查看完整版本: 神之墓地無品玩家

sky卍斯浩哥 2015-2-10 13:51

神之墓地無品玩家

大家見到有個叫EricKa ge人開神之墓地5好入,專用邪帝,之後咩都合,5比1件人,正1垃圾黎:@:@:@:@:@

特攻敢死隊 2015-2-10 14:34

神墓呢隻GAME因為有唯一裝備呢個設定
而呢D裝又小 所以注定拎到既通常係得1 2個人
邊個拎得快就係邊個既 路人場通常都係咁架啦 你都好難勉強人叫佢比件你
除非你技術高 或者係玩對唯一裝需求唔大既英  好似斧狂 誅神劍魂打天下
不過路人場 要求唔得咁高架啦 搶裝呢D家常便飯黎 睇開D算啦

abc3388 2015-2-10 18:57

回復 2# 的帖子

同意樓上既講法 , 某 D 守城圖既裝備或者材料 [ 手快有手慢無 ]
所以 :
        (1) 快手D
        (2) 講明話自己要既東西
         (3) 自己單機
         :victory: :lol :victory:

ken215 2015-2-11 12:16

樓主唔好搞咁多野啦,唔夠搶就係到哭吠

黑崎★斬月 2015-2-11 12:18

5識玩就5好系到哭吠:handshake

EricKa 2015-2-11 12:19

我_街都唔夠你_街啦
_街仔:D

友誼CoolLaM 2015-2-11 12:55

而家玩?                  :lol :lol :lol :lol

卍翼卍 2015-2-12 20:55

其實你可以開天道
一開天道邪帝作用馬上得番打裝同合裝(詳情自己睇任務內容)
打任完全冇佢份
d裝就自然出左黎:lol :lol
(只限唔識玩嘅邪帝)

btw你合唔到裝真係你問題
搶唔到唔代表人地冇品,只係代表你水平較低:L

abc3388 2015-2-14 19:05

樓主口中所講既人 , 其實同有冇品可能無乜關係
只係關手快手慢既事

kimping12 2015-2-14 22:01

赞成:victory: :victory: :victory:

s121154 2015-2-15 16:32

不如1齊玩

有時間同我玩下 我叫極都冇人同我玩..

sky卍斯浩哥 2015-2-18 18:25

回復 4# 的帖子

收啦垃圾ken,你5中2咪5好入黎see lo,有病:@

sky卍斯浩哥 2015-2-18 18:27

回復 6# 的帖子

哦哦哦,之後?正1垃圾仔,同你up咩啊,咩街話?我see 5明啊垃圾

ken215 2015-2-18 20:46

回復 12# 的帖子

好型咩下以嫁@@@@@@@@@?

sky卍斯浩哥 2015-2-19 02:18

回復 14# 的帖子

本來就錦型
頁: [1]
查看完整版本: 神之墓地無品玩家