查看完整版本: 世界最新版0.11M2中文版(世界集中貼)

28587562 2014-10-14 11:37

世界最新版0.11M2中文版(世界集中貼)

根據韓文最新原版地圖漢化而成,由於此版本有模型改變,特此漢化了這個版本,下個版本的漢化工作將於韓文原版地圖大變動時啟動。

本著分享精神,再為大家提供此款絢麗ORPG地圖的更新版本。
   豐富的職業種類可供選擇。
   與好基友組一起攻破各種BOSS,樂趣無窮。
   強烈的打擊感,讓你欲罷不能。
   多種裝備合成,讓你興致盎然。
   其中樂趣自行體驗,在此不做詳述。

咁有好多玩家討論點解舊版(0.08E~F,0.09N讀唔到新版圖),咁因為0.11j個版係最新版,最底限度係你個SAVE要升級到0.11G版

點樣將個SAVE升級到0.11G 咁要將你舊版SAVE LOAD係0.09N(SAVE)>LOAD係0.11G(SAVE)之後就可以玩0.11J之後既版

另外世界i3版係獨立版本,佢個save load唔到其他世界入面,仲有就係新版SAVE(0.11G)唔比再LOAD係舊版到,所以小心:lol

[[i] 本帖最後由 28587562 於 2014-10-31 22:07 編輯 [/i]]

〝-★YHS. 2014-10-14 14:18

POST埋打裝圖....咁咪個個神裝:L :L :L

LEUNG1017 2014-10-14 14:42

係呀 個個神裝 神人 高手  :) :) :)

LEUNG1017 2014-10-14 15:02

我0.11g -load左 0.11j用唔到._.

28587562 2014-10-14 15:03

要再係0.11G SAVE多次

abc3388 2014-10-14 15:33

邊D係打裝版? 請指出 /  放出黎

28587562 2014-10-14 15:46

回樓上,因為有人話打裝版個個有神裝,我刪左個打裝版張圖了-_-

abc3388 2014-10-14 16:35

回復 7# 的帖子

回樓上, 打裝版可以刪 . 咁比果名黎睇下都得掛 .

28587562 2014-10-14 17:21

回樓上,你要係打裝版張[size=4][color=#ff8c00]「圖」[/color][/size]定係[size=4][color=#f4a460]「打裝版」[/color][/size]依三個字

[[i] 本帖最後由 28587562 於 2014-10-14 17:22 編輯 [/i]]

藍鳥 2014-10-14 17:54

好耐無玩 我想問有無出咩新王?想打下:handshake
另外想問下有無呢張圖既集中招玩帖? 想搵人一齊打王:handshake
附上我張能力圖:victory:

abc3388 2014-10-14 18:36

回復 9# 的帖子

我想知你所講既打裝圖係邊版, 圖我就唔要--圖名就想知

abc3388 2014-10-14 18:39

回復 10# 的帖子

你可以開集中招玩帖 , 暫時未有人開

28587562 2014-10-14 18:39

0.08E打裝版:loveliness:

藍鳥 2014-10-14 19:13

回復 12# 的帖子

我唔熟呢張圖 搵第個開吧:handshake

小真xd 2014-10-15 00:41

個11J 同11G  係咪有D問題...

下載完放番去個資料夾到
再開**廣告** 搵唔到E 2張圖

[CS]o0o 2014-10-15 01:18

你試下改檔案名就得..................

〝-★YHS. 2014-10-15 09:34

組人一起打新王:handshake :handshake :handshake

abc3388 2014-10-15 17:43

其實0.08e打裝版刪唔刪除都無咩大分別 , 因為0.08e最多只能打 Lv360 既裝備
, 但0.11j 既最新裝備應該係 Lv370(無變動既話) ,
所以就算有齊360既裝 , 都要全都從新打過 .

abc3388 2014-10-15 17:45

重有建議樓主將標題改一改 , 變成集中招玩怗 .

[CS]o0o 2014-10-15 19:20

[quote]原帖由 [i]abc3388[/i] 於 2014-10-15 17:43 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6232602&ptid=618860][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
其實0.08e打裝版刪唔刪除都無咩大分別 , 因為0.08e最多只能打 Lv360 既裝備
, 但0.11j 既最新裝備應該係 Lv370(無變動既話) ,
所以就算有齊360既裝 , 都要全都從新打過 . ... [/quote]係380lv先岩ar.....................................................................................................................................................

28587562 2014-10-15 19:28

380係咩裝-_-,我想知=_=

abc3388 2014-10-15 20:22

回復 20# 的帖子

Lv380裝有幾多件 , 講黎聽下..................:hug:

卍月夜卍 2014-10-16 08:12

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[CS]o0o 2014-10-16 18:40

回復 22# 的帖子

冇野了-,- 370
另s2 開左場 7點正開

abc3388 2014-10-17 17:05

[quote]原帖由 [i][CS]o0o[/i] 於 16/10/2014 18:40 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6232744&ptid=618860][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
冇野了-,- 370
另s2 開左場 7點正開 [/quote]
既然你知道有 Lv380裝 , 梗知點合架........講黎聽下要d咩材料:lol

[CS]o0o 2014-10-17 17:43

回復 25# 的帖子

百度睇到-,-叫血介:( :( :( :( :(

abc3388 2014-10-18 16:45

回復 26# 的帖子

比個網址黎 , 等我走去睇下 .

神話之夜 2014-10-18 23:21

想問新版多左幾多職

abc3388 2014-10-20 17:31

有冇講血介咩英用到

回復 28# 的帖子
新版多左一隻英(其實由0.09開始有)

ae18861 2014-10-20 19:46

True Blood Ring [Epic] Gnosis
=Teperua, Rthe Ring of Blood + pure steel + essence of anger + dark wing + Adamantium
All Stat +920
Movement Speed +125
HP +12500
Healing Received +15%
Heals for 30% of MAX HP upon activation
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 世界最新版0.11M2中文版(世界集中貼)