查看完整版本: mathhewking巨魔玩BUG木??

XDXDgood 2014-11-15 17:04

mathhewking巨魔玩BUG木??

有RP:handshake

x00900 2014-11-15 19:38

z__z

bug木咪等d勁人搶番佢個作弊

之後玩殘佢lo~_~

lthjimmy 2014-11-16 17:01

好耶~錯區~:handshake :lol :victory:

matthewking 2014-11-19 17:29

其實replay中係完全可以證明我係清白:) !
有關最尾29分鐘嘅replay:
1) -gg和-gl係過錢比其他玩家嘅指令而唔係增加自己嘅錢/木嘅指令。
(用法係按其他玩家嘅建築物之後打-gg or -gl +數字)
2) 在replay最後嘅27-29分鐘, 你唔好走去睇X8速, 10秒睇曬1分鐘就話我爆木爆錢。 只要你用返正常速X1, 我D木係一秒一秒感加出泥而唔係你感講"BUG木"。
3) 我係食左4-5個地方嘅樹木
4) 係遊戲25-29分鐘嘅時候, 係能夠做到爆錢爆木嘅速度
5) 係遊戲當中我已經唔係最肥, 藍色係20-25分鐘遊戲時間已經起到1,000,000木嘅月神金礦出泥。由此證明, 爆木爆錢嘅速度係可行而唔你所講嘅"BUG木"。

唔該你係新手一直去肥人嘅時候, 睇replay就學下人點肥快D而唔係睇完唔知人地做咩! :o :loveliness:

特攻敢死隊 2014-11-19 18:10

我又睇唔到佢BUG左木
最後巨爆左紅之後殺佢唔到
佢四圍走出木精
D木上得好正常 唔明邊到BUG左

matthewking 2014-11-19 19:58

thanks 特攻敢死隊:) :lol :lol :lol
我真心唔明點睇到我BUG /_\...
我一秒得個8-10M木都可以話我BUG= =...
仲要藍已經肥我勁多...仲可以話我BUG /_\..

x00900 2014-11-19 22:30

是但啦z___z

反正係咪清白都冇人會理...

❤糖糖:) 2014-11-20 00:29

咁都叫BUG木 163果d叫咩 :hug:

kal043207 2014-11-20 01:17

回復 8# 的帖子

你7.2搵到人163個D已經係唔係神手
佢地唔係人:handshake

特攻敢死隊 2014-11-20 12:07

[quote]原帖由 [i]kal043207[/i] 於 2014-11-20 01:17 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6237569&ptid=619715][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
你7.2搵到人163個D已經係唔係神手
佢地唔係人:handshake [/quote]
7.2 163古物其實冇咁快
因為上到天使之後就可以直上古物
唔似6.0要升哂一堆塔
對比6.0其實冇咁大價值

絕卍回憶 2014-11-21 03:13

好耐冇番黎望下,估唔倒仲有人玩巨魔其實最好post圖,因為rp唔多想睇.
爬下文見倒話2x分中個陣話精0d木狂跳
其實我冇記錯應該唔出奇,或者可能版本唔同啦
我記得以前6.0個陣17分中已經可以起好古物
如果你話木狂跳,咁12分中左右已經會發生
冇記錯17分中好似都係244中~頭左右
真正再去到快d可以做到163,太耐冇玩
實質163ge時間幾多我已忘了
純粹係1名前玩過下巨魔ge人士ge意見
不喜勿插哦~可能我d資訊落後晒都未定

kal043207 2014-11-21 14:56

回復 10# 的帖子

其實7.2一定係計絕攻
如果只係古物,我109都可以上到:handshake

abc3388 2014-11-22 17:23

巨魔爆木唔係太難啫...........識玩既話,所以無須要用bug
會唔會係睇錯或者輸得唔甘心啊...................
頁: [1]
查看完整版本: mathhewking巨魔玩BUG木??