查看完整版本: 關於綜合版

skyyero 2014-9-2 14:05

關於綜合版

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

劍豪燕南天 2014-9-2 15:13

算吧啦你~開呢個post有咩意義~根本唔關你事~就算錯帖又點~交比版主處理~
係~版主都係人~日頭都要番工~但做得版主就有責任去處理應該要處理既事~
而且要公平處理~係唔易做~~但唔輪到你係到講咁多廢話囉~可能你好心想幫忙~
但亦會有人覺得你刷鞋~抱版主大腿~你控制唔到人地點唸~
你就唔好係到搞屎棍~扮正義既朋友~將個問題交番比當時人自己處理
我見你好熱心咁回復人地錯帖@@~但你知唔知有句說話叫不在其位不謀其政~
封唔封帖關你咩事~版主會自行決定~人地有人地既方針~幾時輪到你插手~

[[i] 本帖最後由 劍豪燕南天 於 2014-9-2 15:24 編輯 [/i]]

skyyero 2014-9-2 15:41

劍豪燕南天 2014-9-2 15:42

[quote]原帖由 [i]skyyero[/i] 於 2014-9-2 15:41 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6220928&ptid=617364][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

你究竟知唔知發生乜事? [/quote]
發生咩事@@世界大戰定世界未日?

︱紫♀魚 2014-9-2 15:54

係喇 平心靜氣咁傾
如果版主真係仲做錯
你先再指責佢:)

劍豪燕南天 2014-9-2 17:22

咪係~唔係執法人員又要學人執法~
幾個post都要留言話錯區~係到周圍放火
佢既出發點可能係岩~但用錯方法囉

★離别☆ 2014-9-2 17:53

其實大家唔好為一件事開完post 再對上個post再開個 就唔會有ED事
不過我都支持你:handshake

skyyero 2014-9-2 18:19

sam8cat8 2014-9-2 18:24

你晒時間搵d帖出來..然後每個帖都回下..你都幾好搵
每一個犯規既post度就回個幾句野話人犯規等等叫版主睇
然後自己就穩袋$2..計返晒咁多個post你都搵唔少
如果真係要執正來做..我覺得你一早已經比人扣到負錢
版主係人...唔係神....就算係神都會有休息既時候
更何況係人...唔係個個都好似你咁得閒..
你無謂再晒埋d時間係度話呢個帖有問題個個帖有問題
你有冇諗過發短消息比版主???
邊個犯規你咪發比佢睇囉..如果你咁得閒
一定要每次都開個post?又或者係人個post度回?

[[i] 本帖最後由 sam8cat8 於 2014-9-2 18:26 編輯 [/i]]

skyyero 2014-9-2 18:30

sam8cat8 2014-9-2 18:34

[quote]原帖由 [i]skyyero[/i] 於 2014-9-2 18:30 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6220984&ptid=617364][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
如果你咁講的話  咁係咪所有係錯區貼既回復扣錢?
你係咪想忙死版主xd [/quote]
你都知道版主忙呢:L
所以無謂晒呢d時間係度打字回帖等等
好多時候都係因為呢類形既錯post令到版主好難做
所以..呢個世界上..好多唔公平既事...我地未必可以逐一解決
唯有等版主得閒時先再處理...你要做既..如果你真係想幫版主出一分力既話
你就見一個錯post發一次短信比佢就ok..無謂再開post..等版主去關你post

skyyero 2014-9-2 18:35

sam8cat8 2014-9-2 18:40

都係有個句講個句而已...執正來做你個post已經錯區
有抱怨成份..應該去抱怨區..你若果唔想人地誤會你
你只可以係短信度回版主
我亦都唔認為回帖可以方便版主
每個人都會推自己個post上去
如果你咁講既..作個比如..你回一次帖..人地推自己個post上去
你回既帖又沉返落去..咁你又再回..一直咁樣..你一直回..人地一直推
咁你到底要回幾多次先可以推返上來?咁人地又會點樣睇你?
我諗你自己好清楚..人地只會認為你係度呃$..並唔係幫版主
所以最好既方式就係留短信比版主
再者你回短信比版主..版主一樣做野
咁有咩分別?如果你話睇到版主做野人地唔敢點點點

[[i] 本帖最後由 sam8cat8 於 2014-9-2 18:41 編輯 [/i]]

skyyero 2014-9-2 18:51

skyyero 2014-9-2 18:54

sam8cat8 2014-9-2 19:31

講到尾你都係唔服個古物帝可以咁做你唔得既姐
借問聲佢最近又有昆嗎?點解我睇來睇去
全部都係得你一個係度回?叫你見到人地犯規既post
回短信比版主唔好開post用意你知道?
你見到人地犯規就回..然後自己又開一個post出來
咁樣你同人地犯規有咩分別?再講..人地見到你都係犯規
你覺得人地會理你?話人之前自己最起碼要無證據比人話返你
就囉回短信同你開post呢件事來講..回短信唔好意思炸版主
呢句都係你自己講..再講...最近呢幾日...日日都見到你係度回帖
開post..其實你覺唔覺得自己好煩?開個post出來..
人地話處理犯規既事唔輪到你理...你又企出來一個一個回
點睇都係似你先係昆錢王多囉唔該...
每個人係呢個post度回你帖...回完你又回返人帖..咁樣仲唔叫昆$?
呢度唔係吹水區啊ok?呢度係綜合區...綜合區既用意係咩你唔係唔知?
人地拎來招玩+介紹遊戲架..唔係比你拎來抱怨呢個..果個
你如果有唔滿意版主既做法就自己去投訴區啦
我真係唔該你唔好再做埋d無謂既回帖又或者開post話呢個唔岩果個唔岩..因為你真係好煩

劍豪燕南天 2014-9-2 19:35

[quote]原帖由 [i]skyyero[/i] 於 2014-9-2 18:54 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6220992&ptid=617364][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
仲有我想問何謂昆錢 指證人地個貼犯版規=昆?
真係咁既話古物帝死先 我遠遠比不上他 佢係昆錢王 [/quote]

講到底~送你4字真言~關你能事~你有咩咪pm版主等版主做野~
但你仲要有心開錯post博咩~你都明知人地錯區~自己又要犯同一樣既問題~
你想幫手定幫倒手~冇咁大個頭唔好帶咁大頂帽~有d野唔輪到自己理既~就唔好理咁多~
你係有義務舉報~而唔係係到開埋d無謂post博加分~

[[i] 本帖最後由 劍豪燕南天 於 2014-9-2 19:43 編輯 [/i]]

劍豪燕南天 2014-9-2 19:57

我只係想問一句~你邊位先~人地點解要聽你發言先~
ok如果你有身份地位~出黎講句說話~好歡迎你發表~起碼會有人聽先~
但你只係阿貓阿狗~你咁多口水講完一大堆野~會唔會有1個人聽你講野先~
人地做咩要聽你講廢話~人地犯事~會有警察執法~但你只係路過既路人甲~你只係知發生咩事~但其實關你咩事~你做到d咩~唯1可以做既係舉報~其餘既交比相關人員去跟進

x00900 2014-9-2 20:11

"我貼錯區我夠知 版主大哥你要封貼前請先封晒前面果d錯區先"

綜合區有六百幾頁z_z

而且原本綜合區就係放得好鬆既論壇板

根本冇必要捉得咁緊

規則係死既  人係生既

封唔封 都只係睇版主點諗

而且A-Lin已經算好人 佢以前都已經講過想唔做 要番工好忙

佢肯睇下咪算幾好

同埋hero哥由頭到尾 我除左報復之外諗唔到其他野

做人就唔好做到咁 就算一開始唔係你錯

你咁樣搞 原本支持你既人就會離你而去

[[i] 本帖最後由 x00900 於 2014-9-2 20:14 編輯 [/i]]

sam8cat8 2014-9-2 20:18

呢個post唔好再回落去..由得佢下沉吧..唔該各位合作下..
我地唔好做d違反規則既事了..無謂讓版主難做:handshake
既然佢無再回覆就算了..無謂再追究落去:handshake

skyyero 2014-9-2 20:30

x00900 2014-9-2 20:31

佢本身就係諗住唔做z___z

不過佢唔做既話 之後綜合就唔會有版主

skyyero 2014-9-2 20:37

x00900 2014-9-2 20:39

z____z A-Lin 佢咁樣講bo

你可以收工了z__z

之後我等睇vlan綜合區gg

劍豪燕南天 2014-9-2 20:39

[quote]原帖由 [i]skyyero[/i] 於 2014-9-2 20:30 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6221032&ptid=617364][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

忙咩?唔覺佢忙 我冇係綜合區開貼咁耐一開貼就唔夠2小時比佢封左 佢不知幾得閒幾有效率
同埋你誇張左 我邊有拎以前D舊貼 你見我都係拎幾頁D貼叫佢封 佢要封晒有幾難 可能10-20MIN KO
頂多用佢10-20MIN 封晒D貼 以後 ... [/quote]

而家個問題係你~你對版主做法睇法我唔會理你~都係你個人睇法個人問題~但你既做法已經好有問題~
第1明知開錯post都仲要開~第2封唔封帖唔到你話事~如果你對版主有任何問題~歡迎去投訴區發表~
而家係你一個人係到玩鬧劇~明明你想件事好~都變左壞~我地唔係針對你~而係對事正面睇法~

siubam燒餅 2014-9-2 20:42

就算綜合區亂到點都好
我地都無資格出聲

劍豪燕南天 2014-9-2 20:43

[quote]原帖由 [i]skyyero[/i] 於 2014-9-2 20:37 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6221038&ptid=617364][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
咁佢就不如唔好做啦 偶然走黎封果一兩個 好難唔話佢玩針對
一係就全部唔好封 十個錯區封一兩個
做版主做到咁唔公平仲做乜鬼? [/quote]

玩左大半日~原來佢係對版主不滿~早講啦~學咩人扮正義姐~
有d野~~人在江湖身不由己既~~你玩左咁耐得出咩結果~我只能一笑至之~

skyyero 2014-9-2 20:44

x00900 2014-9-2 20:44

其實綜合區 真係唔洗少少野就封z___z

如果你憎佢之前無理咁封你貼

咁我都冇法

果件事的確係A-Lin做錯 但唔代表你可以

係到玩野 想增加A-Lin既工作量 從而達到報復既目的

綜合區基本上唔會封貼 呢到既常客人人知

skyyero 2014-9-2 20:46

頁: [1] 2 3