查看完整版本: 火守6.2 第七班 三通創娛

手寫的從前 2015-1-19 19:40

火守6.2 第七班 三通創娛

全程無壓力 無放冬冬 輕鬆完場:victory:

ash123 2015-1-19 23:05

不如出埋攻略點打:lol :handshake

手寫的從前 2015-1-19 23:37

有人睇先出:handshake

藍鳥 2015-1-21 20:14

犀利 求攻略  :handshake

兒歌三百首 2015-1-22 08:18

第7班係最屈機:hug: :handshake

abc3388 2015-1-22 20:03

第7班是那果人物 ...........................?

HDXZ 2015-1-22 20:15

回復 6# 的帖子

小櫻 佐助 鳴門/人 :handshake

手寫的從前 2015-1-22 20:30

回復 6# 的帖子

組合名         :handshake

◆神樂◇ 2015-1-24 17:05

哇- -果然vlan仲有火守高手..
小弟我之前都爆左創娛..
但我同班fd挑戰緊高創...
唔知你地有冇興趣一齊挑戰呢?

手寫的從前 2015-1-24 18:06

回復 9# 的帖子

我ok的 我都仲未爆過高創
之前我都只係同玩佐助果個人雙通過1次高煉
我問下佢地先 佢地ok就得
不過玩高手mode我唔肯定刷到4萬以上屬 新手請見諒/.\

◆神樂◇ 2015-1-24 18:44

回復 10# 的帖子

我地都好低屬...我地爆娛創仲低屬過你地..
不過我地爆6.0...仲要4個人先爆到..
不過都想交流下心得...但我地點聯絡??
你有冇rc語音?
[youtube]KUPS99B4eYU[/youtube]

[youtube]inO6O4tLJ0A[/youtube]

手寫的從前 2015-1-24 19:22

回復 11# 的帖子

我地有RC群 我PM個群號比你 可以叫埋你d火守fd黎:handshake

絕殺。 2015-1-30 00:23

可唔可以send埋張圖出黎:lol :handshake

EvElaSteven 2015-1-30 12:44

有冇rc我想入玩火守~~~~~

紺野木棉季 2015-1-30 19:51

卡卡西 阿飛 阿凱 通創娛冇壓力+1 挑緊創高

EvElaSteven 2015-1-30 20:13

有冇人玩@@@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

絕殺。 2015-2-3 01:30

其實係點樣刷屬 ?
X20? 兜? 定買書:handshake THX

手寫的從前 2015-2-3 18:51

回復 17# 的帖子

有好多方法 不過都要視乎你係打咩位

通常我會升滿晒仙人76重先 仙人加屬加好多 無論你打咩位都建議先升滿76重 就咁練仙人練到去76就無得練

如果你係刷山 就一直刷5X 20X 刷20X有機會直升1重仙人 直升仙人加屬公式係(仙人重數X2+15) 如果你係76重時刷 升1重 就姐係加16X以上 非常之多 換言之盡快升滿76重 刷20X效益最好

如果你係負責守家or醬油 就76重後一直刷逃忍 當然都可以一邊升仙人一邊刷逃

刷逃忍要識雙逃 即開完一邊再即開另一邊 咁樣刷逃忍既效率仲快 如果唔識既都唔緊要 只要有2個人 一個開上面 一個開下面都無咩問題

去到後面如果你無打算出250木 就買晒書

如果你果場隊友高輸出 就刷兜 刷兜都會有仙人重數加
當然前期升屬 盡快肥起既技巧都好重要
實際玩多d就熟手 4m屬唔難:handshake

MarkH2 2015-2-7 18:58

同求火守聚集地

第七班有櫻爺控boss+須左抗+兩件高輸出,創娛難點只在於前期要守得住同埋單家唔好失手,屬性唔洗刷太高都得
頁: [1]
查看完整版本: 火守6.2 第七班 三通創娛