查看完整版本: JASON168520屈我MH POST圖證清白

小小路人乙 2014-9-23 13:53

JASON168520屈我MH POST圖證清白

比人殺幾次就屈人MH:L:L:L
張圖有幾大 黎黎去去都果D位嫁啦

今天是戰神 2014-9-23 14:59

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

x00900 2014-9-23 16:33

cut張圖落來點證清白=.=...

係咪搞笑...

雖然你post唔post都冇人理架啦

LEUNG1017 2014-9-24 03:08

好想問..得F11有咩用 佢又沒話佢錯 沒用:L :L :L

LEUNG1017 2014-9-24 03:09

重有 你點會比人話MH 因為你好似MH呀? {技術好高?@@}

abc3388 2014-9-24 16:23

老實講幅圖片差唔多爆大型咁滯
成個圖都無乜地方係睇唔到
好難證明有冇 MH ..................:hug:

★v星願v★ 2014-9-25 07:30

WAR3好似可以會自動拍片
下次挽戈時 正左自動拍片先
保證D咁的人 屈唔到M.H:lol
:handshake

★v星願v★ 2014-9-25 07:39

挽得呢D就唔好死左屈人MH
一係自己開場保證冇MH

我念如果係叫jason個位 自己開場
挽到比人高技術屈機戈時 我估佢又話人地MH
不過個場同個圖都係佢開 咁錯的都係佢自己
佢自己錯又唔係人地問題 在這情形下只可
一係RE轉另一個圖 一係一直同人地鬥咀炮 結果一樣係書
再唔係走場做個冇品狗

★v星願v★ 2014-9-25 07:43

[quote]原帖由 [i]LEUNG1017[/i] 於 2014-9-24 03:09 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6227586&ptid=618213][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
重有 你點會比人話MH 因為你好似MH呀? {技術好高?@@} [/quote]

事實我想問下 點先可以知道人地有冇MH?
如果呢D野 VLAN識正的話 保證VLAN冇人再MH
以上的是可以令冇人再用MH的想法 唔知得唔得

另加我個人希望VLAN可以給我一個
可以查我D圖有冇MH的程式比我
可能我要求太多野 上面可以唔理我

以下的是我個人感想

你句 (因為你好似MH呀)
MH可以睇樣真係有D好笑
你句 技術好高
實在太似 你挽個GAME高技術過佢 之後串佢咁

[[i] 本帖最後由 ★v星願v★ 於 2014-9-25 07:49 編輯 [/i]]

x00900 2014-9-25 17:23

" 如果呢D野 VLAN識正的話 保證VLAN冇人再MH "

這基本上是不可能 因為地圖視野係系war3入面儲存

所以先會有外掛既出現

如果vlan修改會觸犯法律 而且vlan連PVPGN都唔用 邊可能有種改war3主程

"可以查我D圖有冇MH的程式比我"

你分唔分得清MH同腳本作弊-.-

MH係外程程式 地圖入面唔會搵得到

mh只係將自己部電腦入面既迷霧設定左做false

而腳本作弊會係地圖入面搵到

呢樣的確有可能可以用程式查到

但識寫jass既人只要做少少偽裝就搞店了

同埋 唔好3連回=.= 善用編輯功能

有野講 一次過講晒佢

LEUNG1017 2014-9-25 23:06

[quote]原帖由 [i]★v星願v★[/i] 於 2014-9-25 07:43 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6227811&ptid=618213][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

事實我想問下 點先可以知道人地有冇MH?
如果呢D野 VLAN識正的話 保證VLAN冇人再MH
以上的是可以令冇人再用MH的想法 唔知得唔得

另加我個人希望VLAN可以給我一個
可以查我D圖有冇MH的程式比我
可能我要求太多野 上 ... [/quote]         想激我罵戰@_@ 我唔會中伏架~:lol :lol :lol

abc3388 2014-9-26 15:48

回復 11# 的帖子

有人想激你罵戰 ? .......會唔會諗多左啊你:victory: :lol :victory:
頁: [1]
查看完整版本: JASON168520屈我MH POST圖證清白