查看完整版本: Rc:25298815【凌晨機友‧遊戲群】

alexdav 2014-10-5 03:58

Rc:25298815【凌晨機友‧遊戲群】

[color=yellowgreen]RC ID : 25298815                                                                                                                 [/color]
[color=yellowgreen]最高人數:25人[/color]
[color=yellowgreen]遊戲:WAR3.AVA,MC,LOL及你想玩的遊戲[/color]
[color=royalblue]介紹:我們Rc設有Whatapp群,方便聯絡,歡迎入黎一齊玩.另外,本群是遊戲和交流群,新老手也歡迎[/color]
[color=magenta]星期一至五:正常下午三點至下午四點半開始有人[/color]
[color=magenta]星期六至日:正常早上八點至早上九點半開始有人[/color]
[color=cyan]階級:至尊群管        [/color]
[color=cyan]        群管[/color]
[color=cyan]-------------------
        鑽裝會員
        鐵裝會員
        石裝會員
        木裝會員
        會員
-------------------[/color]
[color=silver]休息室:群管可有休息室[/color]
[color=silver]            會員有足夠貢獻可有休息室[/color]
[size=6][color=red]快D入來一齊玩啦!!![/color][/size]

[[i] 本帖最後由 alexdav 於 2014-10-7 18:47 編輯 [/i]]

卍LKH卍 2014-10-5 12:58

如果,你地RC係多人就唔洗,洗板啦,仲有抄人個貼  30人WO

By  LKH

[[i] 本帖最後由 卍LKH卍 於 2014-10-5 13:05 編輯 [/i]]

alexdav 2014-10-5 13:24

其實我係指最高峰人數是30人,另外,你講我抄個群最高峰人數連20都無lor

極死●黑崎 2014-10-5 15:24

抄人地都不對啦 傻仔@@:victory:|

by:Soirr

lthjimmy 2014-10-5 15:40

真心,E個介紹明顯比多D時間整啦下話
有色,有排序,有分隔線
你話抄就抄,咁你個名夠抄人啦,出面大把人叫黑崎,你又唔出聲?
真心笑:lol :lol :lol

abc3388 2014-10-6 15:05

會員都分咁多級 , 有 100 萬人響入便 ?

XDXDgood 2014-10-10 22:22

已了解此群多人原因:拉客狗:lol :lol

XDXDgood 2014-10-10 22:38

回復 3# 的帖子

其實我係指最高峰人數是30人,另外,你講我抄個群最高峰人數連20都無lor

依家個群緊係無啦!點解?成日入去親群主唔得閒就入泥拉人:Q :Q
頁: [1]
查看完整版本: Rc:25298815【凌晨機友‧遊戲群】