查看完整版本: 小學生唔夠打講粗口

小乂宇宙 2014-12-6 01:23

小學生唔夠打講粗口

入到人就話人廢,被人入就講粗口[b][color=#ff0000](趙家俊)[/color][/b]

[[i] 本帖最後由 小乂宇宙 於 2014-12-6 01:27 編輯 [/i]]

x00900 2014-12-6 07:53

都話左呢d野係香港咁常有 根本唔洗port z_z

雖然vlan論壇除左睇呢d野之外冇野好睇

踏雪☆無牙 2014-12-6 10:44

小學生姐,vlan常有,無視就得,咪等佢慢慢自hi然後發現冇人理佢就走場lor:lol

S.W.A.T. 2014-12-7 20:39

簡單D去睇啦
如果可以既,我比個建議你咁樣睇
粗口姐,小事啦,洗乜理佢,佢**不良詞語**到上天花板咪又係靠把口,你會因為佢講句粗口而甩半條毛咩?
除非你鍾意咁介意人地講咩啦,只要稍為睇開少少,其實佢打乜都可以唔洗理
你黎打機姐,為同所有人玩,而唔係為同佢一個玩
所以遇著咁既人,唔洗理佢
真係唔店既,同其他人講聲,RE,你地喜點樣啦,自己出去開個場或者點
當然前提保證自己係有品玩家

小乂宇宙 2014-12-7 20:59

回復 4# 的帖子

打機係個人既事,佢話我可忍,但係話屋企人比著你都唔忍啦下話?

S.W.A.T. 2014-12-7 21:32

咁其實你咁諗下
佢就算講到你祖宗18代,你忍唔忍尼個定義於你有冇感覺姐
如果人地可以字奸你,我就唔會諗係咪絕對係人地有問題,而係你係咪會因為幾隻字而感覺唔舒服會唔會有問題呢
好似你如果好似佢咁樣同我講野,我只會無視你而去
而你發尼個POST,作為路人加VLAN友,雖然唔識,但單純想幫你,你受,唔受,你有咩感受,我都盡左自己所能,如果你會因為人地打隻字而覺得比人字奸左,我冇計既..
放鬆D啦XD

x00900 2014-12-7 22:39

z____z 其實撞到呢d垃圾仔 最緊要係玩得起

我都唔知玩殘左幾多個咁樣既人

玩到佢冇癮 自然唔會講野

再唔係樓上果招都得z__z

梁志強 2014-12-14 16:00

得罪講句
樓主自己都識講人地係小學生
佢串 佢9UP 你唔理佢咪得
你大個人地仲要同個小朋友係到嘈

可唔可悲D :)
仲要貼埋出黎比大家知道你同個小朋友嘈架
恥笑

[[i] 本帖最後由 梁志強 於 2014-12-14 16:02 編輯 [/i]]

abc3388 2014-12-15 15:24

廢人自然講廢話 , 必踢人士黎 . 下次樓主乜都唔洗講先踢佢出場再講
頁: [1]
查看完整版本: 小學生唔夠打講粗口