-.-..我都唔想咁認為...但係好難解釋我12+5防比4隻狂暴暴龍圍(圖件甲後期先換,個個時候D龍都打到7788好難再搵4隻狂暴圍我)...條血都回到唔洗點扣(見住佢扣百幾又狂回血,因為我起座吸血個座野,可能有部份回血係吸血個到都未定...但佢既回血量最少50一秒以上) = =...曉學係我同佢玩個場的...你睇下佢有無留RP....我唔記得左留=.=...因為當時無啦啦勝利左太激動按快左結束
-.-個鐵盒同鎖匙我諗係殺龍掉的= =我諗最少都玩左兩三個鐘佢先至掉比我-.-..所以我諗正常情況都好難打到

[[i] 本帖最後由 茄子II 於 2015-3-4 18:52 編輯 [/i]]

x00900 2015-3-4 20:34

我都唔太記得了 其中一樣要係侏儸紀公園管理員身上拎番來 好似係鎖匙

而鐵盒就要汁既  全場得一個 而且唔係場場有

不過真係估唔到你會玩到四粒鐘... 比我就玩唔到

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2015-3-4 20:36 編輯 [/i]]

特攻敢死隊 2015-3-4 22:44

魔戒=小鐵盒+鎖匙 鐵盒全場隨機刷出黎 未必場場有 鎖匙管理員被攻擊會掉落
不過D98管理員改左做唔可以A 而且D龍好小會打佢 所以把鎖匙都幾難出下
查實上到咁既血魔戒反而冇不明咁好用 因為回既血差唔多
但魔戒吸魔冇得跑 多個150以你既血量可有可無
而魔戒冇回50咁多 你回咁快係你有起黑暗神殿吸血
不過我估玩既難度應該唔高 唔係你咁既防係高難度被4條狂暴圍唔會回得快過扣

x00900 2015-3-5 17:03

咁又係bo 我都冇諗到難度方面既問題=w=

茄子II 2015-3-5 17:38

難度唔係太記得了

狂暴龍90-100攻左右-.-....難度唔係我簡所以唔記得了
不明我有食- -...第一枝+血量上限,第二枝加移攻速,第三枝我好似無效果....我都唔知不明會增加回血速-.-..但我帶住魔戒有50回血以上...因為想食屍= =條血用塔扣50唔洗一秒回好(唔知係咪狂人食屍本身都增加回血量,因為未拎之前條血都己經唔再自然扣)

[[i] 本帖最後由 茄子II 於 2015-3-5 17:41 編輯 [/i]]

特攻敢死隊 2015-3-5 21:58

[quote]原帖由 [i]茄子II[/i] 於 2015-3-5 17:38 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6254777&ptid=622558][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
狂暴龍90-100攻左右-.-....難度唔係我簡所以唔記得了
不明我有食- -...第一枝+血量上限,第二枝加移攻速,第三枝我好似無效果....我都唔知不明會增加回血速-.-..但我帶住魔戒有50回血以上...因為想食屍= =條血用塔扣50 ... [/quote]

唔係不明藥物 係不明放射物 不明放射物都係同魔戒一樣回血 不過冇+血量上限同唔會扣魔
不明藥物有2隻 1隻食左+50血 可以重複食 另一隻食左加移速 重複食冇效果
你個隻職係食人族 唔知點解你叫狂人= = 食屍有血加但冇加回血 魔戒回冇50咁高 冇記錯係20左右
你打左4個鐘 恐龍科技都上到頂了 90攻真係好小 地獄一刷出黎都80攻 你如果高難度4個鍾被4條圍 冇鈉米真係會跪
黑暗吸血+魔戒都未必救到你 不過你咁有耐心上到咁既血都冇咩殺到你架啦

茄子II 2015-3-8 18:55

回復 9# 的帖子

-.-...食屍我個人認為有增加回血量,因為一早爆哂科技但個條回血仲要負緊,但玩到後面食到1000血左右,條血變左回血大過3血一秒...(無回血裝,因為打唔到)

[[i] 本帖最後由 茄子II 於 2015-3-8 18:57 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 侏羅紀公園